Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71596) simonjoe


simonjoe
senior tag

Nem kell mérget vennetek rá, ez csak egy másik TP-s kollégával történt agyalgás eredménye volt, mert fizikailag a helyén lenne a panel, ugyan olyan csatlakozású mint a jelenlegi ami a T430-ban van, ezért gondoltuk, h talán jó lenne. Persze ez akkor derülne ki csak igazán ha megvennénk és kipróbálnánk. :)
Más. Tegnap cseréltem egy Wi-Fi kártyát a T430s-ben, a szokásos Advanced- N6205-öt váltotta egy Ultimate - N6300. Azóta "szarakodik" a hálózat. Szinte minden bekapcsoláskor ledobja a saját beállított itthoni routert. Random szerűen lát más hálózatokat. Igaz ez a kártya sokkal többet és távolabbiakat is mint az előző, a sebessége is érezhetően jobb, de hogy miért dobja el a saját hálózatom az rejtély. A drivert az Intel-től töltöttem le hozzá. Az előző szabályosan lett eltávolítva, szoftosan és hv-esen 1aránt. Már az AC-is töröltem, h a Win kezelje a kapcsolatokat, így sem jó. A nejem SL300-a stabil a hálózaton, van még egy T410, az is. A telefonom szintén. Az a lapos meg szarakodik velem. :W Csak úgy tudom munkára bírni ha kikapcsolom a routert, majd újra indítom. Ráadásul miután már felkapcsolódott, alig lát néhány körülöttem lévő más hozzáférési pontot, egy csomó eltűnik a listából. Ha valaki találkozott már hasonlóval és sikerült orvosolnia, vagy van épkézláb ötlete az ne kíméljen!! :)

THX!!

Joe

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.