Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz Mágus2 #47801 üzenetére
Okés, köszi!
Egy kérdés a többiekhez: ti hogyan csinosítanátok ki a doboz belsejét? Én gondolkodtam azon, hogy be kellene borítani valamivel valahogyan
Pl. ezek belseje szvsz nagyon ütős, talán a dobozzal is kezdtek valamit. Ha valakit végignézi, esetleg tud ötletet adni azt megköszönöm!Renault Megane IV Limited
-
tomcsi23
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz tomcsi23 #47804 üzenetére
Magamnak vettem, csak nekem nem volt sürgős a csere, havernál meg elfogytak a hátsó betétek és SOS kellett egy szett minőségi betét így beszerzési áron átadtam neki.
Igen használt tárcsára ment, ami már eléggé vállas, de azt mondta nem fogja most lecserélni.
Give them hell Ukraine!
-
Morris
veterán
Egy kis élménybeszámoló:
Nem tudom emlékeztek e még az "olajos" problémámra? Ittvane
Nos, a synpower 5w-40 fogyogatott. Anno áprilisban lecseréltem az olajat, ismét 5W-40 van benne, de a MaxLife verzióból. A mai napig nem kellett utántölteni egy cseppet sem!
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Ha valaki tud asus eee 1215n alaplapot, szóljon, az enyémnek megártott a meleg.
-
14adam
addikt
-
joshua7
veterán
Ki-melyiket favorizálná kis hazánkba?
BBS RS 800 17' + Good Year Eagle F1 gumi - 180k
vs
BBS CH 024 18' + Kumho ECSTA LE Sport gumi - 150kMindkét felniszett eredeti, tipptopp, a gumik 6-7 millisek.
Használat leginkább vidéki utak (leginkább Pest, Heves és Nógrád megyék), kis Bp.Semper Fi
-
Ck.
addikt
Gyerekek, szükség lenne egy SOS tavdiagnosztikara, balatoni nyaralás elott par órával. Persze ilyenkor egy szerelo sincs, mindenki csaladozik, Ti vagytok az utolsó reményeim.
Tegnap délután amint kikanyarodtam az utcából, egy óriási puffanast, durranast hallottam az auto belsejéből, egy olyasmi erősségű hangot, mintha vki izomból nekivágott volna egy par kilós kavicsot a kocsihoz.
Azonnal megálltam, atneztem amennyire tudtam, de semmit nem talaltam rajta, menet kozben is minden oké volt. Aztan estere kezdődött a gond... Tolatasnal egy nagyon hangos fémes zörgés, csörömpölés hallatszik, uresben elhallgat.
Előre menet kozben amíg nyomom a gazt semmi hang, de ha felengedem a gazt gurulas kozben, ismet előjön a fémes csörömpölés.
Igy nem merek elindulni Balatonra. Mire tippeltek?Audi A6 2.5 TDI tiptronic
[ Szerkesztve ]
-
-
Ck.
addikt
válasz Dr.Zoo #47835 üzenetére
A kipuffot még megnézem, de az a furcsa h elsősorban tolataskor adja a hangot, ahogy beváltott R-be. Nem kell még megmozditani se hozza a kocsit, elég csak betenni R-be.
Illetve neha menet kozben D-ben, fel engedett gázzal.
Amikor megvettem 2 eve, volt egy hasonló, de kevésbé intenzív fémes csorges, ami csak uresben jott elő, sebességben nem, hasonló volt nagyon sztori.
Akkor 4 szerelőnel voltam, közülük 3 darabokra akarta szedni a váltót, a 4. pedig kiszedte a kipufogoba beesett turbocsavart, ami a fémes zörejt okozta.
Kerekek rendben vannak, álló helyzetben is csörömpöl. -
net84
őstag
Hasonló hangom nekem is volt. Nálam egy "merevítő/tartó bak" szakadt le és a kormányművön pattogott. A kormány csak úgy ugrált, ha eltekertem valamerre. Annyiban volt más, hogy egyértelműen fém a fémmel érintkezett és alapjáraton is volt egy enyhe hangja (a videó alapján nem egyértelmű, én műanyag rágásra is gondolnák - és nagyon elölről jön). Sebességben viszont felerősödött. Aztán kiderült, hogy a váltó bovden (vagy rudazat) még rá volt rögzítve, így sebességben az egészet még jobban a motornak tudta nyomni. Ja! és manuális, egynégy francia. Kb. két hónapja vissza is került az autóba a bak, igaz egyelőre csak a csomagtartóba .
Mágus2 ventis felvetése nekem is beugrott...annyit tud mozdulni a motor előre?
Üresben semmi hangja nincs a motortérben?[ Szerkesztve ]
Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest