Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #68146 üzenetére
az megvan.
-
Zola007
veterán
válasz
Dani82 #68145 üzenetére
Unguentum contra dolorem
magyarul annyit tesz: krém a fájdalom ellen
receptköteles, 100g-ra kérj receptet (van orvos aki idióta és FoNo szerint írott 10g-ra ad, de az 2 kenésre elég)
bármelyik gyógyszertár tartja vagy másnapra kikeverik.
ára változó, de ezres alatt kijön kutyulási díjjal együtt -
Dani82
senior tag
tudnátok ajánlani valami tényleg odabaszós krémet izomhúzódásra vagy valami hasonlóra? Csütörtökön meghúztam a csuklyám környékét, aludni se tudtam rendesen csak cataflammal. Szombatra elmúlt kb teljesen, vasárnap reggelre megint előjött és nem tudom forgatni a nyakam. lementem edzeni, de semmit nem tudok csinálni még lábazni se, mert ha bemozdul a fejem sírok... szeretnék edzeni és nem tudok...teljesen kész vagyok. Melyik a legerősebb krém? Salonpass volt otthon, de azon kivul hogy leégette a bőrt a nyakamról semmit sem ért.
-
Woodslave
félisten
valamit megint xarul csináltam a múlt héten, mert pár napja fáj a bal vállam, pedig nem nyomtam fekve. Két gyanúsított van a tolódzkodás és a nyak mögül nyomás (ezt próbaképpen visszaraktam a military után, de 30 kilóval csináltam 3 sorozatot... de ezt ki fogom hagyni)
Komolyan milyen gyaki marad meg
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #68136 üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
Gyerekek ez a csilisbab konzerv nagyon bitang, 5 másodpercenként fingok
-
KisDoc
csendes tag
válasz
deniro2 #68123 üzenetére
Én is hülyeségnek tartom, ha valakinél az első számú szempont egy táplálékkiegészítő íze. Viszont 2014-et írunk és annyit csak elvárhatunk egy tejsavó fehérjétől , hogy finom legyen. Ez különösen jól jön ha valaki igen kemény diétán van (itt nem csak a testépítésre gondolok, hanem akár egyéb okból).
Biztos mindenkinek jólesik egy kemény edzés után hulla fáradtan még egy hányás ízű protein turmixot leerőltetni.
Egyébként szerintem itt a fórum levő emberek (beleértve magamat is) nagy többségéről egy deka izom nem esne le ha elhagynák az edzés utáni protein turmixot.
Ezekből kiindulva legalább az íze legyen jó. -
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #68128 üzenetére
Nekem sokat segített az ilyenekről "leszokás"ban, hogy egyedül maradtam.
exemmel rengeteg ilyet főztünk, kolbász, krumpkipüré, lángos, csak hogy a kedvenceim említsem.Szívesen csinálnék ilyen kajákat, csak mindig ott állok a boltban, hogy "minek vegyem a hozzávalókat? egy főre?"aztán ennyiben marad a dolog
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #68123 üzenetére
Én jól fűszerezett finom csmellet eszem isteni zöldségkörettel. (vagy más de jó kaját) De lehet ezért nem vagyok izmos
a múltkori eszmefuttatásod már régen magamévá tettem, ezért nem eszek iszok xart... Tök mindegy. Az
ízestítetlenre nem tudok amúgy se nyilatkozni, mert évekkel ezelőtt ittam, de az sztem tejcukorpor volt mert fostam tőle mint állat. Lehet ez a myprotkó ízlenenepszter: nem tudom nem reggelizek, ha igen akkor rántottát baconnel meg sajttal, vagy szendvicset (de ezt mindig megbánom utána
)
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #68119 üzenetére
Én ugyan nem szeretem az édeset, úgyhogy nekem minden fehérje szar ízű, de ettől függetlenül én is röhejesnek találom, mikor valakinek az első számú szempont az íz egy táplálékkiegészítőnél, amit a beltartalmi értéke miatt fogyasztunk napi 2x3 kortyban...
És igen, a kaja ízét is alárendeljük a legtöbben a beltartalmi értéknek, mert, ha nem így lenne, akkor én pl. sült kolbászt ennék oldalassal egész nap és nem szaros csirkecsöcsöt... -
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #68119 üzenetére
nem mondtam, hogy nem érdekel az íz, dobozolt szart én se ennék
Csak sose értettem miért nem elég az a pár finom alapíz.
Pl. csoki meg banánnal eddig sose volt gondom, bármit vettem.
Az a 2 másodperc nem nagy jutalom, míg legurítom a 2 deci löttyöt, jutalomról gondoskodjon a barátnő (ami most nincs, úgyhogy tényleg marad a tejsavó)30-40g szájtek WPP úgy elveszlik 3 deci vízben, mintha híg joghurtot innál
Ha valaki jó ízeket akar, akkor valami designer fehérjét vegyen, azok általában jó krémesek és tényleg finomak (pl a fourstar-nak szerintem kimondottam jó ízei vannak) -
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #68118 üzenetére
kötözködök, mert ez is olyan elit lett mint a guggolás, meg a 2 kilóval oldalemelés. Akit érdekel az íz, az tuti nem hc. Mondjuk engem nem érdekel az íze mert nem iszok tejsavót (se) de ha innék tuti nem kínoznám magam xar ízzel. Edzés után legyen jutalom. A jutalom meg legyen jó
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #68114 üzenetére
túl van bonyolítva ez az íz téma
myproteinesből meg szkita-tekesből is csinálnak vagy 30 féle készrekevert ízt, de mi a fenének?Lenne néhány tisztességes alapíz, aromagyártóktól megvennék az évek óta bevált alapízeket:
Vanília, banán, eper, karamell, stb (pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt)
belekuttyantanák és kész.
Vagy beletenni zacskóban a dobozba, aztán annyit keversz bele amennyit akarszaki meg a 4-5 alapízből nem tud választani, az vegyen natúrt és keverje külön ízesítővel
-
Rivaul
addikt
Read only-ba maradtam de nem tudom próbálta már valaki az arnold termékeket. Nah az apukám egy kulináris mennyország... Az olvadt csokis könnyed, laza és kívánatos. Nem telít csak tölt. Olyan mit egy jó bambi. Rengeteg turmixot lenyeltem már életem alatt a jótól a moslékig de ez valami egyedülálló. Egész nap lehetne inni undor nélkül.
-
KisDoc
csendes tag
Sziasztok!
Eddig Scitec 100% Whey ment, az íze nagyon bejött, viszont valószínű nem emésztem elég jól (sokszor egy óra múlva is teltségérzetem van.)
Dymatize elite whey-t tervezem kipróbálni, sokan dicsérik. Egyedül az ízétől félek, mert azt írják, hogy elég gyenge.
Szerintetek melyik ízben vegyem ami elég telt és édes lenne? -
Lurdys Cutlerbe jár vki? Mennyien vannak reggel 6-7 körül?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest