- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz Shadowbull #22300 üzenetére
Nem lesz a szervezetnek baja a turmixtól csak az ember foga hullik ki attól, hogy nem rág.
(Argh..jó régi hszre repliztem )
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz Dexar007 #22892 üzenetére
azota fejlodott a tudomany, csecsemoknek tilos tejet adni mondjuk ez ugy altalaban nem erdekli a nepeket, van aki mar 4 honaposan is huslevessel eteti a gyereket, mer az egeszseges, utana raadasul el is dicsekszik vele
Egyebkent meg miert ne lehetne tejet inni? Ha nem hajt meg, akkor nem szol semmi ellene SZVSZ. Bunnyn kivul persze
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Nightmare
senior tag
válasz Casanova* #22895 üzenetére
Tudom, hiába néz itt sok ember hülyének, sokmindent tudok. Csak nem vagyok 100 kiló.
Amúgy nem szeretem, semmilyen formában sem. Antialkoholista vagyok, soha nem ittam, nem is fogok.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Casanova*
veterán
Riporter: Ugye csak sovány tejet iszik?
Chuck Norris: Igen,meg zsíros tejet.
Riporter: Mi a legbiztosabb módszer, hogy a tej ne savanyodjon meg?
Chuck Norris: Benne kell hagyni a tehénben.(#22893) Nightmare: de hát a sör jó tömegnövelő edzés utánra nagyon jó gyorsfelszívódású ch. nem vicc! csináltam ilyen sör kúrát is. bevált
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Nightmare
senior tag
na, akkor én világéletemben csecsemő maradok. A sört meg nem innám, meg semmilyen piát sem.
(#22894) meroly: az'-e? Nem iszom alkoholt egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Dexar007
veterán
válasz Nightmare #22888 üzenetére
Akkor sem iszunk tejet és kész.
Riporter: Ugye csak sovány tejet iszik?
Arnold Schwarzenegger: Nem, nem iszom tejet.
Riporter: Egyáltalán nem iszik tejet?
Arnold Schwarzenegger: Nem. Nem iszom. A tej csecsemőknek való. Ha felnőttél, sört kell innod.Give me your cum,bull!
-
Casanova*
veterán
válasz philoxenia #22885 üzenetére
kreatint,tesztófokozókat mindet rendesen kúra szerint szedtem több hónapig. rendes kajával,kemény edzéssel,sok pihenéssel értem el a jó eredményt. tehát mindent jól csináltam.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Nightmare
senior tag
válasz Dexar007 #22882 üzenetére
Nem jó a tej, na. És pont. Bunnyi is megmondta. Most már én is azt mondom. Innentől fogva nem iszom tejet. Rossz a kazein, a tejcukor pfuj, a tejzsír meg rémálom. Érdekes egyébként az ellentét. 2 véglet. Az egyik határozottan ellene van(bodysok) a másik kifejezetten ajánlja(dietetikusok, orvosok). Ez meg egy hülyeség, hogy a buzik isznak tejet. Ezzel csak nyomatékosítják, hogy ne igyál. Mert ki venne port, ha jó a tej is.
Na, befejeztem, mert itt nem szabad a tejről beszélni, azt is csak halkan.(#22887) Woodslave : jaj, de kis buta vagy. Hát kiegészítőből, mint minden mást is.
Igen, tonhalat se egyé', mert nem vagy cápa. Zabot sem, mert ló se. Csirkét, semmit sem. Baromság. Ha valamit ennyire elleneznek, annak oka van.[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Woodslave
félisten
válasz Dexar007 #22882 üzenetére
múltkor pont agyaltam ezen. A tej xar, nem isszuk meg más állat "anyatejét" stb. De akkor a kálciumot honnan nyerjük? Mondjuk paleo módra. Miben van még? Porrá őrölt csont, tojáshéj? Valamilyen zöldség? Na itt van pár, hát ebből max spenótot eszem..
Casa: nincs kérdésem, izmos vagy mindent tudsz
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Casanova*
veterán
válasz Woodslave #22877 üzenetére
erősebb vagyok,jobban megy az edzés és növök rendesen tőle.
3 hónapos kreatin kúra után. nagyon régi kép,itt még nem toltam semmi winstrolt,tesztófokozót sem és csak napi egy adag proteint ittam edzés után. jó formán kreatintól nőttem meg.
-
Dexar007
veterán
válasz spammer #22880 üzenetére
Ennek,és Nightmare öröméreMiért jó a tej?
,,Magyarországon az általános iskolások csaknem fele egyáltalán nem iszik tejet, közel kétharmaduk pedig semmilyen tejterméket nem fogyaszt. Nagyrészt ennek tudható be, hogy a gyerekek kétharmadának elégtelen a napi kalciumbevitele, és hogy egyes vitaminokból nem jutnak elegendő mennyiséghez."
Van még kérdés?
Én az utóbbi 1 évben kb 2 deci tejet ittam,azt is akkor,amikor banános turmixot csináltam.
Give me your cum,bull!
-
spammer
veterán
Most hallom a rádióban, hogy ma a tej világnapja van.
Ma mindenki fogyasszon tejet, mert az a legjelentősebb kalciumforrásunk!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #22877 üzenetére
Ő már minden létező legális kiegészítőt kipróbált, és mindegyiktől izmosabb lett.
Persze nyilván használ valamilyen szinten mindegyik. Például L-karnitinben sem sokan hisznek, de saját magamon tapasztalom hogy szépen pucol, főleg ha még a kellő mennyiségű aerob is megvan mellé.
Ma mell-kar lesz. Múltkor azt gondoltam kidobom a fekvenyomást, de ma szerintem pont azzal fogok kezdeni. Szét akarom gyilkolni egyenes padon, aztán ferdepad végül tolódzkodás és tárogatás szuperszettben a mai menü.
spammer: Csodás, akkor éjszaka megint bűzleni fog a közeli szennyvíztelep.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Radnix
senior tag
válasz wertigo1984 #22868 üzenetére
sry nem is tabletta, hanem kapszula, sima sciteces koffein néven fut [link]
-
-
Casanova*
veterán
válasz Balupapa #22871 üzenetére
1 hónap után már nem úgy hat a kreatin. Plusz két hónapban fölöslegesen szeded a kreatint. 4-5 hét után 2-3 hét szünetet kell tartani!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vótmán?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Casanova*
veterán
válasz wertigo1984 #22868 üzenetére
csalódtam benned MM kém
-
Nightmare
senior tag
válasz deniro2 #22853 üzenetére
Ezt részletezd légyszi, mert kötözködés szaga van...
(#22864) deniro2: nem tudom, eccer olvastam valahol. Mindegy.
A többieknek. Úgy látom nem rontottam el semmit, rám így 6 .
(#22861) Radnix: és ezzel is csak stagnál a súlyom. Lassan megy felfelé.
Ja, edzés napokon. Amúgy 330-350 szokott lenni. Anno 220-al diétáztam. Megy nálam az anyagcsere rendesen. És nem is lábazok. Akkor kéne biztos 450-500.[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz meroly #22835 üzenetére
Egesz jo, csak mar unom, mert Gabi gyerekfogkrem ize van de eddig nem csalodtam benne. 101,6ot mutatott ma reggel ehgyomorral a merleg . Direkt izesitettet akartam, igy skiteket vettem (bocs Casa nem MM lett ).
Nightmare: en most jarok a krea kura felenel, nekem eddig hatasos. Elso heten napi 20-30 gramm elosztva a nap folyaman. 5 grammot fel liter hideg vizbe beleszorsz, kicsit kavargatod majd megiszod. Elso nap mondjuk elszurtam mert 2 deci vizbe raktam 10 garmmot, es egesz nap ment a hasam. Ehgyomorra reggel 5 gr hideg vizzel, utanna fel orara ra reggeli nekem igy valt be.
Radnix mongyad csak milyen tabi?
Muscl3pharm 7600 forint volt itt.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
D3W1L3
tag
[link] ezzel van valakinek tapasztalata?
-
Muscl3Pharm
csendes tag
válasz wertigo1984 #22832 üzenetére
Opti ment hol vetted es mennyiert ?
-
Radnix
senior tag
válasz wertigo1984 #22832 üzenetére
nyomjátok ezeket a drága edzés előtti formulákat, én megoldottam, 2000 ft 100 db 100 mg-os koffeintabi
-
Casanova*
veterán
válasz Nightmare #22854 üzenetére
mindig hideg vízbe kevertem a kreatint. Jól megkavartam és gyorsan leittam. Ennyi,nem kínlódtam vele. Gyomorban feloldódik,oszt jól van. Úgy mint a kapszulás kreatin. stheer: vigyázz,mert leesik az izom! Vegyél gyorsan gokszot!
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Nightmare #22854 üzenetére
én igazságot tettem könnyedén: ki a tököm issza meg a meleg vizet? mert én nem. maradt a hideg.
más: budapesti gym-patkányok! tervez valaki stillmass-ról rendelni? betársulnék pk miatt
vagy lesz ebből a közösségi májprotkós rendelésből valami?elfogyott a goksz és félek az elvonási tünetektől
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Stirbi
addikt
válasz Nightmare #22852 üzenetére
Én így szedtem a kreatint:
Csináltam 5 napos feltöltőkúrát, ekkor ittam naponta 4-szer 5gram kreatint+25gram glükózát, kb 4deci vizben oldottam fel.
Ezután pedig naponta 2-szer ittam 5gram kreatint+25gram glükózát. Elsőt reggel, a másodikat délután szoktam inni.(Edzésnapon edzés előtt egy órával).
-
-
Nightmare
senior tag
A hosszú hónapok kisérletezgetései után teljes mértékben egyetértek Veled! Nem kellenek mindenféle csudi bogyók. Normálisan kajálni, edzeni, aludni. Belőttem egy nagyjából 140 gr fehérjés, 400 gr ch-s, 50-60 gr (többnyire telítetelen) zsírt tartalmazó étrendet, aztán lassan menni fog.
Casa: mé' nem mész Te a büdös pcsába?
(#22850) meroly: költői kérdés: miért kéne feloldódnia?
[ Szerkesztve ]
-
-
meroly
veterán
válasz Nightmare #22841 üzenetére
A meleg víz csak azért kell, hogy feloldódjon. Kipróbáltam hidegben is, rázhattam vagy 10 percig de nem
sült eloldódott fel. A meleg vízben egyből ment. Aztán rá a hideg és kész is a finom reggeli langyos, homokízű kreatinod. EgészségedreShadowbull: engem special megdobott igen a kúra után is maradt némi tömeg rajtam. Tartósról nem tudok beszámolni, de ez a felszedett 3-4 kg marad úgy néz ki.
(#22851) Casanova*: szedjél virágot! - ez kész, besírtam
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Nightmare
senior tag
válasz shteer #22843 üzenetére
tudom ám.
A sok tej, jaja. Érzem is, hogy lassul az emésztésem a kazeintől.(#22845) Casanova*: 2 lehetőség van. Vagy elbsztam valamit, vagy nem működnek ezek nálam. de én gyanítom, hogy az előbbi...vagy az utóbbi.
(#22847) Casanova*: namost konkrétan a keratint úgy szedtem, ahogy kell. Mégse volt TÖBB kiló(persze) testsúlynövekedés. HOS sem ért semmit se, csak hajtotta a vizet belőlem. Beta alanin volt az egyetlen, amire azt mondom, hogy segített. Ezeket nem lehet annyira elrontani.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Nightmare #22841 üzenetére
ezeket mind kúra szerint kell szedni, több hónapig! Kreatin és tesztófokozók mind bejöttek nekem.. shadowbull: fél éves kreatin kúra tartós eredményt hoz ha csak 2 hónapig szeded,akkor könnyen visszaesel.. Tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
Shadowbull
addikt
ad valami tartos eredmenyt is a kreatin, vagy csak addig van az ember felfujva, amig benne van az adag?
mert ha ad, akkor en is kiprobalom majd osszel.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Nightmare
senior tag
Már régen nem érdekelnek az ilyen csoda dolgok. H.O.S., beta alanin, kreatin, brutal anadrol, egyik sem adott olyat, amitől seggre ültem volna. Nekem már nem éri megzekkel szórakozni, sok pénz, nem ér annyit. És ha rám hallgatsz, glutamint nem veszel, mert a szervezet elő tudja állítani. Akkor inkább már bcaa, vagy keresel olyan kaját, amiben van leucin, isoleucin és valin. De sztem ez is felesleges. De kit érdekel a véleményem?
(#22840) meroly: persze, aztán a tömegnövelőt is meleg vízzel oldom fel, mi?
Sokat olvastam a neten, és semmi érdemlegeset nem találtam, hogy meleg, vagy nem meleg víz. Amúgy sem érdekel már annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
Dehogy oldottam. Pofába be, lenyelni. Nem hiszem, hogy oldani kéne, a tömegnövelőben sincs...
(#22829) Casanova*: lehet, nem tudom. Majd egyszer adok még egy esélyt magamnak, mert most nagyon nincs türelmem kapszulázgatni, meg fejben tartani. Ha nyugisabb lesz az életem, most neméppen az.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Nightmare #22827 üzenetére
Rendesen feloldottad?
Én 69-70-ről kezdtem olyan 76-ig mentem fel, most egy ideje fix a 74kg. Ez csak a súlyom, az edzés súlyait már nem tudom, de erőt is adott az biztos.
Most glutaminban gondolkozom....(#22832) wertigo1984: csak keményen papa! Milyen az ízesített kreatin? Izmos lettél már tőle?
Nálunk helyben is el fogja fogadni a szkitek a szép kártyát, úgyhogy visszatérek hozzájuk.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Casanova*
veterán
olvassátok utána! Kreatin szedése. google.com stheer: monohidrát. Balupapa: k@rvára nem jól csinálod
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
wertigo1984
őstag
Napalm: azt kell mondjam hogy egyenrangu a Jojo fele Assault-tal, ez sem hirtelen ut, hanem egesz edzes idotartama alatt fejti ki a hatasat. Jol oldodik, bar szarazon apro szemcses allagu, izre...nos aki ivott mar etilesztert, az tudja hogy milyen; kesernyes okadek, ez pedig citrommal megspekelve. Kb fel pohar utan ereztem a gyomromban egy kicsi ego erzest de nem veszes. (nem nem magas a savam)
Elkezdtem bemelegiteni, mar akkor mintha csipos paprikaval kentek volna be... edzes vegen is ereztem
Assaultot kb fel aron adta haver, total bontatlan.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Casanova*
veterán
-
Nightmare
senior tag
válasz Casanova* #22826 üzenetére
Hát konkrétan ezt a variációt nem hallottam.
18 gr az első héten 4 felé elosztva, utána a fele volt asszem. 2X4 gramm vagy 2 hónapig. fél liter vizzel lenyelve.
-
Casanova*
veterán
válasz Nightmare #22825 üzenetére
volt feltöltési időszak? Elég kreatint vettél be? Én 5 hétig szedtem,első 1 hét a feltöltési időszak. 5 hét után 2 hét pihenő,aztán megint 5 hétig szedtem, ekkor nem kell feltölteni...
-
Nightmare
senior tag
válasz Casanova* #22824 üzenetére
Lehet összekevertem a c vitaminos dobozzal.
Amúgy bocs, de hülyeséget írtam. Tudtam emelni 5 kilót a fekvenyomásban. De ennyi. Rosszul csináltam valamit? Nem hiszem. Napi 3 liter víz, 4 adagban, előtte kaja, edzés után a turmixba carbox-al...ahogy a nagy könyvben meg van írva. Lehet ez a fajta nekem nem használ. Van ilyen, hogy rohadjak meg.: DDD
Má' meguntam ezt a sok hülyeséget. Csak a lóvét viszi, sokat nem érnek. A fekete oldal biztos jobb lenne, de azt nem akarom... A 70 kilómhoz hová még, meg amúgy is...de erről már beszéltünk. Nem ér annyit. Kinek mi a célja. Magamhoz képest így is sokkal jobb vagyok. Lehetetlent meg nem fogok hajszolni. Más dolgom is van az életben.
-
Casanova*
veterán
válasz Nightmare #22822 üzenetére
,,kúrában szinte nem hozott semmit,, ez lehetetlen! Simán erőt, tömeget hoz egy jó kreatin kúra, ha mindent jól csinálsz. Nem sót vagy lisztet szedtél véletlenül?
-
penene
őstag
válasz Nightmare #22822 üzenetére
Ja, HC.
Valahol olvastam, hogy mindenképpen fel kell oldani, mielőtt megiszod (nem elég a gyomorban). A szádban nem biztos, hogy fel tud az alatt az idő alatt. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom.
Én is emlékszem 1-2 arcra, aki így tolta, és nagy darabok is voltak, lehet mégis hat úgyis. -
Nightmare
senior tag
válasz shteer #22819 üzenetére
Kúrában sem hozott szinte semmit, úgyhogy teljesen mindegy. Úgyis csak kihugyozom.
Casa: én hc vagyok, kiskanállal be, oszt turmixxal le.: DDD
előtte meg azért kérdeztem, mert a fáma is úgy szól, hogy edzés előtt, és után. Az most mindegy, hogy kúra vagy nem. Előtte meg az inzulin miatt kérdeztem. De lehet csak áltatom magam, hogy feljődni fogok.
-
Casanova*
veterán
válasz Nightmare #22818 üzenetére
finom mandarin pezsgőtablettával keverve megiszod edzés előtt. Edzés után turmixba kevered. shteer: jaja! Alkalmanként nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz drogery #22816 üzenetére
Edzés előtt. Utána nyilvánvaló.
Meroly: kár is, de úgy vagyok vele, van még pár gramm, csak a mell tricepsz edzéshez felhasználom, nem kúraszerűen. Csak alkalmanként. A tricepszem kicsit el van maradva, hátha feljön, bár nem hiszem.
-
meroly
veterán
-
Nightmare
senior tag
Éhgyomorra édzésnél hogyan oldanátok meg a kreatint? Nyomjak hozzá cukrot, vagy mi a fszt? Enni nem szoktam edzés előtt ilyenkor.
-
venge
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #22803 üzenetére
Piramisban nyomtuk, ez volt a vége.
-
-
Radnix
senior tag
-
Balupapa
senior tag
Ki van a képen?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem valahogy kevésnek tűnnek az ismétlésszámok
ha mondjuk nyomok 160at akkor 140be 6ot bele szoktam nyomni, szal két ilyen sorozat 12 perc alatt és meg is csináltam a csodamódszert.. holott máskor ezt 5 perc alatt csinálom meg
bár mondjuk 144-el kell csinálni. szerintem 3 sorozatba lazán menne, el se fáradnék[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Morris
veterán
válasz albert8 #22796 üzenetére
Én használtam (és jelenleg is használok)!
Liquid L-karnitin nagyon jó edzés előtt! Energizál, izzaszt! Ezt TEA-X -szel kombinálva legyőzhetetlen leszel a teremben.
Restyle - egész jó, komplex összetevői vannak, elég hatékonyan segít
Revex-16 - Kegyetlen. Mióta nem szedem, azóta 10 órákat alszom. Nagyon jól pörget, és durván nyomja el az étvágyat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!