Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8951) Integra válasza yodamastah (#8950) üzenetére


Integra
titán

azzal is körbefogod motorozni a helyi menőket, ne szerénykedj :)
persu is olyat veret az mz-vel, hogy csak pislogok..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#8952) yodamastah válasza Integra (#8951) üzenetére


yodamastah
őstag

ÁÁÁÁÁ be vagyok rozsdasodva rendesen. Mindegy megprobalom osszehozni, de nekem is le kell dolgoznom valahogy a penteket, csak ugy tudok lemenni.

(#8953) Pocee


Pocee
senior tag

Sziasztok!

power commanderrel kapcsolatban tud valaki érdemi nyilatkozatot tenni?esetleg más gyártó tuninggyújtásával kapcsolatban?kérdeztem boltosokat azok mind el akarnak adni,egy sem mondta hogy felesleges,azért kérdem mert cb1000r-hez gondolkodok ami ugye nyomatékmotor és vki azt mondta hogy a pw kihegyezi a teljesítménygörbét ezért a motor elveszti pont ezt az élményt hogy alul is tol,de képeken úgy néztem 3 gomb is van az elektronikán és én adom meg hogy melyik tartományban legyen erős vagy a három gomb csak fokozat lenne és mind a felső tartományt húzza meg?
és várható e teljesítmény növekedés ami nem menne a nyomaték rovására?

Mr.Brightside

(#8954) .mf


.mf
veterán

Épp sötétedésre visszaértem egy gyors kis Dunakanyar-körből. Na most már egész kellemes idő volt, már nem volt túl meleg, csak a lemenő Nap sütött kicsit erősen a szemembe :))

A karika előtt még elugrottam nyeregtáskáért is, mázlim volt, az utolsót vittem el, tényleg 3k-ért, és tényleg 50l, akkora, hogy a sátram is pont belefér, így annak a rögzítésével nem kell majd külön bajlódni :) Viszont azt írja, hogy max 5kg és max 100kmh, azért a Bp-Sopron távot, mivel munka után indulnék és még sötétedés előtt szeretnék sátorhelyet találni és sátrat állítani, szeretném egy kicsit tempósabbra venni, remélem bírni fogja :))

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#8955) runner 125 válasza .mf (#8954) üzenetére


runner 125
nagyúr

Mi lesz Sopronban?

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8956) Paul119 válasza runner 125 (#8955) üzenetére


Paul119
addikt

sör ;]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#8957) runner 125 válasza Paul119 (#8956) üzenetére


runner 125
nagyúr

Tényleg? Csak pár km-re van onnan az irodánk. ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8958) Paul119 válasza runner 125 (#8957) üzenetére


Paul119
addikt

:D

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#8959) yodamastah válasza Pocee (#8953) üzenetére


yodamastah
őstag

Minden valoszinuseg szerint a gyari kipufogo rendszerhez jol be van hangolva a motor. Persze alapvetoen az adott EuroX szabvanyhoz van az egesz belove. Ha ledobod a komplett rendszert, akkor egesz szep ero novekedes is lehet, de ez csak ugy erheto el, ha hozza hangolod az injektor terkepet az uj kipufogo rendszerhez. Ide kellhet a power commander. A gyari beallitasok is szoktak olynaok lenni hogy van ertelme finomhangolni, de altalaban kozel nem olyan rossz a gyari allapot, mint ha mondjuk felraksz egy verseny rendszert es ugy hagyod.

Nem tuom melyik power commandert nezted, de ha az uj closed loopost (V) akkor szerintem terkepek kozt tudsz valogatni, nem teljesitmeny beallitasok kozt.

A power commander egyebkent csak annyit csinal, hogy az adott fordulat es gazallashoz megfelelo levego/benzin aranyt tudja modositani. Ez az arany mas max erore es mas pl idealis fogyasztasra.

A kerdes talan az lenne hogy mit akarsz a motoron valtoztatni. Abban majdnem biztos vagyok hogy a motor nem gyenge :D

[ Szerkesztve ]

(#8960) Pocee válasza yodamastah (#8959) üzenetére


Pocee
senior tag

köszi a reakciót,a motor bitangerős de nem baj ha van 15 ló plussz,viszont ha ez rámenne a nyomaték rovására ami inkább mosolyogtat,akkor nem érdekel a plussz erő,felénk lévő utakon egyébként sem érdemes 130 fölé menni,komplett rendszer amúgy sem működik akrájéknál,csak slip-on,vagyis így vettük akrával és biztos hogy nem veszek másik gyártótól még egy rendszert,talán egy termignoni még de ők sem gyártanak komplett rendszert tudtommal.akkor kap egy k&n szűrőt és viszlát.köszönöm a segítségedet! :R

Mr.Brightside

(#8961) runner 125


runner 125
nagyúr

Visszakanyarodva a múltkori érvekre, miszerint a robogót nem lehet láb közé fogni; nekik itt az alternatíva. ;]

..és még Honda is. :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8962) .mf válasza runner 125 (#8955) üzenetére


.mf
veterán

Mi lesz? Na mégis :)) S különben is , nem lesz, hanem Volt.
Ú de fáradt poén, le kell ülnie, mielőtt leesik.

Mint jómultkorában írtam vala, átváltottam nyári (fesztivál) üzemmódra. Reggel felkelt a Nap, elmegyek motorozni és útközben valahol kajálni, délután strand, vízben lubic, estére buli hajnalig :partyhardsmily: :DD

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#8963) runner 125 válasza .mf (#8962) üzenetére


runner 125
nagyúr

Jaa, igen.
Engem ez nem hoz lázba, ellenben kollégám, aki 4-5 napig a saját árkukban "alvó" voltozókba botlik reggelente. :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8964) yodamastah válasza Pocee (#8960) üzenetére


yodamastah
őstag

Mondjuk a KN szuro meg a dob lehet annyira valtoztat mar annyit, hogy kelleni fog a PC + PAD. Vagy PC V es az closed loop (magat allitja). En amugy evek ota closed loop rendszerrel motorozok es bevalt. Bar inkabb nalam a kezelhetoseggel volt gond, nem a loerokkel foglalkoztam....

[ Szerkesztve ]

(#8965) Daywalker válasza .mf (#8962) üzenetére


Daywalker
addikt

Holnapig azért pihend ki magad, mert 8 előtt ott leszek:DDD

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#8966) shiNIN válasza runner 125 (#8961) üzenetére


shiNIN
tag

Kit érdekel, hogy Honda, nem látszik pakolhatónak :DD És ronda is.

Most épp felmerült bennem, mi lenne, ha vennék egy Choinorit :D Persze a kis íves fajtát, ami kukacra emlékeztet, nem a legószerű SS verziót, az nem tetszik. Akkora poén kis cucc, de nem találtam a közelben eladót és az se kanárisárga volt, pedig az a legjobb belőle. Meg a fekete, de az kevésbé feltűnő és komolyabb kinézetű, ami baj :D. Azzal járnék boltba és kórusba, ha az idő túl meleg vagy esik :D Kapna koponyás matricákat és a normál zárt matt fekete sisakomban járnék, sötétített plexivel :)) vagy nem. Győrig még elmennénk érte, aztán hazavonulnánk, én vele, Alvaro Teresával, természetesen tartva az én tempómat :))
Még csak a nézegetek és röhögök fázisban tartok, komolyság a fasorban se, bár valódi előnyei lennének s a traktornyomvályús kissé meredek földúton még a biciklinél is extrém sportabb lenne lejönni :D Cili pedig teljesen impresszív hasmagasságúnak tűnne mellette :D
De melegben is átugorhatnék a közeli falvakba egész gyorsan :D Van egy pöpec emelkedő az egyik irányba, amit én agyváltós 3 sebességes biciklivel még nem mertem megpróbálni, Alvaro visszafelé 53-mal jött múltkor az ő soksebességesével. Van egy kis lejtése neki. A 40-es végsebessége egészen megváltozna ott :)
S lehetne hypermilerkedni vele :D Bár lehet, hogy robogóval nem sokat lehet befolyásolni. Nem baj :)

Nem sokszor csevegek robogókról, ennyi offot szerintem elbírtok.

(#8967) Pocee válasza shiNIN (#8966) üzenetére


Pocee
senior tag

Nekünk van :DDD majdnem agyhugykövet kaptam amikor apám hazaállított vele,mert robogót indult venni,meglátta és hazahozta,aztán kibékültem vele,faluban csak azzal közlekedek,és minden embernek szerzek boldog percet mert amint meglátnak vele már röhögnek is.35 környékén már villog a speed lámpa és 43 körül el is fogy a motor.657 km-el vettük most 820körül járhat,még nem kellett tankolni,kanárisárga,lehet szépen dobálni rá a személyiket ;)

Mr.Brightside

(#8968) ujskodas válasza stifi (#8927) üzenetére


ujskodas
tag

"tankoljak kevesebbet sztenderen az ő fassága miatt?"
Leszerelted a középállványt? Itt nálunk, ahol tankolni szoktam nem lehet elég közel állni, nem érem el a töltőpisztolyt. Így én is kénytelen vagyok leszállni. Középállványra rakom oszt jóccakát. Sisakot ritkán veszem le, de kis hely, itt ismernek.

Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.

(#8969) ALI_G válasza yodamastah (#8964) üzenetére


ALI_G
veterán

Jovohet penteken jonnel? aaa. Nem tudok menni, nincs szabadsagom, de meg akarom nezni a gixxered. Majd maskor.

(#8970) Integra válasza yodamastah (#8952) üzenetére


Integra
titán

útálom amikor szerénykedsz... :DDD
na, remélem tudsz jönni és tudsz tanítani picit :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#8971) alvaro válasza ujskodas (#8968) üzenetére


alvaro
senior tag

Nekem meg oldalt van a betöltő, szóval oldalsztenderen jobb :))

Sisakot, kesztyűt általában leszerelem magamról.
Télen, mikor fűtős kesztyű + michelin baba szerelékben vagyok, előfordult, hogy kesztyűben írtam alá a blokkot, fejem meg sisakban. Elég sok helyen eljátszottam itt Fehérváron, egyszer Etyeken is, eddig még nem szóltak, biztos eldöntötték, hogy csendes őrült vagyok, nem fogom kirabolni őket :DDD

(#8972) yodamastah válasza Integra (#8970) üzenetére


yodamastah
őstag

Nem szerenykedek, ilyen szuk palyan soha nem mentem. SZokatlan ez nekem is. Arrol nem is beszelve hogy az elmult 1 evben alig motoroztam :) De kene menni, mert akkor minek a gixxer? :)

Mennyi ember szokott ilyenkor lenni? A hetkoznap azert erne meg, mert hatha nincs tomeg. AMugy sajnos nekem is nehezen szabadulnap fel mostanaban a hetkoznapok :(

(#8973) Integra válasza yodamastah (#8972) üzenetére


Integra
titán

én nem számítok rengeteg emberre. nagyon ritkán volt olyna, hogy tényleg tömeg volt a pályán. főleg most nem számolok vele, mert egyrészt péntek, másrészt nem lesz torlódás, mert nincsen gokart és nincsen versenygokart etap. pont azt remélem, hogy rendesen szét fogunk tudni szóródni és üres pályán gyakorolni, mert ugye a pálya alapvetően kicsi. de legalább fasza az aszfalt :) és szerintem a tűző nap is tizedelni fog

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#8974) stifi válasza ujskodas (#8968) üzenetére


stifi
senior tag

oldalsztenderre gondoltam, kevesebb fér bele úgy
a középállványt nagyon ritkán használom, egy tankolás meg nekem sokkal egyszerűbb a motoron ülve

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#8975) ujskodas válasza stifi (#8974) üzenetére


ujskodas
tag

Én is úgy szoktam, "szoknám" , de ezen a kúton elérhetetlen a pisztoly ezzel a módszerrel. Így marad a középállvány.

Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.

(#8976) .mf


.mf
veterán

Ilyen nincs és mégis van kategória :(
Mennék ma a Kawa-kanyarra, tolom ki a motort, lerakom sztenderre és beindítom, hadd melegedjen, közben én visszamegyek becsukom a kaput. Aztán hallom: nyek-nyek-nyeknyeknyek-BAM. Sztender visszabicsaklott, motor eldőlt. Nézem a motort, úgy tűnik szerencsére rendben, akkor odagurulok vele egy saroknyira a Daywalkerrel megbeszélt találkozóhelyre. Érzem, hogy a bal lábtartó nagyon lötyög. Hát nem megint letört az a szar konzol? :O
Még szerencse, hogy üresbe vissza tudtam tenni és hazatolni.
Egy agyonkönnyített, habosított alu vacak. Már másodszor. A lábtartó felhajlik, de a váltó ezt kicsavarja. Szerintem többet evvel a gyári vacakkal nem szarakodok, megcsináljuk valami fémből, mert az nem járja, hogy még egy helyben-eldőlésnél is eltörik ez a fos.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#8977) runner 125 válasza .mf (#8976) üzenetére


runner 125
nagyúr

Sajnálom.., de pl. , ha bármit teszek oldalsztenderre, az első dolgom, h megnézzem stabil-e az egész, illetve jól hátrahúzom. Ennél bosszantóbb nincs, amikor így eldől, s persze sérül a motor..

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8978) Integra válasza stifi (#8974) üzenetére


Integra
titán

le sem szállok tankoláskor a motorról. amúgy ez szabálytalan. németországban pl ki van ragasztva a kutakra, hogy lekell szállni. nem mintha valaha zavart volna.. :D

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#8979) shiNIN válasza .mf (#8976) üzenetére


shiNIN
tag

Nekem a láncvédőm volt szarból, letört a műszaki előtt 1-2 nappal (meg a tükör is leugrott akkor, de az van a másik motoron is, át tudtuk rakni), ilyen kis gyönge vacak, engem sem szórakoztatott a dolog, szerelő mindig tud embert mindenre, amit ő nem tud megcsinálni, úgyhogy hajtogattak egyet fémből legközelebb, egypár hónap múlva. Nekem sincs türelmem ezekhez a feleslegesen gyönge kis szarokhoz, amik letörnek az első adandó alkalommal.

(#8980) Integra


Integra
titán

az ő motorját kell megvenni :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#8981) shiNIN válasza runner 125 (#8977) üzenetére


shiNIN
tag

Nekem egyszer lejtőn esett el, szélben, éjszaka. Ahol laktam, csak ott tudtam parkolni s az nem volt elég stabil. Most legalább síkon áll az udvaron, szélvédett helyen (kell is, erre elég nagy szél tud lenni), nem is dől el sosem :)

(#8982) ujskodas válasza Integra (#8980) üzenetére


ujskodas
tag

2 évig állt baleset miatt. A motornak volt balesete, vagy a tulajdonosnak, pl. leesett a fáról? Nem mindegy.

Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.

(#8983) vendingo


vendingo
veterán

A világ legdurvább autóútjai

Az izlandi út egy részéhez volt szerencsém márciusba kocsival. (Golden circle+ a déli part)
Minimális forgalom, 2 óránként látni egy autót, kiváló az útminőség, gyönyörű a táj :)

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#8984) Paul119 válasza vendingo (#8983) üzenetére


Paul119
addikt

[link] mintha valamelyik bond filmet itt forgatták volna, de lehet rosszul tévedek:)

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#8985) Varoz válasza Integra (#8980) üzenetére


Varoz
őstag

Az én motoromon minimum 15 éves a gumi. Problem?

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#8986) doc válasza runner 125 (#8977) üzenetére


doc
nagyúr

en is mindig picit hatrahuzom a motort oldalszterre rakas utan, eddig bevalt :D

egyebkent voltam ma a pest megyei rendorok altal tartott vezetestechnikai tanfolyason, nagyon fasza volt
mar a bemelegites 5. perceben olyanokat csinaltam, amirol elore eldontottem hogy en olyat soha :D
aztan a motor dontogetese is nagyon jol ment, egy kis gokartpalyan rendesen alkalmaztam is a tanultakat, kiralysag :C

csak aztan a gokartpalya egyik kanyaraban egyszer csak eltunt a hatso fekem :F
hazafele mar valamennyit ert, szoval remelem egy kiss aldogalas utan 'megjavul', ilyenkor mi tortenik? ez az amirol mar hallottam, hogy "felforr" a fekfolyadek? vagy a betet melegedett tul?
nem esik be a pedal, csak lenyegeben ellenallas nelkul koppanasig tudom nyomni, es nem is lassit semmit (1-2 oraval kesobb mar azert lassitott a motoron, de kozel sem annyit, mint regebben)
mondjuk az teny, hogy hasznalatban volt a hatso fek rendesen, azon a miniatur gokartpalyan nem is lehet mashogy bevenni a kanyarokat :DDD

(#8987) Paul119 válasza Varoz (#8985) üzenetére


Paul119
addikt

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#8988) Integra válasza Paul119 (#8984) üzenetére


Integra
titán

a quantum of solace-t, második craig film

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#8989) Daywalker válasza .mf (#8976) üzenetére


Daywalker
addikt

Hát bizony mondom néked, kár, hogy kimaradtál belőle. Mondjuk odafele kicsit szenvedős volt,mert mocskosul sokan voltunk. Nem akarok tippelni, de ha kéne, akkor 50 motor biztos volt, ha nem több. Ja, meg ezek a fos utak, komolyan mondom, egy rohadt nagy vicc az egész. Hogy száradna el az összes, akinek a dolga lenne ezt karbantartani.

Mindenesetre nem unatkoztam, kaja jó volt, megnéztük ezt a Pannónia múzeumot, picit lötyögtünk azt eljöttünk. Már odafele összeálltunk 4-en, így hazafele is együtt jöttün. Recskről fel a Mátrába, onnan Gyöngyös és 3-as út. Ez a Mátra még mindig fasza, de mocsok veszélyes...majd legközelebb. A Metzeler M5 Interact kiválóan vizsgázott, jobbat nem is választhattam volna. Valami brutális tapadása van, és nagyon jól felmelegszik.

[ Szerkesztve ]

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#8990) runner 125 válasza Varoz (#8985) üzenetére


runner 125
nagyúr

Mezőre qrván mind1. ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8991) Paul119 válasza Integra (#8988) üzenetére


Paul119
addikt

tényleg :)

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#8992) alvaro válasza vendingo (#8983) üzenetére


alvaro
senior tag

Kösz, ez jó anyag, főleg a hozzászólások!

Stellvio tudom, hogy kötelező, egyszer tényleg bevesszük a programba, de pl. Mangartsko Sedlo, amit emlegettek a cikk alatt, az kifejezetten idei témának tűnik, Bohinjból egy kellemes karikával végig a Triglav nemzeti parkban, oda épp befér.

(#8993) .mf válasza Daywalker (#8989) üzenetére


.mf
veterán

Mondanod sem kell, szívesebben mentem volna ahelyett, hogy evvel szívok :(
Meg az, hogy most szerda délutánig valami használhatót összekaparni, úgy, hogy egész nap dolgozok, duplaplusz- :(

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#8994) Varoz válasza runner 125 (#8990) üzenetére


Varoz
őstag

Ott a pont. :DD

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#8995) Djuree


Djuree
félisten

skacok olajat honnan érdemes venni? castrol mondjuk, vagy valami ilyesmi jobb márka.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#8996) runner 125 válasza Djuree (#8995) üzenetére


runner 125
nagyúr

..szerintem minimum havi 2x le van írva, h autoteka2000.hu

Ennél olcsóbban nem kapsz máshol.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8997) Varoz válasza Djuree (#8995) üzenetére


Varoz
őstag

A Hunoil nagyon jó. :)

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#8998) runner 125 válasza Varoz (#8997) üzenetére


runner 125
nagyúr

Ő olajat akar venni, nem lekvárt. ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8999) Varoz válasza runner 125 (#8998) üzenetére


Varoz
őstag

Az olaj, nem lekvár. ;) Mol olaj, csak más a neve.
Tesóm is azt használ a Volvo V40-ben, meg a Chrysler Voyager-ben.

Mondjuk nekünk a Ladában meg Castrol van. :))
A Jawa-ban meg Agip. :D (mielőtt beleköttök, a váltóolajra meg a keverő olajra gondolok)

Meg, szoktuk venni ezeket a tesco gazdaságos VIP vagy milyen olajakat. De csak motor átmosás céljából. :) Másra amúgy sem alkalmas. :D

[ Szerkesztve ]

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#9000) Djuree válasza Varoz (#8997) üzenetére


Djuree
félisten

sokáig szeretném még élvezni a kis fazeremet, inkább kihagyom :DDD asszem a kocsiban ilyen van most, nincs vele baj, de azért a yamaha mégsem renault :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.