Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132192) A Zéé válasza dellfanboy (#132184) üzenetére


A Zéé
addikt

saját hülyeség, de nem kell, hogy sima járású, kifinomult legyen. Azt szeretném, hogy rázkódjon, zörögjön, érezzem, hogy jár alattam a gép. Sima járású járműnek ott van otthon a dízel, meg a benzines Focus.
A szezonban átlagosan 2 hetente egy délutánt van időm motorozni, és nem úgy néz ki, hogy jelentősen javulna e téren a helyzet. 90%, hogy nem a következő 2-3 évben fogok Balkán túrákra járni, vagy végigcsapatni az A8-on Dubrovnik-ig. Ha nem tudok 200-al menni, nem zavar, stabil 120-130 utazó bőven elég, és az az igazság, hogy a kanyarokban sem a motor jelenti a szűk keresztmetszetet még most sem. Mindig egyedül megyek (párom kategorikusan kijelentette, hogy nincs olyan isten egy vallásban sem, aki rá tudná venni, hogy felüljön bárki mögé motorra), tehát egyáltalán nem kell az, hogy 2 embert kényelmesen vigyen, és pihentető legyen, épp ellenkezőleg. Fárasszon el, rázza ki a vért az ujjaimból, de érezzem, hogy él a gép.
Ezzel nem azt mondom, hogy sorkettes, sornégyes motorral nem lehet baromi jókat motorozni! De én kicsit máshogy akarom jól érezni magam, és van erre kéthetente 5-6 órám. Az élet minden területén próbálok racionális lenni, néha még túlságosan is, de a motorozást én nem így akarom kezelni:) Lehet, hogy 5 év múlva mást mondok, és mást keresek, de most még nem :B

Az első generációs 690 Duke, tudom, hogy túl nyers, valószínű sok lenne már az is nekem is. 2012 utániakat nézegetek, azokon sokat javítottak állítólag. Később, asszem 2016-ban megint új blokkot raktak bele, az még simább.

Just a simple Lineman...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.