Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem baj, a lényeg, h te megteszed, amit megkíván a haza

ja, én még sztem nem gratuláltam a múlt heti (?) eredményedhez. elismerésem

-
wertigo1984
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

Csatlakoznék az utánam szóló Dj fórumtárshoz: gratulálok

-
God Vazzeg
veterán
Ide az új totyikba is kötelező: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pocok256
veterán
Nálam meg most az a helyzet, hogy már kb 1 hete hiába megyek le gyúrni nem érzem azt közben, hogy szét akar szakadni az összes izmom... Nem érzem miközben nyomom hogy fáj éget szúr .... Iszonyat rossz hogy nem tudom úgymond ezt előhozni
Ettől függetlenül elfáradok meg megvan az izomláz mindig. Csak rettentően hiányzik ez az érzés 
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hajrá, hajrá, hadd lássuk!
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igen. maxmálisan egyetértek...

de ez a duma... ez már nekem is sok...
-
Radnix
senior tag
Voltam ma háziorvosnál, évek óta először.
A vállamra felírt fastumgélt, meg mondta hogy bemehetek a szakorvoshoz, de nincs időpont szóval sorbanállás lesz.

Kérdeztem az influenzaoltás felől, de mondta hogy ha ilyen ritkán vagyok beteg akkor nem éri meg, de azért adott egy receptet, ha ki akarnám váltani.
Kértem hogy utaljon be vérvizsgálatra, amit meg is tett, de mondta hogy nemi hormonokat csak urulógus vizsgáltathat, szóval adott egy számot, azon intézhetek időpontot. Ja és a vérvizsgálatot említve egyből elővett egy kis átlátszó fiolát, azt hittem azonnal leveszi a vért, de felvilágosított, hogy abba kell majd vinni a vizeletet a vérvizsgálathoz (mert hogy együtt jár a kettő)

Kérdeztem a tüdőszűrést is, azt mondta még nem kötelező, viszont ha akarok mehetek de csengetni kell 1700 Ft-ot.
Végül felírattam 24x1ml NEBIDO oldatos injekciót megspékelve egy jó adag RETABOLIL-al![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Radnix
senior tag
-
shteer
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tehát izzadni nem szabad. Nyögni?

-
Jojo5
őstag
most mit vagy úgy oda ? a csili vili termekben nem szokás izzadni vagy mi ?

vagy téged degradál, hogy valaki edzésen izzad és nem a telóját nyomkodja...
God Vazzeg:
, amúgy vicces, de néha úgy megizzadok mintha megfürödtem volna, főleg egy lábazás után... pont nem érdekel ki mit gondol és szüttyög mellettem.... 
(általában viszek magammal törülközőt, így a gépeket nem hagyom természetesen izzadsággal tele...)shteer: engem már "piszkáltak", az üvöltözés miatt, aztán közöltem a csókával, hogy akkor szépen idejöhet és beleguggolhat a 160kgba ugyanúgy 4-et ahogy mi és én kérek elnézést, de ha nem akkor fogja szépen be...

-
-
macikos
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Mondjuk annyi haszna van, hogy sok kisgyerek elkezd edzeni a hatására.
Csak ilyen videók ne lennének, mint ez: [link]
"Son of Zeus" OMG. Meg hogy milyen dicsőség, hogy ektomorfként (erre berakják egy 14 éves kori fényképét) kigyúrta magát 70 kilóra. Meg hogy egy ilyen drogos-koxos ember halálhíre lemegy egy híradóban, természetesen úgy beállítva, hogy naturál volt. A testépítők és Lance Armstrong meg dögöljenek meg, mert koxolnak. Ugye a biciklisek közt is mindenki naturál. Csak Lance Armstrong doppingolt

-
válasz
Woodslave
üzenetére
Nektek kellene tudni, mit számít, nem nekem!
De amúgy olyasmi lehet ez, mint valami lényeges határ, mérföldkô; mint fegyenceknél az egykezes fekvô pl. Öröm-szint már, valami olyan teljesítmény, ami már számít, amit már mások is megbecsülnek valamennyire, legalábbis a hozzáértôk. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem sokáig az volt a cél, hogy 100kg-ba bele tudjak nyomni legalább 6-ot.
akkor a forma nem is érdekelt csak edzettem. Aztán az volt a cél, hogy izmos legyek. Abba már beletörődtem, hogy nem leszek... Jelenleg elérendő: a háj alól előbuggyanó kockák akár 70kilósan ha addig kell lemenni.
Szóval kb. vissza a kiinduló állapotokhoz. Utána lehet megint gyúrok a 100kg-s fekvenyomásra. -
Ma megkérdezték tôlem, mennyi idô kell ahhoz rendes edzés és kajálás mellett egy vékony kezdônek, hogy a saját súlyával szériázzon fekvenyomásban. Mondtam, én nem járok terembe, nem tudom, de saccra egy év. Annyira jól hogy lehetne ezt megbecsülni? Az 1 év szerintetek reális?
-
macikos
addikt
válasz
üzenetére
Az hogy a Zyzz gyerek egy magamutogató kis drogos metroszexuális emos hülyegyerek volt, aki telenyomta magát a növitől kezdve mindennel, hogy elérjen egy 70 kilós fegyenc-testőr fizikumot, alapból nem is lenne gond.
Amin felbaszom az agyam (már akkor is, ha több "z" betűt látok egymás mellett), az a hányás, ami körülveszi őt. Ugye ő meghalt. 22 évesen Thaiföldön szétkokózva szívrohamot kapott. A sok kis pokémon meg istenként tiszteli, ő a legenda!

Nálunk a fiatal srácok Zyzz-es atlétában edzenek!

-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére

Kassa: én hetente elég sokat szoktam enni, tejfölös-sajtosat, bolgonai-t nagyon szeressem, ma is ezt fogok sztem csinálni. meg lehet lasagne-t, majd kitalálom.

tudtam én, h Maci féltékeny rá...
-
törölt tag
-
Woodslave
félisten
próbáld ki. Azt írod 2 hónapja jársz, szted egy 6 napos osztott edzésterv való neked? ha nem valami régen qrva izmos voltam újrakezdő vagy, akkor semmi értelme. Heti 3 nap, tanuld meg az alapgyakikat, csináld amíg nem lesz egy jó alap erőszinted, aztán majd meglátod.
De tök mindegy, a teljes test edzés csak
pinalegyezés, szóval mehet a Zyzz program...

-
spammer
veterán
Nincs. Irányadó alapismeretek vannak, de az edzésmódszerekből kismillió van. Kinek mi válik be. Vitáztunk itt már oldalakat edzésmódszerekről, inzulinreakciókról, anyám kínjáról, de mindig arra jutunk, hogy csak részigazságok vannak, nincs abszolút igazság (kivéve, ha a bunni mondja
).Azért vannak ellentmondások, mert különböző emberek különböző módszerekre esküsznek (vagy legalábbis azt gyakorolják egy ideig), a builder és a hasonló gyúrós oldalak pedig ezeket mutatják be cikkek formájában. Ez még nem jelenti azt, hogy nálad X módszer tuti beválik, mert neked lehet, hogy jobb lesz az Y módszer. De lehet, hogy az X is jó lesz, csak másképp kell alakítanod a körülményeket hozzá.
Egy a biztos: kajálj jól, eddz keményen! (Vagyis ez már kettő.)
-
-
Kassadin
addikt
Te fijú! Direkt nem olvasol utána? Az egy dolog, hogy 75g ch van 100g tésztában, de akkor az kimaradt, hogy gyorsan meg is emészted. Tehát baromi sokat kell és lehet megenni belőle, mert nem laktat... Nem vagyok nagy tésztás, Bá írja mindig, hogy lehet tőle hízni mint a disznó, szóval ha hízékony típus vagy, akkor lehet, hogy nem ajánlott.
-
hecktor
aktív tag
van itt egy konszenzusos mindenki által elismert edzésterv?
bodybilder szeintforrásként van feltüntetve az első hsz. -ben, de teli van ellentmondásokkal. még annyi hogy kezdő edzésterv kellene, két hónapja járok. -
hecktor
aktív tag
üdv
erről a edzéstervről mi a véleményetek? http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=106
-
Woodslave
félisten
szerettem volna egy home (póz) videó linkelésével magasabb (öö alacsonyabb) szintre (
) emelni a topicot, de ahogy nézem, a feleségem éppen mesét olvas alatt, így annyira nem adja

-
deniro2
senior tag
Ha nem vagy szerelmes a sb-be, akkor van olcsóbb is itt, vagy patikában.
-
törölt tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Nyalogatni, kóstolgatni szoktad?
Keserű sanel beszarok 
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
chanel ízű... XD
bajuszoda van?
az komoly 
Sotho: az évek alatt még nem jöttél rá, h ezt a topikot NE olvasd kajálás közben?
eeej... örök hiba... hát milyen öreg motoros vagy te?

-
Sotho
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Baz+ éppen ettem!

Yeffy: jó de eddig még senki sem nyalogatta a hónalját! Vagy igen de nem írta be.
-
Yeffy
veterán
komolyan, egy milliót rátettem volna, h te fogsz elsőként írni rá vmi marha értelmeset, mivel ökörállat Boxi nem jár erre... -.-"

mivel nincs fogorvosom, ezért nem tudom, de nem is különösebben érdekel semmi ezirányú szolgáltatása...
de ha van egy jó nagys_ggű csöcsös asszisztensnője, vele tárgyalok!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yeffy
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére

Tamoo: uhh, kitartás a húzatáshoz, nekem is megkéne már nézetni, de nem akarom feloldani a "fogorvos-szüességemet"... már várom az értelmes kommenteket... -.-"

én meg holnap és pénteken edzek, nyugi, az is fincsi lesz
#118 Fa:
igen, állandóan, főleg hc-bb edzések után -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ez most nagyon hülyén fog hangzani (de legalább felpörög a topik
). Mennyire sós az izzadtságotok edzés után? -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
de neked xar a genetikád

-
BÁ Nutrition
addikt
nekem az a tapasztalatom hogy ha normális eredményt akarok akkor 100%ig be kell tartanom a diétát.
számolgatással együtt..
ha 10%ot eltérek akkor az eredmény is olyan lesz mintha 50%ot térnék el.
ha csak erőre megyek akkor sokkal kevesebb jelentősége van.
de valszeg ez (is) egyéni tulajdonság, kinek mipl múltkori Kathi Béla riportban volt hogy ha 10-20%al jobb eredményt akarsz a határodon túl akkor 500%ot kell beleadni.. kérdés megéri-e ez neki
meg hogy ki hol áll magához képest.. -
Snoop-y
veterán
Sosem szamolgattam semmit. ( mondjuk szarul is nezek ki
) Nem tudnek itt a topikbol egy olyan embert sem mondani akinel ez a szamolgatos dolog barmit is szamitana pedig egy nemely topiclako az atlagemberhez merve profi sportolonak szamit. Probalj meg a lehetosegeidhez merve a legjobban kajalni illetve minosegi tapanyagokat bevinni. Ha nem jon az eredmeny az valoszinuleg nem azert lesz mert valamibol egy kanallal tobbet vagy kevesebbet raktal hanem mert nem edzel megfeleloen. -
adam_
senior tag
Tömegelésben a 250 gramm rizs helyettesítésére kb 250 gramm tészta megfelelő, vagy nagyobb mennyiség kellene a szénhidrátos forrás biztosítására napi 3 étkezéshez elosztva? Persze ezeken kívül még van szénhidrátbevitel zabból, és más dolgokból, csak most az étrendemben a 250 gramm riszt cserélném le felváltogatva néhanapján 250 gramm tésztára.
Korábbi posztom, amiben van egy étrend: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ettől függetlenül elfáradok meg megvan az izomláz mindig. Csak rettentően hiányzik ez az érzés
Biztos rájött, hogy koxolni akarsz, aztán gondolta, hogy legalább jól kibaszik veled, menjél csak vizsgálatra, mint a Leo Getz a dum-dum golyó után