Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2ö25 tavaszán
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #184425 üzenetére
nekem azzal nem lenne problémám ha valaki azt írja, hogy nem ízlik neki, de saját ízlelőbimbóidra alapozva xarozni meg alsó polcozni valamit az érdekes.
+1Azt kell felfogni, hogy ha valami olcsó attól még nem szar és fordítva ami drága az nem biztos, hogy jó. Pure Goldot ízvilág miatt szarozni nettó bs. Ők amúgy volactive alapanyagot használnak és azt ízesítik stb. stb.
Koncentrátum az kb. 73-75%, izolátum 81-83% lehet, hidrolizátum magasabb fehérje tartalmú lehet. Nem mellesleg adnak hozzá emésztő enzimet is. Ez nem reklám nem vagyok szponzorált. Más gyártóknál sem működik ez máshogy.
20 éve edzek, nagyjából annyi ideje is fogyasztok tejsavó fehérjéket, ittam már mindent is. Nekem ez jó, olcsó, elégedett vagyok. Mindenki azt vesz amit akar és amit meg tud fizetni.
Legtöbb esetben úgysem ezen múlik, hogy izmos vagy e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest