Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guntop
újonc
Fárasztóak ezek a kioktatások...
Valóbab nem vagyok tisztában a dolgokkal, de azért lássuk be ez egy olyan téma, amire nincs okj-s képzés, így igen nehéz érdemi infókhoz jutni. Ha bátor vagy próbálgatod, utána olvasol és kb. ennyi.Képzeld el, mielőtt bevettem, fél évet olvasgattam, nagyjából minden magyar fórumot kiolvastam, ami a témáról szólt. Egy hete tolom, és bizony olyan mellékhatás jött ki, amit nem nagyon olvastam máshol. Akinek metillel volt felütve, az is hirtelen feljött vizet, tömeget és erőnövekést tapaszt
alt, amire fel is voltam készülve, a provi által (mivel alapesetben stana mellé nem is kéne, ugye).Ezért sem értem, mi az anyàm ez a here fájdalom, ami igazából meg is szűnt amiòta megy a provi.
A máj kaputtòl még igen messze vagyok, ezert is egy hét után szeretnék rájönni a titokra, es eldönteni meg
éri e folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest