Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
És az is jaó lenne ha az is eldöntődne h enni mit fogunk, függetlenül h nálam v másnál lesz, mert akkor nem árt egy egy lájtos költségvetés.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
freaghill
őstag
Bárdin és Unixon kívül melyik boltot ajánljátok?
-
Dr.Zoo
őstag
Az azért remélem mindenkinek tiszta volt, hogy a Velencei helyszín egy TELEK, van rajta egy 28 m2 faház, és az utolsó 150 méteren földút van.. Tehát végig aszfalt, de az utolsó szakasz földút...
Villany van, hűtő van, tűzrakó hely van, lehet bográcsolni, vagy sütögetni, és hely is van, mert 35 méter széles, és 62 méter hosszú...
Nekem a 14-15 hétvége lenne a karaj, akár Röfinél, akár nálunk.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
net84
őstag
Időpontilag a 15, 21, 22 a jó, helyszínileg bármelyik, hacsak valami nagy gáz be nem köszönt...
...és akkor a "nagy" gáz lehetősége:
indokolatlanul alacsony fordulatszám a sebességhez képest + megnövekedett fogyasztás (computer szerint majdnem egy egész literrel több) + "lusta" turbó = X55km/h-nál 4. fokozatban 1500rpm - korábban 60-nál már majdnem 2000-et pörgött
2000rpm alatt a turbó szinte semmit nem csinál, ezen fordulat fölött jön meg a hangja - korábban 1500-nél odaléphettem neki és már nyitotta is a torkát
Hétvégén meghajtottam. Kormolás nincs. Utána egész szépen ment, de akkor sem volt az igazi, most pedig már nyoma sincs. Magasabb sebességtartományban - 70+ - már megvan az ereje, van turbó is, de ott már szinte végig 2000+ a fordulat...
Van, amikor gondol egyet és egy "kigyorsításnál" mégis úgy viselkedik mint régen és húz alacsony fordulaton is, de ez egyre ritkább.
Olajból ~ 1/4-e fogyott el ~7500km alatt. Ez mennyire reális és normális (feltételezvén, hogy nem egy drága olaj van bent - talán Castrol, de ha számít, kikeresem a számlát)?Mi az X a fenti egyenletben? Mennyire sírjak?
Read only...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #48563 üzenetére
Vagy a faházat fel tudom ajánlani, vagy van ott tőlünk kb. 1.5 km-re egy gyönyörű termálfürdős hotel.
Munez: mi volt a neve? így nemtudok ráguglizni, szar a memóriám már...(szerk: megvan)
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #48573 üzenetére
Benne a linkben
De parancsolj"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
net84
őstag
válasz narancsnn #48573 üzenetére
agarditermal.hu - ott a maps-ba a link
Dr.Zoo - gyorsabb volt
Az X határozza meg, hogy megyek-e, de ez a fürdős dolog jó lehet, feltételezve, hogy nem csak 14-ére tervezitek...és nálam is kell az asszony jóváhagyása és kell, hogy legyen kedve pihenni
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
válasz narancsnn #48578 üzenetére
magamat minden további nélkül - minél hidegebb van, annál jobban alszok - max. kicsit fel kell öltözni
(#48582) MunezXBK - a honlap szerint a kemping a fürdőn belül van (ezért is olyan magas a /fő/éj ár, amit a parcella bérlet mellé kell fizetni, mert bent van az egész napos fürdőbelépő)
(#48579) Dr.Zoo - azért kérdem, mert a honlap nem ír róla
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
pomk
őstag
Sziasztok!
1997-es, 1.4-es benzines VW Poloba milyen olajat ajánlotok? Mennyi liter fog bele menni?
Km óra állásom: 168.000 km.Köszi!
-
net84
őstag
válasz MunezXBK #48587 üzenetére
Most, hogy mondod, azzal is van gond, de addig, amíg a futómű nem lesz javítás érett, nem akartak nekiesni, ha úgyis bontani kell
~5 fokot el van fordulva a kormány (kezdetektől fogva), torony kopog, féltengely ropog.
Ehhez jön a "lassulás", félek, hogy a gatyámat is ott hagyom(#48588) Dr.Zoo - jaaj, de nem olcsó...alszunk a kocsiba
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
válasz narancsnn #48590 üzenetére
kavicsostól...eddig minden rendben volt
amikor elhoztam, összerakattam rendesen, a futómű javítás/felújítás bele volt kalkulálva, arról tudtam az elején (csak nem volt akut - most sem az, de ha már féltengely csere lesz, akkor a torony csere/javítás is menjen egybe), féltengely 200k+ Km után nem annyira meglepő, főleg, ha egyszer-kétszer meg is rugatja az ember a kanyarba
Most várom az időpontot a szerviztől.Read only...
-
narancsnn
senior tag
Mennyetek ahova akartok
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest