Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:10

LOGOUT.hu

Opel topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50010) Declare válasza gban (#50005) üzenetére


Declare
őstag

En akkor meg mindig nem ertelek. :B

Szoval en ugy ertem, hogy azt irtad, hogy az a jo, ha keves km, mert akkor tovabb gondtalan....de szvsz ez nem igaz, mert a keves km önmagaban semmit nem jelent. Szoval ezert van az hogy allapotot veszünk, nem km t.

Amit en irni akartam, hogy tökmind1 mennyi km van az autoban, ha több mint 50-60k km, akkor onnantol kezdve nagyon nagy esellyel kell folyamatosan költeni ra. Szoval ahhoz, hogy "jo legyen" (amit irtal), ahhoz kell költeni ra 120k km nel is, meg 300k km nel is. Nem feltetlen többet vagy kevesebbet, ehhez kell tudni a pontos tipust, motort stb.

Szoval en pl semmivel nem vennek meg jobb szivvel egy 5 eves autot 50k km el, mint mondjuk egy 2 eveset 180k km el.

(#50007) beg nem tudom mire gondolsz, de az esetek döntö többsegeben nincs szivas...persze barmit veszel, abban lehet gubanc, nekünk is van egy ismerösünk, akinek az 1.6 bora -ja anno motorcseres lett 1 ev utan, de azert ez eleg ritka :) arrol nem beszelve, hogy garis a dolog, szoval sok szivas, levelezes meg minden volt, de vegülis megkapta a motorcseret "ingyen". Egy hasznaltautonal, ha csak nem 1-2 eves, akarmilyen baja lesz, ott nem csak szivni fogsz vele, de fizetni is.
A masik meg, hogy ha valaki hosszu tavra vesz egy uj autot, akkor kifizetödö is lehet a dolog. Szepen karban tartod, vigyazol ra, akkor jo esellyel nem igen lesz varatlan szivas, raadasul hasznaltan majd, mint elsö tulajdonos, minden papir stb...adhatod el a hasznaltauto piac legmagasabb arszegmenseben....de ehhez mondjuk 7-10 evet biztos hasznalni kell, hogy ez müködjön szvsz :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.