- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zazenke #7851 üzenetére
Sajnos nem fut jobban, de azt is figyelembe kell venni, hogy a tvOS-en futó Plex kliens régi, a fejlesztés nehezen megy, Androidon már új kliens van, de Dolby Vision esetében elég sok gondja van, úh. Plex kliens egyelőre sehol sem az igazi, Infuse ill. Kodi a jó Plexet futtató lejátszó.
-
.LnB
titán
válasz
Csabi1984 #7847 üzenetére
Az hogyan működik az Apple TV-nél, hogy a soundbar-t, hogy kezeli? Lehet párosítani vele BT-vel? És ha bekapcsolom az Apple TV-t, akkor automatikusan bekapcsolja a soundbar-t is?
Bár ha jól emlékszem, most a soundbar optikai kábellel van összekötve a TV-vel. És ha bekapcsolom a TV-t, bekapcsol a soundbar is. Szóval lehet, hogy nem is kell majd bolygatnom. Remélem így a hangerőt is állítja majd az Apple TV távirányítójával. -
.LnB
titán
válasz
Csabi1984 #7845 üzenetére
Igazából a gyorsasága a lényeg. De már közben megrendeltem.
Azok a pletykák, hogy az újon lesz kamera, és az által gesztusvezérlés. Na az nekem pont nem hiányozna. Legyen gyors, legyen támogatott.
De miért mindenki Infuse-t használ Plex helyett? Erre kíváncsi leszek. Én az LG tévén tökre szeretem a Plex-et. Remélem nem rosszabb az Apple TV-s app vagy valami. De már sokan írták az Infuse-t. -
Csabi1984
addikt
-
.LnB
titán
Gondolkodom Apple TV 4K vásárlásán. Egyrészt lenne pár általános kérdésem, ha esetleg valakinek van kérem jelezze. Másrészt, szerintetek érdemes megvárni, hogy idén esetleg frissítik e ezt a kütyüt? Vannak erről esetleg pletykák, hogy a 2022-es model-t frissítik idén?
-
válasz
Franky2Ster #7842 üzenetére
Szuper, még én is reménykedem, hogy egyszercsak előbukkan.
-
válasz
Franky2Ster #7840 üzenetére
Ez engem is érdekelne (sokáig: kiesett, de megvolt, aztán eltűnt - az Aliról rendeltem egy béna utánzatot, ami legalább az alapfunkciókat tudja, pl. bekapcsolás...
másik alternatíva, ha van iPhone-od, azzal bekapcsolni, vagy azt távként használni)
Update: igazából a vissza és tv gomb is brkapcsolja, dd ezt csak most olvastam -
Franky2Ster
senior tag
Segítséget szeretnék kérni hátha más is járt már így. Az AppleTV 4K távirányítója le esett és ki pattant a bekapcsoló gombja úgy, hogy nem is lett meg. Hol tudok esetleg csak gombot venni?
-
Apple TV+ ra nem tudok bejutni, mert
-
Amúgy megjött az eszköz
Apple TV 4K 2022 128GBCsúnyán szivat. Nem tudok beregisztrálni az Applenél azzal az email címemmel, amivel szeretnék, mert azt mondja, hogy azzal már regisztráltak. Ha jelszó emlékeztetőt kérek, akkor bekéri a születési dátumomat, amire viszont azt mondja, hogy náluk nem ez van nyilván tartva. És ezze patt helyzet, semmit nem tudok csinálni.
OK, nem szívesen, de megpróbálok más email címmel beregisztrálni. Arra meg azt mondja, valszeg a megadott telefonszám miatt, hogy "NO NO, mit képzelsz, másik email címmel is akarsz regisztrálni? Használd az eredetit!"
Itt csúnyát mondtam.Végül beregeltem egy másik telefonszámmal.
Úgy látom, hogy írni nem lehet nekik, ezügyben, csak telefonon felhívni a supportot. Azt még megpróbálom, de ha az is ennyire felhasználóbarát módon fog menni, visszaküldöm a picsbe az boxot és az életben nem veszek többet semilyen Apple terméket.
-
válasz
Csabi1984 #7831 üzenetére
Köszi!
Nálam is alig akad film, vagy sorozat, amit nem ismer fel.
Nekem is felismer 200-ból 199-et. De pont azt az egy sorozatot, amit adnak most a tv-ben, de a feleségem lemaradt róla és szeretné megnézni, ezért elrohanok és megveszem és ülök a tv elé, hogy együtt megnézzük, de csak nézünk mint a fax, mert nem látunk semmit... úgyhogy vissza a gép elé és nyomozás, meg átmásolás és újra keresés és ..
Ismerős a szitu?Köszönöm szépen, képben vagyok plex-el. Nem is ott tettem fel a kérdésem
Köszönöm szépen, de teljesen rendben van a plexem.
De ez tökre nem ide való téma. -
válasz
captainnemo #7827 üzenetére
Hálásan köszönöm a válaszod, de úgy tűnik, hogy nem nem fogalmaztam érthetően. Mert így sajna köze nincs a válaszodnak a kérdésemhez.
Bocs, de tényleg.
Egyébként tényleg köszönöm, hogy szántál a válaszra időt és energiát!!! De tényleg!
Ha esetleg a választ is tudnád, az + ... -
Sziasztok!
Sosem volt még semilyen Apple termékem, ez lesz az első holnap:
Apple TV 4K 2022 128GB
Mert midnenhol azt írják, hogy media playerben arra, amire nekem kell, ez a legjobb.
Néztem yt videókat és tényleg ba gyorsan tűnik. A felület is szimpi.Azt szeretném kérdezni, hogy erre a problémámra tud-e megoldást!?
Plexet használok. 99% semmi bajom vele, de néha kiidegel. Van néha olyan sorozat, ami hiába van a lemezen, mivel nem ismeri fel a Plex Server, meg sem jeleniti a lejátszási listában. Biszbaszolnom, trükköznöm kell, hogy megjelenjen a Plex kliensben a tv-n. Elegem van belőle.
Apple TV-ben van olyan lejátszó, ami ha nem is csilivili, borítókép meg lírás, meg minden, de legalább mutatja, hogy mi van a megosztásban és le is jácccccaaa?
(Mondjuk a Kodi talán ilyesmi volt!?)
Köszi! -
Snoop-y
veterán
válasz
Csabroncka #7820 üzenetére
Ennyire fluid lejatszo amihez nem kell pilotavizsga szerintem mar most sincs mas a piacon.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Csabroncka #7820 üzenetére
Eléggé bizonytalan ez még sajnos, de hatalmas lépés lenne szerintem.
Apple TV 4K reportedly gains audio passthrough support in tvOS 26 - FlatpanelsHD
Apple unveils tvOS 26 for Apple TV with new 'Liquid Glass' user interface - FlatpanelsHD -
Csabroncka
addikt
válasz
captainnemo #7818 üzenetére
... ha és amennyiben ez valóban jól sikerül, akkor sok minden szempontból best buy lejátszó lesz.
-
captainnemo
aktív tag
Kipróbálta valaki a tvOS 26-t bétát?
Számomra a tengernyi felesleges dolog (speciel UI) mellett, a legfontosabb fű alatti újítás a bitstream hang lesz.
Apple TV 4K Set To Support HDMI Audio Passthrough In TvOS 26
Kíváncsi vagyok ebből látszik-e, most valami.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan ötletem támadt, hogy egy Apple tv-t rádugok egy sima monitorra aminek nincs hangszórója, viszont ebben az esetben hogyan lehet hangot kreálni?
-
Semin
őstag
Nem is értettem milyen késleltetésről beszélsz. Semmilyen késés/lagg nincs az Apple TV és a Homepodok között. De ha a hálószobában (~10m+1 fal) levő Homepod minit hozzákapcsolom lejátszáshoz azzal is tökéletes a szinkron. Nincs semmilyen desync, oda teszed ahova csak akarod.
-
blakey
titán
Az egy tévhit, hogy a router közelében kéne lennie az eszköznek, hogy jobb legyen a kapcsolat. Minél közelebb vannak egymáshoz, annál nagyobb az esélye, hogy valamilyen interferencia-zavar lépjen fel. Az Apple TV és a Homepod között nem szabad lennie semmilyen késésnek, mert az jól össze van hangolva.
-
Semin
őstag
1. Nem, így is elégedett vagyok a hangzással, még úgy is, hogy nem optimális a TV pozíciója. ( fal mellett van )
2. Én próbáltam, és a csúszással nem volt bajom. Azért nem használom, mert minden hosszabb kikapcsolás után újra hozzá kell adni a hátsó Homepodokat
- alapértelmezetten csak a két elsőt tartja meg - ami idegesítő. Igaz csak egy pipát kell betenni, de akkor is macera.
3. 35nm-es nappali. Film / Zene /Játék
4. Az a szekrény tetején van a Router mellett."....kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést..."
Nincs bekapcsolva véletlenül a kisegítő lehetőségekben az Érintési beállításokban valami késeltetetés?szerk:
Miért kellene kábelen összekötni bármivel is? -
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képenMás: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
-
-
Semin
őstag
Ha valakinek igénye van rá hajrá!
Én meg vagyok elégedve a 2 Homepoddal is. Letisztult, elfogadható minőségben szól, és zseniális a szimbiózis. (Apple TV/Iphone/Homepod/Apple Watch/Airpods )
Ha van kedved Homepod miniket tehetsz hátra, de nyilván attól még nem lesz térhatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest