- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Azért, mert szerencsétlenül hízok, és a női testen szerintem másképp mutat, máshogy oszlik el. Nem az extrém alacsony a cél, de például egy olyan has, mint a lentiek (ahol kockákról még nem is beszélünk ugye) csak alacsonyabbnál fog előjönni. Mutatok egy képet, benyilaztam a problémás zónákat, ehhez még kb. 5 kg kell, hogy eltűnjenek ezek a kapaszkodók. [link]
Viszont akkor már tényleg nagyon gebe leszek, még annyi fenekem sem lesz mint most, ebben teljesen igazad van, szóval ezért dolgozom most ezerrel, hogy szép formám legyen izomból, ne zsírból, és ne lehessen random helyeken kapaszkodni.Ha minden felesleg a fenekemen lenne lehet nem is zavarna annyira, de hát ez van.
Dani nekem is, de pszt!
Én nem edzek vele személyesen, a programom rakja össze.
Wood hát nem tudom, lefogyni szerintem nem nehéz, más kérdés mi marad utána..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest