Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz Woodslave #107740 üzenetére
Igen kb. ez így van Továbbá, mindig arra törekszik az ember, hogy a befektetett energia az egyenes arányban legyen az eredménnyel, csak hogy ebben a sportban, és ráadásul naturáltként ez szinte lehetetlen.....itt jön elő az, aki biztosra akar menni, hogy kihozza a maximumot, (genetikai potenciálját) az többet tesz bele, aki pedig leszarja, csak várja az eredményeket, meg esetleg egy-két haver dicséretét az pedig kevesebbet, mint kellene
Én biztos többet teszek bele, mivel szinte egész évben tisztán étkezem, meg mióta újra kezdtem 15 év kihagyás után, ráadásul egy edzést sem hagytam ki...Természetesen nem azt látom a tükörben mint kellene, és mindig csábít a "mi lenne ha".... de nem érdekel, mert nálam ez elvi kérdéssé alakult már meg hát az átlag középkorú férfitársaimtól biztosan erősebb vagyok és izmosabb is
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest