Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Picco:] mi tortenik az ITCafeval?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Cathfaern
nagyúr
De, befolyásolhatja. Elvileg ezért van értelme annak amit a Fecoter csinál, hogy nem csak a keménységgel meg PH-val foglalkozik, hanem megpróbál minden paramétert pontosan belőni. Gyakorlatban koxx hasonlította csak össze a topicból, ő nem érzett érdemi különbséget.
SCA ajánlás szulfát mennyiségre amúgy csak annyi, hogy szaglással ne legyen érzékelhető a vízben.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.