Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz n.gab #169482 üzenetére

Fehérje is, aha.
    mennyiség makrófüggő meg h egyébként mit mennyit eszel :)
    nekem 50g datolya, 1 banán, 3dl szójatej (nem cukrozott), 100g fagyasztott gyümölcs az alap.

azért ne feltétlen hallgass arra amit én mondok, ezek csak az én tapasztalataim, bevett étrendem stb :) sokan vagyunk itt. Biztos mások mást javasolnának vagy egyenesen ördögtől valónak tartják amit írok :)

a makróid ha szinten tartasz vele nem rosszak nyílván szintentartáshoz. Hogy érted h normál állapotban kell e ennyi? Ha tömegelés szintentartást szálkásítást értesz alatta akkor igen, legfontosabb szálkásításkor h minimum ennyi meglegyen. Ha normál állapot alatt azt érted ha nem edzel egyáltalán akkor nem kell ennyi :)
    annyi hogy zsírbol a súlyod mellett minimum 35g-nak kell lennie, te jóval felette vagy ami nem baj, de esetleg megnézheted azonos kcal mellett mit művel a tested ha elkezded a ch felé tolni a zsírt, milyen lesz hangulatod energiád éhségérzeted stb.

+20-30% ch esetedben kb 50-60g ch ha jól számolom. Az csak 200-240 extra kcal, ettől még bőven nem kéne zsírosodj, 500kcalig kb átlag ember ha rendesen edz inkább izmosodik.

miből gondolod h híztál s nem izmosodtál, h méred? Az elején ha növeled a ch-t több vizet fogsz megtartani ezért hiheted azt h hízol miközben csak vizesedsz, ami nem baj (max pillanatnyilag esztétikailag téged zavar)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés