Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53041) .mf válasza polimorf (#53026) üzenetére


.mf
veterán

Mi meg még jobban köszönjük a mai napot az érdekes és előre pontosan megszervezett programokkal (kivéve az időjárás meg a cicák, legközelebb velük is egyeztetni kell) :R
Remélem összefutunk még valami túrán.

Mosquito, merre jöttetek? Gondolom Gánt felé lekanyarodtatok, mert az extra-körömből visszafelé nem láttalak titeket, és bár volt egy fél vissza + egy teljes Csákvár-Majk-környi előnyötök, mégsem láttalak már titeket utána az 1-esen.

Stryker: azt hogy csináltad? :)) Hozzátok képest mentem egy plusz Esztergom-Dobogókő-Esztergom kört, egy plusz Bajna-Héreg-Tatabánya-Tata kitérőt, és egy plusz Csákvár-Majk-Csákvár kört, mégis csak 550 lett (~79650-80200 -- igen, meglett a 80k is ma :)) ) Vagy nem Bp-en vagy?
Másikra: igen, így kell ezt: miután az elmélet helyén van, gyakorolni, s elmenni másokkal. Arra azért vigyázz, hogy ami másnak megy, az még nem biztos, hogy neked is egyből fog. Rengeteg apróságból tevődik össze, tehát inkább gyakorolgasd, csiszolgasd a technikát. Hidd el, nekünk sem egyből állt össze, sőt, még most is tanulunk és gyakorlunk.

Az extra-körökön meghajtás meg a hazaút gondolom hozza a kb. szokásos fogyit, de amikor együtt mentünk, rég volt ilyen alacsony fogyasztásom... Ebből is látszik, hogy ritkán szoktam ilyen lassan és kvázi-szabályosan menni :B :P

Na megyek alszok, reggel egy hasonló hosszú túra vár... :))

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.