Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz wertigo1984 #9498 üzenetére
De te valami nagy darab állat vagy nem? Remélem izom nincs rajtad sok.
Neeem, csak nagy ritkán edzés előtt. Nem akarok meghalni. -
Boxer001
veterán
válasz wertigo1984 #9496 üzenetére
Képet!
-
wertigo1984
őstag
Ahogy elneztem a linkelt videot, tetszik a modszer, . Ahh xxl-es puloverben nyomom, es hala a topik istenenek tanacsa(God), es Jojo-val valo kozos motivalos edzesnek, alakulok. Ha neked bevalik, nyugodtan csinald, a video alapjan kedvet kaptam en is hozza.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kNG
senior tag
Igyatok sok zöld teát!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #9481 üzenetére
Most 72 kg vagyok kb. 15-16%-os testzsírral. 65 kgról indult a tömegelésem ősz végén, 74-75kgig felmentem, és onnan kezdtem el nemrég diétázni, és szálkásítani. Fórumlakók szerint "bohóckodós" Insanity módszerrel. De én továbbra is kitartok mellette. Veled mizújság, szétrobban már rajtad az xxl-es póló?
[link] Hometricó átmozgatás, a teljesség igénye nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz #11527168 #9465 üzenetére
Arra az érvre, hogy sokan, ugyanazt a módszert akarják eladni, más és más köntösbe?! .. igazából engem ez nem érdekel. Az ő dolguk. Mindenki meg szeretni élni.
Azzal viszont én sem értek teljes mértékben egyet, hogy teljesen kiiktatják a konditermet, sőt egyesek ellenzik is. Holott elég ránézni az ilyen tréningeket tartó emberekre, és egyértelmű, hogy nem csak ezzel a módszerrel építettek fel izmot, és lettek ilyenek, amilyenek. Nyilván kellett hozzá a konditerem is. Az sajnos tényleg baj, hogy sokan bedőlnek a marketingnek, és csak ezeket próbálják követni, "hogy majd ettől milyen jó formák lesznek". Sajnos ezekből lesznek az 5%-os testzsírral rendelkező 50 kilós mumifikációk, akik semmilyen alapizomzattal sem rendelkeznek. Lehet, hogy minimálisan izmosodnak a saját testsúlyos gyakorlatoktól, de az vajnyi kevés, ha még életükben nem fogtak a kezükbe súlyzót.
DE, akinek már van egy alapizomzata, megfelelő tömegelés után, 1-2 éves konditerembe járási rutinja, annak már csak felüdülésképpen is, pláne meg, ha szálkásít is, akkor jó lehet az ilyen torna. Mellette persze a konditermes edzés továbbra is dukál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem nincs bajom az ilyen fajta mozgásformákkal, csak azzal hogy ugyanazt próbálják valami gagyi marketinggel eladni újra és újra. Eddz mint a sitten, eddz mint a ketrecharcosok, stb.
Ja és mindezt úgy akarják eladni mint a súlyzós edzés helyettesítése. Minden ilyen reklámban ott van, hogy "nem kellenek súlyzók" "ne az unalmas konditeremben lógj". Mellette jó lehet ez, de hogy helyette .... Jó vicc. -
adam_
senior tag
válasz philoxenia #9421 üzenetére
Én az Insanity-t [link] csinálom most minden nap, szálkásításhoz tökéletes. Mellette fehérjedús ételek eszem, nagyon sok folyadékot iszom. Edzés előtt L-karnitin megy és vitaminok, izzadok is tőle mint a ló. Akárki, akármit mond, vagy így, úgy fik*zza az ilyen 60 - 90 napos otthoncsinálós tréningeket, az elsőnek is próbálja ki... Én elég sokszor meghalok az edzések közben, viszont már így lassan egy hét távlatából jön elő a hasizmon, amit szép kis zsírpárna fedett le a tömegelésem után. Nekem ez elég bizonyíték arra, hogy végigcsináljam.
Mellette heti 2-3x súlyzós edzés is megy természetesen.
Majd teszek előtte-utána képet később, ha valaki arra lenne kiszomjazva.
Aki épp szálkásít, annak megérhet egy próbát. Nem kell hozzá semmi eszköz, és otthon "kényelmesen" elvégezhető saját testsúlyos, illetve kardió gyakorlatok. Nyújtásokkal, ahogyan azt kell.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
shteer
titán
-
meroly
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #9456 üzenetére
Közben törölték csórikám képét. -
BÁ Nutrition
addikt
[link]
Boxi: inkább ez(bal oladli )[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
meroly
veterán
Megjött a májprotkó
B@sszátok meg a guggolást, még ma sem tudok normálisan menni.Impossible is nothing
-
Jim-X
őstag
Olyan jó ahogy itt elbeszélgettek azon, hogy kinek hány százalék a testzsírja... Ki a f@szt érdekel? Az a lényeg, hogy aki a tükörben visszanéz rád azzal meg legyél elégedve!
Vagy itt mindenki az Arnold Classicra készül? Mert akkor bocs...
A játék az nem játék!
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Ijk
nagyúr
válasz Coccolino_O #9429 üzenetére
Azt hiszed a 41-es karért nem kell szenvedni?
Sajnos vállam még akkor néz ki valahogy ha edzésen bedurran.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
meroly
veterán
válasz Boxer001 #9437 üzenetére
Áhhh.... a lehetetlent önmagamhoz képest teljesítettem, a csodára még várni kell, ahhoz kevés az 1 év.
Most gondold el, mi lenne ha olyan okos lennék mint te, addig jó nektek, míg nem teremben edzek.(#9438) Tamoo: nem sajnos, kell a motiváció.
Ha philoxenia kérné az más[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Normális osztott edzést kajára figyelve még csak 1-1,5 éve csinálok, úgyhogy nem, szakállas barátom!
Meg én nem nulláról, hanem mínuszról kezdtem, majd egy év múlva beszéljünk róla újra.(#9435) Boxer001: áh nem vagyok elég izmos még ahhoz, nem úgy mint ti ugyebár
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
wertigo1984
őstag
válasz Coccolino_O #9429 üzenetére
DDDDD
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Stirbi
addikt
válasz Woodslave #9341 üzenetére
Szaky,Woodslave-Köszönöm az információt mindkettőtöknek, akkor egyáltalán nem sok a 2000IU!
(#9429) Coccolino_O-Biztosan szokott edzeni.
Mindenkinek más a genetikája. Van olyan ismerősöm, aki akárhogy is nyírja a vállát nem nő neki. Van viszont olyan ismerősöm is, aki elmegy hintázni egyet(kettőt) egy hónap piálás és bulizás után, és szét van nőve.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
kNG
senior tag
-
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
-
Tipo16V
aktív tag
furcsa ez a kep, elonytelen olyan mintha nem lenne semmi vallad, a multkori kep jobbvolt.
enis olyan 15% korulre saccolom magam a kep alapjan bar fura mert kar, vall csuklya eresedik, szaraz(abb) is mint a has.
demost iden elohozom a kockakat"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Boxer001
veterán
A pics, nem ide akartam.
Nyúljon meg a nyakatok![ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Ijk
nagyúr
Megnyugtatok mindenkit, szerintem van ez 15%. Edzésen, bedurranva, kiszáradva érzem alacsonyabbnak.
Inkább teszek be egy szar képet remélem ezután mindenkinek tiszta hogy ez teljesen naturál forma (gondolok itt Boxerre )Eagl3: Jóhogy. Mondjuk annyira nem tudok feszíteni meg fényképezni egyszerre, azt még gyakorolni kell.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
a pocsotoket, azert ha lehet inkabb csak privatban merjetek ossze, mar ha sort akarnatok ra keriteni....
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ijk
nagyúr
Nem örülök, borzasztóan sajnálom. Szerencsére a karod az izomtól 34-es, az a lényeg hogy keresni kell egy jó izompólót, ami az előnyös testrészed mutatja és a strandon még a medencében sem szabad levenni. Esetleg egy melltartót felvehetsz alá, hogy legyen tartása a mellizomzatnak.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest