Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6336) stifi válasza shiNIN (#6326) üzenetére


stifi
senior tag

a sisakra csak azt értettem, hogy a csajok állandóan sírnak, hogy felveszik az én XS sisakomat és akkora fejük van benne mint egy lónak.. nem hiába, az én sisakom egy héjjal készült, ugyanez az XXXL-es méret is..
de a modernebb sisakok ahogy csökken a méret már kisebb héjba kerülnek, azokban nem aránytalan egy kisebb női test :)

a bicajozás pedig jó móka, de ha van egy kis szabadidőm nyilván a motorozást választom helyette.. sajnos lassan ott tartunk hogy anyagilag ezt nem tehetem meg, már kezdem érezni hogy lassan átfordulunk a valóságba, és nem tudom megtankolni a gépet egyszerűen.. eddig csak vizionáltam a bajt, most már kezdek spórolni amin tudok, tiszta szégyen :(

én majdnem vettem egy olyan bőrruhát, ami szorította a csuklómat (!), végül az egyel nagyobbat vettem helyette, az eladó azt mondta hülye vagyok.. na ezzel az van, hogy ha egyenesen ülök a motoron egy kicsit feljön a vállamon, de ahogy előredőlök minden jó.. a másik szorította a csuklómat, a vállamat és a zacskómat (elárulom hogy ez elég rossz érzés), de "fog az tágulni, hidd el ez a jó méret"... így vettem az első sisakomat is, 1 évet szenvedtem benne fejfájással, nyitott állkapccsal közlekedtem.. egy centit se tágult!
asszonyé lett :)

sokszor elhangzik a "majd tágul ez, jó lesz" kifejezés, de én inkább alapból kényelmes, jól passzoló ruhát veszek. ha pont illik rám, nem fog tágulni, ha kicsi akkor nyilván nyúlik valamennyit mert feszül, de én inkább megveszem a tökéletesen passzoló cuccot magamnak! :)

Nincs időm kedvesnek lenni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.