Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Eddig csak személyes átvétel volt, de képbe került egy új futárcég és azóta van ez fejetlenség. Most úgy néz ki, hogy a tegnapi rendelésnél automatába kiválasztását a mérete miatt nem engedte, mert utána egy méretben kisebb próba rendelésnél, már mehetett a közeli z-boxba, de majd ha megjött kiderül.
-
AssAssynn
őstag
Volt megint egy Temu rendelésem. 04.18.-án rendeltem meg, és ma 04.28.-án jött meg. Így a 11. napra jött meg, de ez alapból egy olyan rendelés volt, aminél a szállításra 5-10 munkanapot írtak, és ugye ebben benne volt a Húsvét is, szóval szerintem nem rossz.
Még annyi, hogy ezt megint iMile futár hozta, akinek pont nem tudtam felvenni a telefont, úgyhogy fogta és bedobta a kerítésen belülre a csomagot. Ugye ez egy családi ház, szóval nincs para, de értitek, ha esik az eső, vagy megrágós a kutya, vagy mittudomén, akkor úgy elég gáz. Ráadásul ezek a csomagok csak simán a szürke zacsiba vannak csomagolva, szóval nincs agyon kartonozva, vagy bubizva. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #94 üzenetére
Nekem egyszer volt hogy lehetett személyes átvételt választani, ha jól rémlik asztali gépen voltam akkor.
De mindegy, néha adja csak.
-
teleahocipöm
senior tag
Mobil appban meglett a beállítási lehetőség, ott elvileg a fizetésnél beállítható, ( de nem mindig látható ez a lehetőség) hogy melyik átvételi pontra kérem a szállítást, ami egy térképen vagy irányítószám alapján is kiválasztható. Sikerült beállítani egy közeli automatát, de ellenőrizve az az átvételi pontnál azt írja, hogy nem vagyok jogosult átvenni
arra tippelek, hogy nem fér a boxba.
internetezoo
Ez a nem fedi teljesen a valóságot, de ezt nem akarom tovább ragozni.
-
Met
nagyúr
válasz
internetezoo #92 üzenetére
Vagy iMile viszi címre.
-
internetezoo
senior tag
válasz
teleahocipöm #90 üzenetére
Sehol, automatikusan a lakcímhez legközelebbi csomagpontot jelöli ki a Temu. Majd ha átveszi a Packeta, Foxpost akkor lehet módosítani. (ha lehet).
-
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #90 üzenetére
Mert csak néha van személyes átvétel lehetőség, ami az automatát jelenti.
Nem tudom hogy mitől függ. -
teleahocipöm
senior tag
Hol tudom beállítani, hogy a csomagot automatába rakják? Valahogy nem találok erre lehetőséget.
-
UX
tag
Csak az első ingyenes, a másodikat a vevő fizeti.
Kellene valaki aki már többször is küldött vissza termékeket, és van tapasztalata hogy hogyan működik a visszaküldés. Vajon küldenek egy futárt és levonják a visszatérítés összegéből a költségét, vagy én bízok meg egy futárcéget?
Nem mindegy. -
UX
tag
Üdv!
Valaki küldött már vissza terméket?
Sajnos a weboldalon nem találom mennyibe kerül a visszaküldés.
Nekem kell megbíznom egy futárszolgálatot és feladni egy megadott címre, vagy küldenek érte egy futárt amit előre kifizetek?
Cím sincs megadva hová kell küldeni. Mondjuk ez bevált szokás a külföldi webáruházaknál.
Ezekre még nem kaptam választ az ügyfélszolgálattól. Így a második rendelésem lehet hogy el sem küldöm, mert bizonytalannak érzem a visszaküldés sikerességét.
És mivel a termékek minősége esetenként hagy némi kívánnivalót maga után, erősen benne van a pakliban a visszaküldés eshetősége.
A cipőket legalábbis törlöm a kosárból. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór #85 üzenetére
Tehát akkor legyek elégedett, mert te az vagy? Ha azt gondolod, hogy az életem értelme, az hogy olyan dolgokat találjak, amibe bele lehet kötni, akkor tévedsz, nagyon örülnék, ha nem kéne a ki.....tt Temu értetlen ügyfélszolgálatával levelezgetnem, marhára eltudnám mással is tölteni az időt. A címkézésbe, hogyne kötnék bele mert semmi nem indokolja, mint írtam egy Alis csomagomat sem címkézték át, eddig. Ha te azt gondolod Kínából jött a csomagod...max egy eu raktárból.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm #75 üzenetére
Március 27-én rendeltem, és április 2-án a csomagautomatában volt. Közte volt egy hétvége.
Úgy látom, neked nem való a Kínából rendelés, mert mindig találsz valamit, amibe belekössél (címkézés stb.). Szerencsére nemcsak Kínából lehet vásárolni, vannak magyar boltok is, azokkal hátha elégedett leszel.
-
AssAssynn
őstag
válasz
teleahocipöm #82 üzenetére
Nem látok vele problémát. A 7. napra a kezemben volt a csomag és a futár is hívott előtte. Nekem ennyi elég.
-
AssAssynn
őstag
válasz
teleahocipöm #80 üzenetére
Mivel repülővel jönnek, biztos van valami komolyabb feljegyzés rajtuk, hiszen hogy is készülne el a vámkezelés? Utána viszont egy maglódi központba viszik, ott gondolom rányomják azt a matricát, ami az itthoni kiszállításhoz kell. Én azt látom, hogy egy rendkívül jól megszervezett logisztika van ebben. Gyakorlatilag félnaponta változott valamit a csomagom státusza. Nem ültek rajta soha. Talán csak a repülő felszálására kellett várni egy napot, de az gondolom a folyamatos pakolás és a repülőtéri terheltség miatt volt. Szóval én elégedett vagyok velük. Többször van, hogy magyarországi rendelések is 5-6 napra érkeznek, hiába írnak 1-2 napot a honlapon.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn #79 üzenetére
Nekem is volt vagy három matrica rajta néhol fedésben, de a faladó jól látszik, most találtam 2023-as kicsomagolós videót, ott látszik a Kínai feladó, azon nincs semmi más matrica.
Szerintem, amin nincs Kínai feladó, az nem Kínából jött, nem értem miért ragasztanának rá itthon más matricát? De ha valóban átcimkézik, akkor ez lehet az oka, hogy egyes futárcégek miért nem találnak a megrendelésben lévő címre. -
AssAssynn
őstag
válasz
teleahocipöm #78 üzenetére
Ezt nem tudom megnézni, mert ebben a szürke zacsiban jött, és amit itthon ráragasztottak matricát, azt a korábbira nyomták rá. Láttam, hogy van alatta másik, de nem tudtam leszedni, hogy megnézzem.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn #77 üzenetére
A feladónak a csomagon kell lenni elméletileg, ha Kínából jött ottani cím kell legyen rajta. Visszanéztem egy régebbi Alis csomagot és azon Kínai a feladó. Nagyon régen még az első Alis rendelések egyike, egy pár száz forintos telefontok jött meg valami elképesztően rövid idő alatt, és annak a csomagján jelezve is volt, hogy légipostával jött.
-
AssAssynn
őstag
válasz
teleahocipöm #73 üzenetére
Repülővel jött a nyomkövetésben írtak alapján, és volt vámkezelés is, de nem tudom a feladót hol mutatja.
-
internetezoo
senior tag
Hétfő éjjel 1 órakor vámellenőrzés megtörtént. Azóta nem adta át a Packetának, lassan 4. napja. Eddig mindig 2 nap után átadta. Másnak is csúszik?
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór #74 üzenetére
7 nap alatt, kétséges
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm #73 üzenetére
Simán jöhetett Kínából. De a nyomkövetési oldalon kiderül.
-
AssAssynn
őstag
Na, megjött a futár, és hívott előtte, szóval megvolt neki a számom. Egy jelöletlen VW Cady méretű autó hozta.
A feladóhoz csak annyi van írva, hogy iMile és a maglódi Dóra Tivadar utca. De a papíron nincs rajta a telefonszámom, úgyhogy a futár gondolom a QR kód, vagy valami hasonló segítségével láthatta. A lényeg, hogy nem kellett volna félnem, csak ez a lengyel szám ijesztett be.Még annyi infó, hogy 9.-én délben rendeltem, szóval a 7. napon jött meg. Nem olyan rossz. Amúgy mind olyan tétel volt, amire azt írták, hogy a leggyorsabb kézbesítés 5 munkanap.
-
teleahocipöm
senior tag
Aki még nem dobta ki a csomagot, megtudná mondani, hogy ki szerepel rajta feladóként? Az Aliexpresses csomagjaimon feladóként az kínai cég szokott ráírva lenni akitől rendeltem.
-
AssAssynn
őstag
Hívott egy lengyel szám... Köze lehet a Temu rendelésemhez?
Amúgy ki fogja kihozni a csomagot?
Van ugye most ez az imile, de gondolom ez csak a nemzetközi résszel foglalkozik. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #59 üzenetére
Szerintem nincs.
-
Rodzser Mór
senior tag
Az első min. 3500 Ft-os vásárlás után minimum 5250 Ft-nak kell lenni a fizetnivalónak.
Van arra van okosság, hogy kisebb megrendelést is elfogadjon a Temu? -
Rodzser Mór
senior tag
Nem kamu. De általában úgy van, hogy pl. az ötszöröséért kell vásárolnod. Például legalább 100ezer forintért vásárolsz és ahhoz használhatz fel 20ezer forint értékű kupont. De le van írva minden ilyen kedvezményhez a felhasználási feltétel. Abból konkrétan kiderül a tudnivaló.
-
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #54 üzenetére
A Sameday-nek elég rossz híre van...
-
artiny
őstag
A TEMU alkalmazásban azt láttam, hogy ha 20 euró felett rendelek, akkor 250 euró értékű kupont kapok. Ez azután jelent meg, hogy kipörgettem egy rulletát, amit az applikáció indítása után ajánlott fel. Ez az ajánlat tényleg érvényes, vagy csak egy reklámtrükk? Van valaki, aki már megkapta így a kuponokat?
-
teleahocipöm
senior tag
Asszem meg van miért viszik rossz helyre a csomagot, a feladó az eMAG DC1- Samadey HUB Dunaharaszti, a mókus megnézi a megrendelő nevét és telefonszámát, majd keres egy neki tetsző a easyboxot és majd viteti a csomagot, a megrendelő címét persze nagyvonalúan mellőzi.
-
AssAssynn
őstag
Köszi.
Még látom van olyan, hogy ha leadok egy rendelést, akkor van egy visszaszámláló, hogy utólag hozzá tudok csapni valamit... nem akarok semmit, de most olyan érzésem van, hogy ők addig nem haladnak a feladással, amíg az az óra le nem jár. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy, hogy ne rám várjanak, hanem haladjanak a csomagösszekészítéssel?
-
AssAssynn
őstag
Szia.
Kép alapján hogy lehet keresni?
Egyébként én azt látom, hogy egyénileg és dinamikusan változnak az árak. Feldob egy oldalt, ahol válassz ki X terméket, utána meg persze más ingyen lesz, meg kreditet kapsz, de ott magasabbak az árak, szóval előre elköltöd azt, amit később ingyen megkapsz.
-
AssAssynn
őstag
Köszi szépen.
Közben a telefonos appban megtaláltam a "helyi raktárra" való szűrést, de onnan csak kevés és drága dolgot találtam eddig.
Ezt már nekem is csinálta, hogy ami a kosaramban volt, arra kaptam egy erős kedvezményt... akkor ezek szerint itt ez a megoldás játszik. Bedobálok csomó mindent a kosárba és kivárok, ha valamit leakcióz a rendszer, akkor a meglévők közül kipipálok még annyit, hogy meglegyen a limit és rendelem, jól van.
-
teleahocipöm
senior tag
A szállító cég szerint pedig így van. Ha a hozzám közeli automata teli lett volna akkor kihozhatták volna szállítási címre is, de biztos találtak volna a környéken is automatát is.
Rodzser Mór
Erre nem hajlandóak, met állítólag nem vihetik máshova csak oda, a ahova a Temu küldte és a ha Temu abba az automatába küldte, akkor onnan csak vissza a feladónak mehet -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm #43 üzenetére
Értem.
Én megpróbálnám az ügyfélszolgálatot felhívva a futárcéggel a neked megfelelő automatába átvitetni.
-
Met
nagyúr
válasz
AssAssynn #44 üzenetére
1. én sem tudok ilyenről
2. célszerű angol nyelven keresni, ha konkrét dolgot keresel akkor kell hozzá némi türelemlehet kép alapján is keresni ha az úgy könnyebb.
3. Ahhoz hogy olcsóbb vagy ingyen legyen a termék, először kell némi befektetés.
Rendelgetsz, visszaigényelgeted a krediteket (minél nagyobb az érték, annál magasabb a visszaigényelhető kredit százalék). Ismerősöm állítása szerint már elég régóta csak kredittel fizet és rendelget folyamatosan. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #43 üzenetére
Ha nem veszed át csak magaddal cseszel ki, nem lesz cuccod és kérdés hogy az árát vissza adják vagy nem.
Nem hinném hogy a Temu választja ki hogy melyik szállítással vagy melyik automatába menjen a rendelés. Simán lehet hogy azért ment a másik automatába mert a hozzád közeli telített. De ez nem a Temu sara. -
Postas99
senior tag
válasz
AssAssynn #44 üzenetére
Szia!
Válaszolok nem minden kérdésedre + saját tapasztalatot is leírom.
1- Tudommal ilyen nincs, csak annyit látsz ha valami bekerülne a kosaradba annak mennyi idő a kiszállítása
2- "bármit is" beírhatsz.. nem igaz mert eléggé irreleváns találatokat is hoz.
3- Igen.
Akció azokra vonatkozik akik még nem töltötték le a temu appot és még soha nem rendeltek onnan.
a, ha kapsz egy emailt ami promóciót tartalmaz (változott a kosár érték ennyivel) a legjobb ha nem impulzus vásárló vagy... beteszed a kosaradba és vársz akár napokat is.. mindegy mit is vennél nem halsz meg ha nem kapod meg azonnal...
b, ilyenkor feldobja hogy válassz azok közül amit megnéztél vagy betettél a kosaradba és arra kapsz valami kedvezményt.
c, ha ki is választod a kedvezményes cuccot, akkor x idő múlva (1 nap x nap x óra) lejár. Tehát arra ösztönöznek hogy vásárolj.. ugye van egy minimális érték amiért vásárolnod kell ez asszem 5200 Ft.
d, vigyázz az akciós termékekkel, mert lehet hogy egy hulladékot kapsz érte példa: vettem 3 darab világítós kutyanyakörvet az Aliról még télen, usb gumis védő megfelelő XL -azaz 70cm-es hosszban több különböző színben. Meg voltam vele elégedve teljesen darabja 1800 Ft volt. Aliexpressz linkKellett volna még belőle más méret is. Nosza temu app, jéé ott csak 1300 Ft sőt jött a kedvezmény csak 675FT-ért megvehetem.. betettem a kosárba 2 db-ot ,de csak az első volt kedvezményes.. meg még egy másik színt, a kedvezményes kék színben volt.
Megjött a csomag talán 1,5 hétre.. A termék a kép alapján és megérkezés után kinézetre detto ugyanaz volt, kibont, ellenőríz: és itt jön hogy az ördög a részletekben rejlik: az usb kupakok nem illeszkednek bele a csatlakozókba hogy vízhatlan legyen valójában. A fénye mivel ez egy műanyag vagy gumicső vagy esetleg szlilikon benne egy üvegszál ami világit ha egyik oldalról megvilágítod led fénnyel már az első 15 cm-en el volt törve tehát a fény csak 15 cm-ig világított onnatól fogva teljesen halovány volt az egész ez a hiba mindegyik nyakörvnél fent állt. Vissza is kértem a pénzt mert nem ezt vártam. -
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni a következőekben?
1. Tudok szállítási idő szerint keresni, rendezni? Vagy helyi raktár szerint? Nyilván az lenne a cél, hogy olyat válasszak, ami pár napon belül megjön.
2. Hogy lehet normálisan keresni? Szavakra tudok csak, vagy esetleg kategóriára, de az úgy túl bő.
3. Ezek az események mind ilyen kamu akciók? Mármint ingyen kapsz valamit, vagy kreditet, de cserébe ennyiért vásárolj, vagy annyi terméket. Nekem ezek egyelőre mind olyannak tűnnek, hogy lehet, hogy úgy tűnik, mintha spórolnál, de előtte meg elköltöd azt az összeget másra. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór #42 üzenetére
Igen problémás, mert át kell bumlizni a városon, ők is lehette volna rugalmasak és át is hozhatták volna címre, ha már telefon és email alapján beazonosítottak.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm #41 üzenetére
Nem jársz jobban, hogyha elmész a csomagért? Olyan problémás a másik csomagautomatához elmenni?
Nem tudom biztosra mondani, de szerintem ha felhívod a magyar futárcéget, akkor a neked tetsző csoamgautomatába teszik.
-
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #39 üzenetére
Nyilván arra kell fogni a hibát aki nincs ott
Nekem egy rendelés volt aminél volt lehetőség a személyes átvételre, ami csomagpont volt.
Amikor a cím helyett csomagpontra küldik akkor is mindig a legközelebbi automatába hozták. -
teleahocipöm
senior tag
Akkor jól láttam, hogy nincs, a szállító cég ügyfélszolgálata mondta, hogy tiltsam le, vagy rosszul tudta vagy le akart csak pattintani.
Van automata, kb 200 m-re lehet a lakástól, ezért nem értem, hogy lehet ennyire elbaltázni. A szállító a Temura fogja, hogy ő adta meg, hogy az adott helyen lévő automatába rakja.
-
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #37 üzenetére
Néztem, de nem találtam ilyen lehetőséget.
Szerintem ez inkább jó dolog, nem kell futárt várni, nincs az hogy nem viszi ki kétszer és visszamegy a csomag.
Nyilván ez így szar hogy a város másik felére rakta be, közelebbi automata nincs? -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #35 üzenetére
És miben kellene segíteni?
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Kis segítség kellene, a csomagszállító, nem hozta ki címre a csomagot, hanem a város másik felébe boxba rakta. Szállító cég ügyfélszolgálata szerin a Temu döntött így és ezért nem tehetnek semmit, nem hozhatják ki címre. A megrendelés visszaigazolásban a lakcím van megadva. Állítólag le lehet tiltani a csomagboxos szállítást, de nem találtam sehol.
-
Met
nagyúr
Valaki igényli vissza a krediteket naponta?
Mi van akkor ha több vásárlás is kredit visszatérítős?
Összeadódik a két vásárlás visszaigényelhető kreditje? -
Rodzser Mór
senior tag
Kb. 1 (azaz egy) óra külkönbséggel adtam le és fizettem meg 2 rendelést. (azért lett így, mert az első rendelés után pár perccel adtak ~2500 Ft kedvezményt és ezt igénybevettem)
A nyomkovetés szerint a csomag összekészítése pedig 5 óra különbséggel történt meg.
Ebből a korábbi már megérkezett 2 napja. A későbbi meg legjobb esetben is holnap lesz a csomagautomatában. Tehát 3 nap diferencia lett az 1 órás rendelés különbségből. Furcsa.
Én meg azt hittem, hogy egybecsomagolják a 2 rendelést. -
coco2
őstag
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #28 üzenetére
Nem nagyon lehet kiszámítani a szállítást.
Nekem most iMile hozza, előtte packetára ment. -
Rodzser Mór
senior tag
Ugyan nem tudtam utólag módosítani, hogy lakcím helyett csomagpontra hozzák, de szerencsére Foxpost csomagpontra hozták.
Meg is írták a megrendelést követően, hogy nem biztos, hogy lakcímre hozzák, hanem helyette közeli csomagpontra. Amikor már láttam nyomkövetésnél, hogy bekerült a Packeta a menetbe, akkor már szinte biztos voltam benne, hogy csomagpontra hozzák.Azt talán tudjátok, hogy a Packeta és a Foxpost lényegében egy cég lett. Ezért került a képbe a Foxpost automata a Packeta-s nyomkövetéssel.
-
coco2
őstag
Ha valakinek van róla tapasztalata, had kérdezzem meg, mit kezd a Temu a failed delivery attempt után?
Mert elvileg töltsem ki a formot - nincsen form
Mi lesz a csomaggal?
-
Met
nagyúr
válasz
Rigormortiis #25 üzenetére
Semmit, néha nem enged csomagpontot választani.
De ha az van a fix címedhez legközelebb akkor oda fog menni. -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Eddig tudtam egy közeli csomagpontra rendelni az oldalról, de most csak fix címet enged megadni. Mit nézek be?
-
Đusty
addikt
válasz
Rodzser Mór #21 üzenetére
Nekem teljesen random jön, hol csomagpontra hol a közeli postára, hol kihozzák a címre. Első kettő 100 méteren belül van.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #21 üzenetére
Nem mindent lehet csomagpontra kérni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Megrendelést leadtam, de sajnos későn vettem észre, hogy lehet csomagpontra is kérni. Kerestem ilyen lehetőséget, de nem találtam. Engedi szerkeszteni a kézbesítési címet, de ott nem találtam olyat, hogy csomagpontra kérjem.
Van ilyen változtatásra mód? Ha igen, hol? -
Rodzser Mór
senior tag
-
Tomek0108
csendes tag
A vélemények alatt, a termék részletei sorban van a "kis szívecske" Mentés lehetőséggel. Az beteszi a terméket a kívánságlistára.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #16 üzenetére
Vásárláskor ki tudod választani a kosárból hogy mit akar megvenni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #14 üzenetére
Nem találtam én sem, de tedd be a kosárba, aztán majd kapsz értesítést hogy megkapod olcsóbban
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Temu oldalán egy adott terméket nem lehet kedvencekbe rakni / szívecskézni?
Nem találtam ilyen opciót. Emagon van ilyen.Mert nem raknám kosárba, csak rajta tartanám a szemem, vagy egy későbbi vásárlása tartogatnám.
-
KRoli92
tag
iMile futárcéggel van bárkinek valamilyen tapasztalata? Sajnos Facebookon nem olvastam túl jókat róla. Első Temu rendelésem, és pont ez az ismeretlen futárszolgálat fogja kezbesíteni... Nyomkövető nem mutat semmi mozgást, Temu meg írja merre jár...elég érdekes...
Köszi -
-
Met
nagyúr
válasz
Fox Mulder #6 üzenetére
Egyben szokták küldeni.
-
Sziasztok!
Temu-ról még nem rendeltem és az lenne a kérdésem, ha több eladótól rendelek több terméket akkor azt egy csomagban hozzák vagy külön - külön mint az Ali-nál? -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #4 üzenetére
Én sem értem miért nem pörög.
Van kredit rendszer (nem tudom mióta).
Ha bizonyos termékeket veszel annak az árát kreditben vissza kapod (de lehet többet is) csak igényelni kell a visszatérítést. Csak az appból működik.
Nem kell minden szart összevásárolni, mert ha valamit ami kell, párszor megnézed, előbb utóbb bekerül a kredit visszatérítéses cuccok közé. Milyen érdekes mi? -
Rodzser Mór
senior tag
Miért nem pörög ez a topik?
Csomószor látok mostanában temus reklámot youtube-on.
Miszerint ingyen kap a vásárló szerszámkészletet, meg drónt. Azt hiszem ezt a kettő portékát láttam így eddig.Ez valós ajándék, vagy van benne valami turpisság?
Nem igazán tűnik nekem hihetőnek. -
Beca1990
senior tag
temun milyen összeg alatt nincs még se vám se áfa?
Met: igen
-
Met
nagyúr
Csak az appban van ilyen kredit visszaigénylős termék ajánlat lehetőség?
-
PROHARDVER!
A Temu online piactér topikja, hogy ne az AliExpress topikot terheljük az OFF-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest