Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginola
addikt
Sziasztok
Torokfájással, némi köhögéssel mennyire ajánlott edzeni?
Lázam nincs, aktil duot és acc longot írt fel a doki. -
ginola
addikt
Sziasztok
A köldök felett 1 cm- és köldöksérv néha kidudorodik, néha pedig nem. Nem jár fájdalommal, kellemetlen érzéssel.
Milyen hasizom erősítő gyakorlat végezhető, valamint melyek nem? Mik a tanácsaitok? -
ginola
addikt
válasz bigmasterg #169399 üzenetére
Amikor nem csinálom a súlyzós edzést azokon a napokon szoktam tempós sétát csinálni.
A kondiról nem szeretnék lemondani, persze pulzusomrs figyelek. -
ginola
addikt
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni covid utáni edzéssel kapcsolatban.
Mivel a pulzusom igen gyorsan felugrik 140 fölé ezért a kardiológus azt tanácsolta, hogy edzés közben tartsam 130 a pulzust.
6 hét kiadás után 3 hete edzem úgy, hogy minden testrészre egy gyakorlatot csinálok négyszer 15 ismétléssel, persze a pulzusommat 130 alatt tartva. Ez szerintem még szinten tartásr sem elég.
Kardiológus szerint körülbelül három hónapig fog fenn állni ez a magasabb pulzusszám. A kérdésem az lenne, hogy maradjon el a fenti edzésterv továbbra is, vagy azért már csinálhatok osztott edzéstervet a és nappal. Akkor már nagyobb izomcsoportokra három gyakorlatot csinálnék kisebbekre pedig kettőt. Fene se tudja bírnám e...
Mi a véleményetek? -
ginola
addikt
Nekem a triglicerid szintem csupán 0,41 ez mire utal?
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
6-7 hét kihagyás ,covid miatt, az soknak számít, nagyon le lehet épülni?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Kimaradt 3 hét edzés Covid miatt.
A kérdésem az, hogy heti 3 teljes edzéses edzéssel jó módja módja visszatérni a kondizásba 70-75 %-os súlyhasználattal?
Vagy mit ajánlanátok? -
ginola
addikt
Ma eggel elvégzett tesztem pozitív lett.
Pénteken az alábbi tüneteim voltak estére: hőemelkedés, erős fejfájás, általános levertség, izomfájdalom. Hőemelkedésem két napig volt. A mai napon ebből csak az erős, de már gyengülő fejfájás maradt, minimálisan köhögök és kezdem elveszíteni az ízek érzékelését illetve a szaglásom.
Gondolom ha a súlyosabb lefolyású lenne a betegség, akkor az már kiderült volna ennyi idő alatt. -
ginola
addikt
Amennyiben háziorvos küld tesztre az az orrból és garatból való vétel? Az orrom elég érzékeny könnyen tud vérezni...... nagyon kellemesen a teszt?
-
-
ginola
addikt
Sziasztok
A bodybuildingbolton eredetiek a termékek?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Twinlab 100 Whey Proteinből, ez epres, ill a csoki-banános mennyire vállalhatóak ízben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest