Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mefistofeles #53 üzenetére
De hardveraprón meg ott a figyelmeztetés, hogy soha ne utalj előre!
-
Met
nagyúr
válasz
mefistofeles #53 üzenetére
Az rendben van, de nem tudja mit jelent amivel vádol.
Ezt az utánvét mániát sem értem, ugyan úgy "zsákba macskát" kap.
A legjobb az volt, 50ks monitorért, utal 10k-t, utánvéttel fizet 40k -t és én állom a szállítást mert az neki kockázat -
-
Met
nagyúr
válasz
mefistofeles #50 üzenetére
Jobb is ha ilyeneknek nem adsz el.
-
sh1ni
csendes tag
válasz
mefistofeles #50 üzenetére
Nekem most nem egy 0 értékeléses, 0 napos account gazdával volt dolgom, akikkel kivétel nélkül mindel pozitív élményem lett.
De ennek van ellentétje is, amikor olyanokkal találkozol, mint a mai. Sajnos nagyon lutri. Ha annyira ragaszkodik hozzá akkor utalja előre a posta költséget, talán még úgy.
-
Most "csalózott" le egy arc 20 napos accoutal 0 értékeléssel, mert nem voltam hajlandó utánvéttel küldeni egy cuccot .....
-
gabesz1791
csendes tag
Legjobb, amikor rámír valaki; felajánl egy helyszínt az átvételre, én is felajánlok egyet.. De arra már nem reagál hogy jó-e neki vagy sem
-
-
Alusky
senior tag
Egyébként:
Sálálálálálá, ne haragudj testvérem, nem szúrlak ne ijedjél meg, csak azt szeretném megkérdezni merre van a metró.
-
Alusky
senior tag
Az ugyanannyi IQ-ra egyre többen vannak jelenség miatt ha eladták simán kint hagyják a francba a hirdetést, teljesen jogos a ráérdeklődés.
Persze ráír egyszerre 20-ra mivel haladni is szeretne a vétellel, abból megtalálja ami neki kell, nem fog a másik 19-nek visszaírni már.
Ez már 10 éve mikor vettem néhány dolgot is így működött. -
-
válasz
davenport #33 üzenetére
Szerintem is.
Egyébként igen, sajnos itt is csökkent az IQ színt. Szerencsére eladó és vevőként is egész jó sőt nagyon jó tapasztalataim vannak. Én úgy vagyok a dologgal, hogy ha váltunk egy két üzenetet, netán rögtön kéri valaki a telefonszámomat, akkor megadom. De ha már a 20. üzenet jön, abból üzlet már nem lesz. Hívjon fel ha komolyan gondolja.
Ahogy a becsületes nepper írta. Emailben nagyon bátrak, farkasok az emberek. Messengerben már normalizálódnak, telefonon erősen moderáltak, személyesen meg nyuszik.
-
-
A másik érdekes. Ramírt, szia megvan még.
Mondom megvan, ennyi meg ennyi az ára, de annyit se ír, hogy köszi mégsem kell...
Nulla gerinc nulla tartás... Pedig több értékeléssel is rendelkezik...
-
-
cSuwwi
senior tag
Csajozós oldalakon lassan örülhetsz, ha egyáltalán emberrel beszélsz. 2 éves cikk, azóta mi lehet...
A TikTokot elárasztották azok a videók, amelyekben a felhasználók megmutatják, hogyan ismerkednek egy a ChatGPT segítségével. A folyamat egyszerű, ha valaki válaszol, akkor az üzenetét bemásolják a chatbotnak, az pedig válaszol helyettük. Tulajdonképpen a két program között megy a másolgatás, csak éppen a beszélgetőpartner azt hiszi, hogy egy hús-vér, kapcsolatot kereső emberrel ismerkedik, miközben egy algoritmustól kapja a válaszokat. A felvételek alapján azonban a módszer működik. Sőt, olyan is létezik, hogy már a felszedőszöveget is a chatbot írja [link]
-
-
Egyszer velem is volt ilyen, még a usert is tudom, de sose jöttem rá, hogy mi baja volt.
Én már nem rágódok ilyeneken... Sokszor pofátlan alkuk után is még a vevő van megsértődve, hogy miért nem adom el a terméket neki...
-
válasz
mefistofeles #31 üzenetére
Szerintem rosszabb, ha látod, hogy belép, de válaszolni nem válaszol.
-
NvidiaRTX
őstag
"a telefonszám megadását a hirdetésfeladáskor"
Persze, hogy aztán bárki csak úgy heccből hívogasson vagy ki tudja kinek adná oda/el a tel számokat.
Kötelező tel szám publikálás még a jófogáson sincs pont ilyen okokból kifolyólag.
A másik alapszabály, hogy telefonon NEM KÖTÜNK ÜZLETET mert annak nincs nyoma.
Telefonon a vásárlóval azért szoktam beszélni, hogy megnyugtassam valódi ember vagyok, DE az üzlet privát üzenetben köttetik meg mert ANNAK VAN NYOMA. -
-
Oldman2
nagyúr
Nekem az utóbbi hetekben lett többszörösen egy érdekes tapasztalatom:
Hirdetek valamit, jön az érdeklődés, hogy neki kell a cucc...
Válaszolok illedelmesen, hogy oké, erre semmi válasz. De olyan szinten, hogy azóta be sem lépett az oldalra.(azóta ==> hetek óta)
-
Met
nagyúr
válasz
mefistofeles #20 üzenetére
Na majd napközben hívlak rajtett számról
-
-
válasz
Donki Hóte #26 üzenetére
Ez sajnos így igaz. Utolsó agymenés óta én is szereztem külön biznisz feltöltős számot (3000/év nem sok, és máshol is hasznát veszem)
-
-
Amúgy ezzel azért nem 100% értek egyet. Mármint nyilván ha valaki már fórumozgat x éve, van értékelése az oldalon bőven (vagy akár csak simán régi motoros), tudom, hogy lehet vele beszélni; nem fogom neki újra megmondani, hogy hogyan kell emberi módon üzletelni. Viszont sajna vannak az apró környékén kóbor lelkek akik pl. nem értik meg hogy a PÜ nem olyan mint a messenger, és úgy lépek fel az oldalra, hogy 12 PÜ van ugyanattól, aminek a fele 1db írásjel, vagy szó; vagy épp nehezére esik a mókusnak feldolgozni, hogy nem fogok vasárnap világvégére elutazni a cuccommal, mert neki azonnal kell; és még sorolhatnám az ennél jóval kritikusabbakat. Nekem is van litániám, amit beteszek hirdetésbe, de az inkább a bolondbiztosság végett van hogyha esetleg valaki rajtam próbál meg meggazdagodni, ne könnyítsem meg a dolgát (sajnos a sok + nem véd meg).
-
-
-
válasz
Lalikiraly #19 üzenetére
Szerintem az a kódos verzió tökéletes, csak kötelezővé kéne tenni, meg be kéne állítani, hogy tiltottak ne lássák. (én is azért nem teszem fel, mert évek alatt lett pár állat, akik nem akarom, hogy tudják esetleg az új számom)
-
válasz
mefistofeles #20 üzenetére
Én is mindig ott szoktam keresni, de mindig privátban is elkérem először, mert szerintem illik azért, nehogy valaki megsértődjön.
-
válasz
Lalikiraly #19 üzenetére
Nálam ellenőrző kód beírása után ott a telefonszámom de eddig kb. két ph-s élt vele.
-
válasz
parandroid #18 üzenetére
Sajnos mindkét oldalnak igaza van. Valahol én is megtenném a telefonszám kötelezővé tételét, de sajnos igen sokan vissza is élnek ezzel. Nem tudom mi lehet a legjobb megoldás. De ahhoz képest ami itt, van a Facebook, vagy a Jófogás a pokol 3.0...
-
parandroid
félisten
"Én egyébként kötelezővé tenném a telefonszám megadását a hirdetésfeladáskor. "
Az tenné még be a kaput, hogy én bárkinek megadjam a telefonszámomat. így is megtalálnak a olland, spanyol, karib szigeteki, fekete afrikai, meg panamai számokról a kéretlen hívók, pedig tényleg csak akkor adom ki a számom, ha feltétlenül muszáj.
p
-
Azt hittem olvastam már érdekes dolgokat, de ez egy igazán új level... Nem piskóta.
-
futo001
senior tag
Ez erdekes, egy pillanatra en is osszekevertelek valakikkel. Van par PH-s user, akik litaniat irtak blogban arrol, hogy veluk milyen rendszert kovetve lehet uzletelni. Normalisek megbeszelik hogyan legyen, esetleg kis kompromisszum mindket oldalrol. Aztan vannak ezek a kevesek, akik valamifele eloszurot allitanak fel es rakenyszeritenek, hogy olvasd el az agymenesuket mielott tovabblepnetek az uzletben. Egy pillanatra a blogod alapjan azt hittem egyikojuk vagy, de kozben beugrott a felhasznalonevuk. Na, veluk SOHA nem uzletelnek peldaul, teljesen mindegy mit es mennyiert arulnak.
Amugy ha belefutsz valakibe aki fura/nem szimpi, engedd el, kulonben ugyis szivni fogsz. Mar parszor beleszaladtam.
-
válasz
mefistofeles #14 üzenetére
Lehet újat kérni
-
-
Lehet valamelyik hozzászólásod vagy logout bejegyzésed nem tetszett neki.
-
Vannak "érdekes" eladók a Hardveraprón, az biztos
Vettem volna SSD-t, írtam privátot egy eladónak (neppernek éppen nem nevezném, de bőven százas nagyságrendű eladása van) a délelőtti órákban, hogy venném az egyik hirdetett cuccát.
Estig nem válaszolt, így ráírtam, hogy eladó-e még az SSD.
Hát erre jól leb.aszott, hogy van neki munkája, nem ér rá a prohardverrel foglalkozni napközben
Mivel együtemben tiltott is, így már nem tudtam neki megírni, hogy b.szki jóember, lehet ám látni, hogy mikor vagy fent a PH-n, meg lehet látni, hogy mikor UP-olgatod kézzel a hirdetéseket
-
Ez alapján eléggé szélsőséges lehet az emberke, de elvileg már nem kezdő. Nem hinném, hogy
Jelentős számú pozitív
összeszedhető úgy, hogy valakit profilkép/nick alapján elítélsz.Én egyébként kötelezővé tenném a telefonszám megadását a hirdetésfeladáskor. Egyrészt ad egyfajta komolyságot eladói részről, vevői oldalról pedig sokkal gyorsabb és gördülékenyebb kommunikációt eredményez.
Azért ezzel óvatosan. Nagyon könnyű ilyen helyekről telefonszámokat akár egy otthoni scripttel összeszedegetni. Inkább azt tenném, hogy kötelező a telefonszám a bioba (amihez captcha kell), valamint prémium, és 3-4 év+ verified regek láthatják hirdetésnél is.
-
válasz
mefistofeles #4 üzenetére
Szerintem az lehet az ijesztő, hogy te láthatóan elkülönülsz az ilyen átlag HA usertől, aki basic pfp-vel, 1-2 éves reggel, 10-20 plusszal jön. Én már tapasztaltam, sokan vannak, akik félnek a régi ph-soktól (akár az oldallal való negatív tapasztalat miatt), de olyat is láttam, aki nem tudta megkülönböztetni az üzemeltetőt az átlag felhasználó + egyedi arcképtől. Aki nem fórumozik itt egyáltalán, az többnyire azt se érti, hogy mi a rang/rangrendszer itt, még akkor sem, ha régóta aprózik.
TL;DR nem bántottál soha senkit, ilyenek az emerek
-
Elf
aktív tag
Nem enyém az ing de most felveszem csak hogy segítsek:
Rámír a user. Hmmm, már láttam valahol. Klikk a profiljára.
Aham... van blog. Akkor onnét ismerős.Hogy használd a PH aprót szerintem…
Miért így bizniszelsz?
Érdekes történések a hardveraprón.....
Hmm... kell ez nekem? Nem. Szia.
Szerintem valami ilyesmi történhetett. -
Cadal
őstag
Én se szívesen üzletelnék olyas valakivel, akinek a nevében benne van az, hogy "feles".
Sry..
-
Filtro
csendes tag
Felcsigáztál! Linkeld be a cuccot, ha nekem eladja, tőlem átveheted
Pár dolog, ami miatt (szerintem) VELED semmiképpen se:
Az avatarod ránézésre egy ördög. A neved: mefisto... Höfgen nem egy potizív figura, lepaktál a nácikkal, stb, szóval ezo-mezo körökben ennek már a fele is kizáró ok
Vannak sajna ilyenek, tipikusan a "nem mindenáron eladó \ nem mindenkinek eladó" - tipusú szövegek (bár Hardveraprón ez ritkább, ilyet inkább kocsihierdetéseknék olvasok). Az olyanokkal totális időpocsékolás felvenni a kapcsolatot, ott minden csak és kizárólag úgy lehet, ahogy azt az eladó akarja, semmilyen rugalmasság, mert ugyen nem mindenáron...
Én egyébként kötelezővé tenném a telefonszám megadását a hirdetésfeladáskor. Egyrészt ad egyfajta komolyságot eladói részről, vevői oldalról pedig sokkal gyorsabb és gördülékenyebb kommunikációt eredményez.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
mefistofeles #4 üzenetére
Biztos megijedt az avatarodtól, gonoszan néz
-
Technikai dolgokba bele sem mentem. Amúgy nem kezdő, jelentős számú pozitív értékelése van.
Igazából csak amiatt izgat az egész, hogy soha nem volt célom senkit megbántani és ha esetleg tudott volna valamit felhozni azt valahol a saját javamra is fordíthattam volna, figyelve, hogy az eset ne forduljon újra elő. -
Csak túl sokat kérdeztél
Nem tudom, mennyire volt megbízható a kolléga, de nálam is ha látják, hogy volt pár bizniszem, meg van amihez kicsit értek is, azt már önmagában kukacoskodónak tartják
. Sajnos sokan vannak úgy, hogy még ha nem is hibás cuccot árulnak félnek a hozzáértő vevőtől. Úgy érzem, aprón az emberek legalább 70%-ának komoly mentális megterhelés bármi másról beszélni, mint hogy hol találkozzunk, hogyan és mennyit fizessek.
PS.: bocsi, nem válasznak ment -
totron
addikt
A többség nem tud kommunikálni és érzelmileg sincs azon a szinten, hogy meg tudja, meg akarja fogalmazni a sérelmet, így a kultúrában sincs benne mint képesség vagy kötelezvény, mint a tradicionálisan átadandó pakk része. A net csak ront a helyzeten, az orcátlanság még nagyobb táptalajt ad a csendes igazságtételeknek. Valamit írtál, valaha, hasonlít a nicked egy gyerekkori eseményének egyik asszociatív elemére, csillagállás... Megkérdezhetsz egy megfelelően tudatferdült embertársat, kihozza, hogy így volt megírva, nem véletlenül nem vonzottad be, más az utad, nem is kellett az eszköz neked. Ritka kincs a racionális, felnőtt ember.
-
függőkkel senki nem szeret üzletelni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A napokban rákattantam egy bizonyos hardver típusra, (mindegy mire, a történet szempontjából lényegtelen)és találtam is...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest