- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Dettó itt is. A feladás után egyből kaptam a forma emailt, hogy hűséges vásárló és egyszeri visszatérítés , stbstbstb...mindezt egy +10k-s rendelésnél ami széthullott.
Már nem volt meg a vonalkód/régi csomagolás, de így ezt most megúsztam
-
tatabike
őstag
A Temu meg a Magyar Posta összebratyizott. Egyelőre csak a magyar e-kereskedők motyóit szállítja majd a Posta, akik a Temuról vásárolnak, ha jól értettem.
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
Hagyd. Kollégám mondta, hogy neki is beadta de valami 3 rendelést le kellett adnia mire a 4. rendelésbe beadta a választott termékeket 1 Ft-ért.
-
elpescador
junior tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Sziasztok!
Hát, sokat birkózók ezzel a Temuval, most az lenne a kérdésem, hogy néha jön, hogy válasszak 1 forintért három tétel, kiválasztom, majd ezután mondja, hogy megkapjam ezeket a tételeket vásároljak 5000 forintért, ezt is megteszem, majd ezután meg eltűnnek az 1 forintért kiválasztott tételek, mintha sose lettek volna.
Rosszul csinálok valamit vagy ez is valami átverés? -
BoB
veterán
Pénz visszatérítési akcióban nem nagyon hittem, meg túl drágán kell vásárolni hozzá, de most kellett egy ergonómikus szék.
42.000 forintot már másnap utalták, közben a szék is megérkezett.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem. De a legtöbb boltban ez így működik. Ha lejárt az akció akkor ez van sajnos.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ahogy feladtam a packetás csomagponton a visszárut, szinte azonnal meg is küldték a kreditet. Érdekes, hogy mne várják meg a beérkezést sem. Egy üres dobozt is küldhetnék éppenséggel.
Ami viszont valamelyest bosszantó, hogy a vásárláskor a kapott 10ezer forintos kedvezmény miatt kb. féláron vehettem meg a cuccokat, mert 20ezerért vásároltam.
De ha most akarok valamit venni a visszaküldött/rossz termék helyett, arra már nicns ez a kedvezmény, azokat teljes áron tudom megvenni. Lehet ilyen esetben ezt reklamálni és kérni/kapni a cseretermékre ilyen kedvezményt? -
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok hogyan tudok rendelés lemondani törölni.
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
De konkrétan kiírta, hogy mondjuk 18 ezret költesz és visszakapsz belőle 11 ezret vagy valami hasonló? Mert az a valós működő kreditvisszatérítés.
Ha bárhol máshol, kosárnál, egyéb oldalon írja akkor az nem működik. -
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez a "CSOMAGOLD BE BIZTONSÁGOSAN A TERMÉKEKET, hogy ne sérüljenek meg a visszaküldés során" elég vicces.... Néha (sokszor), nem rajtuk múlik, hogy nem törik ripityára a cucc, amit küldenek....
Beledobálja egy szürke zacskóba az összes kacatot, aztán kész.... -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A termék csomagolásán legyen rajta az eredeti címke. A legjobb ha a saját zacsijába rakod.
És amibe belerakod, azon ne legyen idegen címke. -
Rodzser Mór
senior tag
Na közben ezt írja a Temu a visszaküldési csomagolással kapcsolatban:
Az ÖSSZES TERMÉK eredeti VONALKÓDJÁT is vissza kell küldeni
TÁVOLÍTSD EL VAGY FEDD LE az előző címkéket minden csomagon
NE LÁTSZÓDJANAK VESZÉLYES ANYAGOKRA VONATKOZÓ JELZÉSEK a csomagoláson
NINCS SZÜKSÉG a címke nyomtatására és felragasztására
CSOMAGOLD BE BIZTONSÁGOSAN A TERMÉKEKET, hogy ne sérüljenek meg a visszaküldés soránEz az ami még nem világos nekem:
TÁVOLÍTSD EL VAGY FEDD LE az előző címkéket minden csomagonAmiben a termék jött, azon a kis csomagokon van 2-3 címke. Rajtahagyom a vonalkódos címkét - ez oké.
De a többi címkét le kell szedni? De hisz ez a termék sajátja, mert ebben küldték.
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem is kell.
Bemész a hozzád legközelebbibe, bemondod a kódot és kész. -
válasz
elpescador
üzenetére
keresőbe beírod hogy claim credit
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Csak Packeta ponton lehet visszaküldeni, automatás lehetőség nincs.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Visszaküldeni csak "emberes" Packeta átvevőhelyen lehet? Vagy csomagautomatába is?
Intézném a viszaküldést...
A Temu oldala ezt írja:Add fel a csomagot a visszaküldési kód segítségével. Add meg a visszaküldési kódot a(z) Packeta munkatársának, aki kinyomtatja és felragasztja a címkét.
Majd alatta kattintva átirányított a Packeta weboldalár és ott engedi kiválasztani az automatát is.
A csomagautomatáról nem ír címkézés témában. Így nekem olyan mintha csak az emberes átvevőhely játszana visszaküldés szempontjából. Hogy van ez?
-
válasz
elpescador
üzenetére
Mert vissza kell igényelni, nem csak úgy adják.
De írja is, hogy x napig, napi egyszer lehet igényelni egy részét a krediteknek. -
elpescador
junior tag
Kreditről, nekem volt, hogy írta, hogy kredit visszatérítés, ha X időn belül megvásárolom a kosár tartalmát, megtettem, persze kredit nem kaptam ...
Ez egy sima átverés vagy rosszul csinálok valamit? -
benfolds
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
ezt jó tudni, köszi.
spames emailt használok temu-n, nem nagyon szoktam nézni, legközelebb figyelek erre. -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha nem volt még visszaküldésed, akkor lehet csak ez lesz most.
Nekem volt a kezdet kezdetén egy led-es projektoros izzó, amit tévesen vásároltam.
11000Ft volt az értéke.
Azt visszaküldtem rendesen és azóta semmit nem kérnek vissza,
hanem egyből visszatérítik az árát, pedig most volt egy 7600Ft-os
szintén projektoros H7-es izzó készlet ami egyfolytában kiolvasztotta a gyári biztosítékot. Kértem visszatérítést arra is, de nem kérték hogy küldjem vissza.
Általában kredit-ben kérem vissza a pénzt, mert úgy is elköltöm.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én abban szoktam amiben küldik csak ki kell fordítani a zacskót, mert régi címke nem lehet rajta. Így a fekete oldala lesz kívül.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A rendeléseidnél van, hogy visszaküldés. Indoknak kiválasztod, hogy túl nagy/túl kicsi vagy már nincs rá szükséged.
Kapsz egy packeta feladási kódot amit packeta csomagküldési helyeken tudsz feladni. Automatában nem. Címkét nem kell rá nyomtatni a csomagra majd a boltban raknak rá.Aztán ha megvan a kód akkor a másik rendelésnél kiválasztod, hogy a led izzó nem működik és fel fogja ajánlani, hogy az elsőnek kapott kóddal egy csomagban add fel azt is. Vonalkódja jó ha megvan a termékeknek de küldtem már vissza kabátot vonalkód nélkül és nem szívóztak rajta.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Azért írtam a méretet, mert gondolom valamivel csak kell indokolni, hogy miért küldené vissza az ember, mi a baja vele.
Tehát nem is kell indokolni, csak kérvényezni egy visszaküldést?
Ezt hol/hogy lehet megtenni?Közben egy másik termék meg nem jó, mozgásérzékelős LEDizzó állandóan viágít. Se sötétre, se mozgásra nem reagál. Szóval ez a 2 cucc van a rendelésből, ami nem nyert, kb 3600 Ft értékben.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nincs ilyen, hogy küldjenek egy nagyobbat.
Ingyenes visszaküldés van amikor visszakapod az árát. Utána meg azt rendelsz amit akarsz egy új rendelésben. Nagyobb méret vagy másik ruha vagy bármi. -
Rodzser Mór
senior tag
Jött egy ruhanemű. Sajnos elég szűk. Ezt vissza lehet küldeni, hogy küldjenek egy nagyobbat? Van ennek költsége?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Örömmel értesítem a kedves topikolókat, hogy az Express One-nak nemcsak házhoz viteli módja van.
Írták emailben, hogy a kézbesítés napján a reggel küldött emailben lesz egy link amire kattintva lehet kérni más módokat is.
Így tudtam választani:
Express One csoamgautomata
Packeta átvevőhely
AlzaBox csomagautomataKiválaszottam ezek közül, ami kellett.
Erről jött is egy jóváhagyó email, miszerint oda fogják betenni.
Majd kiszállítás után küldenek emailben egy kódot, amit ott a csomagautomatánál tudok bepötyögni. -
válasz
benfolds
üzenetére
Nekem volt ilyen de DPD-vel, aki szintén mindig kézbe adja a csomagot.
A lengyel kereskedő nem írta rá a telefonszámot és a DPD-s futár meg se próbálta
a címre kézbesítést, hanem szó nélkül visszavitte a raktárba.
Szerencsére a DPD-nél lehetett automatába irányítani, így másnap már át is vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Beledobálja egy szürke zacskóba az összes kacatot, aztán kész....
spames emailt használok temu-n, nem nagyon szoktam nézni, legközelebb figyelek erre.