- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
Woodslave #107740 üzenetére
Igen kb. ez így van
Továbbá, mindig arra törekszik az ember, hogy a befektetett energia az egyenes arányban legyen az eredménnyel, csak hogy ebben a sportban, és ráadásul naturáltként ez szinte lehetetlen.....itt jön elő az, aki biztosra akar menni, hogy kihozza a maximumot, (genetikai potenciálját) az többet tesz bele, aki pedig leszarja, csak várja az eredményeket, meg esetleg egy-két haver dicséretét az pedig kevesebbet, mint kellene
Én biztos többet teszek bele, mivel szinte egész évben tisztán étkezem, meg mióta újra kezdtem 15 év kihagyás után, ráadásul egy edzést sem hagytam ki...Természetesen nem azt látom a tükörben mint kellene, és mindig csábít a "mi lenne ha".... de nem érdekel, mert nálam ez elvi kérdéssé alakult már
meg hát az átlag középkorú férfitársaimtól biztosan erősebb vagyok és izmosabb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest