Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60274) Bazsee71 válasza Csápájev (#60262) üzenetére


Bazsee71
őstag

Nem tudom, a Majorral nem őröltem a Szarvasihoz. :DDD Szerintem lesz alkalmam fej-fej mellett kipróbálni, de a Major most fragolánál maradt. A késtartó külön fel volt szabályozva, de az fél megoldás, most a forgórésszel együtt fogja kimérni, beállítani. Szóval valaki majd egy halál pontos Major boldog tulaja lesz. :B

leKri: Yirga alap (abból korábban volt neki Aramo és Aricha is), de kérj tőle egy kolumbiait is, az is elég könnyen elkészíthető kávé.

8nemesis8: a Hariot nem lehet egy lapon említeni a CM702-essel. Én utóbbit javaslom, a Hario legfeljebb kotyogóshoz ad egy lefőzhető örleményt, minden másra alkalmatlan.

Parci: nálam meg pont a Royal+ZM kés okozta a késlekedést, de fragola bejegyzése megadta a kezdő lökést. Amúgy az az irány sincs kizárva, még bízok benne, hogy lesz lehetőségem fej-fej mellett tesztelni őket, ha nem is a saját pultomon. :)

Csápájev: osztom, eddig nekem is az etiópok hozták azt, amit egy gyümis kávéban kerestem. Annyi, hogy tudtommal Yirga az Aramo és Aricha is, csak különböző termőterület.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.