- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
na pateszok, dejó hogy minden izmost ember ma rakott be képet, Jeffy meg tegnap kért...na mindegy tolok be énis. 71kg. mell még mindig nincs,de jobb mint volt.
kép1
kép2ma vettük barátnőmmel 5 kg ízesítetlen myprotkót énproteinemről, személyes átvétellel, 6km-re vannak tőlem. simán vízzel jó szar, fahéjjal fogom ízesíteni vagy pedig kakaóval.
Aydan nem nekem van tigrám, hanem haveromnak. 1.4es 95ös. most lett telibefújva zöldre.
nekem jobbvanfiat bravo 1.6 16V
-
spammer
veterán
Igazán fasza ez a topik mostanában. Ha nem a melory ír 2 hozzászólásonként, akkor a Stillmass kém
-
Stirbi
addikt
válasz
God Vazzeg #8387 üzenetére
A cég által kínált termékek között a legmagasabb fehérjetartalmú tápl. kiegészítő.
(#8391) spammer - Kérdeznek -> válaszolok.
(#8392) Coccolino_O - Nem az itteni tagokra értettem azt!
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #8375 üzenetére
tanulmányt nem tudok, vmi okostojás nyomta a youtube-n hogy semmivel nem jobb mint a whey, azt nem tudom hogy xar-e
-
Sotho
őstag
válasz
Amint lesz a szájtekek marhapoteinje az lesz a legleglegcsúcsabb termékük.
-
meroly
veterán
Megnéztem az oldalt és meglepően jobbak az arányok mint a sokat emlegetett nagy márka, a csomagolás pont nem érdekel, az egyetlen kérdésem, hogy a szállítás milyen összeg felett díjmentes?
Polacheck: az ő stílusát azért hosszú távon nem viselném el, egyébként szót lehet érteni vele is. Én tudtam olyat kérdezni amire fikázás nélküli értelmes választ adott, de ezt asszem mondtam már.
Radnix: tyűdeszíp surranód van
Apropó hamburger, a kalóriabázison láttátok, hogy a mekis sajtburgerre 0 fehérjét ír, pedig elvileg "hús" van benne. Hú de imádom, de szerintem már 4 éve nem ettem....
-
Stirbi
addikt
válasz
God Vazzeg #8374 üzenetére
Szója proteinnel EGYÁLTALÁN nem foglalkozik a cég!
Still Mass 100% Beef Protein(Csak marhahúsból készült):
Összetétel ananász: 100% hidrolizált marhahús fehérje, természetes aroma, természetes színezőanyag beta karotén, szukralóz.
Összetétel málna: 100% hidrolizált marhahús fehérje, természetes aroma, természetes színezőanyag sárga répa, szukralóz.Still Mass WBE protein(Marhahús+tejsavó): Összetétel-csoki: CFM Tejsavófehérje koncentrátum, 100% hidrolizált marhafehérje koncentrátum. Természetes aromával van ízesítve ,zsírszegény kakaó, ízesítőszer szukralóza Pure Sucra ,aceszulfám-K
Összetétel-café mocca: CFM Tejsavófehérje koncentrátum, 100% hidrolizált marhafehérje koncentrátum. Természetes aromával van ízesítve, karamella, zsírszegény kakaó, ízesítőszer szukralóza Pure Sucra.(#8373) Coccolino_O-Muszáj az emberekkel megismertetni direktben a webshopot. Rengeteg embernek a látószöge csak a shopb......hu -ra irányul
(#8379) meroly
A webshopon fent van az üzletszabályzat,ami tartalmaz ilyes féle információkat! A jobb szélső oszlopban pedig láthatók az engedmények!
A szállítási költség:
14.100 Ft-ig a szállítás 1.100 Ft
14.100 Ft-tól 23.000 Ft-ig a szállítás 800 Ft
23.000 Ft feletti összeg estén NINCS szállítási költség! -
God Vazzeg
veterán
válasz
Carnivort elég jól emésztettem, tennék egy próbát!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #8374 üzenetére
múltkor valahol volt róla szó hogy a marhaprotein nem igazán jó, de lehet a sárgán úgyhogy lehet fals informésön
kéne vmi hiteles tanulmány, csak wood lusta gci mostonában
-
Stirbi
addikt
válasz
Coccolino_O #8369 üzenetére
Érdeklődtek, kezükbe adtam egy hiteles videót!
Lehet, hogy téged nem érdekel, de mást igen.
Többiek:
A bal szélén látható Tomáš Prostinák.
(#8371) Szaky-Ha írsz a webshopon az elérhetőségeknél található e-mail címre, akkor továbbítva lesz a Szlovák munkatársaknak az üzeneted és ők döntenek.
Biztosíttékként szolgálhatok jómagam, mivel évek óta(4éve a bátyám pedig több, mint 4éve)) csak az ő termékeiket fogyasztom és nem rég voltam részletes vesevizsgálaton és egyéb vizsgálatokon, ahol semmiféle elváltozást nem találtak!
A termékek azt tartalmazzák, ami rajtuk fel van tüntetve. -
Stirbi
addikt
Az úgy nem jó ha edzés előtt ha bekevered kanállal a shakerben?
(#8363) God Vazzeg-Úgy néz ki, hogy korábban kellett volna ezeket a videókat publikálnom számotokra!
(#8364) Tamoo-Amint megtudok valami pontosat a marhahúsból készült fehérjék gyártásával kapcsolatosan azonnal közlöm veled!
(#8362) Woodslave-Tomáš Prostinák- Ő az egyedüli személy, akit szponzorál a cég Szlovákián. (2009-től jelenleg is)
További Videók: Tomáš Prostinák ME Belgicko 2011 UIBBN ,Tomáš Prostinák Aminostar Cup BB 2009
Amikor ez a riport készült vele akkor 5és fél éve edzett.
Videóiban van szó a sikereiről is.(#8365) meroly-Az áron a csomagolással lehet spórolni, gazdaságos csomagolásban van az összes termékünk.
-
Tamoo
nagyúr
Ez így tényleg jónak tűnik. Viszont ez a ledaráltmarhafehérje nem tudom milyen lehet!
elég szürreális nekem egyébként. (persze elhiszem hogy jó... csak így első hallásra) Hogy készül? Kiszárítják a marhahúst aztán por formára őrlik, vagy hogy a francba? Marhahús egyébként is k drága. Nem áll össze ez nekem. Rántsd le a leplet!
-
meroly
veterán
Sosem mondtam hogy profi vagyok, sőt nagyon messze vagyok bármiféle ilyentől, de már azért kezdő sem, szerintem.
Bocs, hogy nem a tied választottam végül, pedig sokat melóztál vele, de nem értem miért kezdtetek neki ketten is, éreztem hogy ciki lesz a végén majd dönteni. -
Stirbi
addikt
(#8285) Tamoo, (#8279) Dani82
Néhány termék oldódása: (evőkanalas keveréssel)
Still Mass 6:3:1 protein oldódása
Still Mass Complex Protein oldódása
Still Mass Whey 75 oldódása - Már van whey 80-as is!
Still Mass WHEY 75 1:1 MICELLAR CASEINE oldódásaAzt hiszem a videók magukért beszélnek
.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
BÁ Nutrition #8350 üzenetére
Ok, azt nem figyeltem.
Amúgy mennyiére sziruposan édesített? Azt bírtam a scitec-es light sweetened-ben hogy nem ragadtam tőle össze, mert tényleg nagyon lightos volt. Ízesítetlent meg nem akarok, mert azért valami íze legyen.
Te sem válaszoltál.Yeffy DJ: túl komolyan veszel dolgokat.... én csak poénkodtam
Dani82: itt már többen is dícsérték egyébként ezért is volt furcsa a limit, de ha 25k felett éri meg nekik, ám legyen, a +890 nem vág földhöz.
És most hasonlítottam össze fehérje/szénhidrád/zsír arányban jobb mint a scitec, ez lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest