Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77139) Rick4 válasza V/ (#77138) üzenetére


Rick4
félisten

Nem küldtem vissza, mert az eladó nem küldött labelt. Felszólította az ebay, hogy küldje a labelt, nem küldte, pénz vissza. Nincs erről sok beszélgetnivaló, nem én intéztem így, én csak az utolsó napon jeleztem az ebay-nek, hogy nem tudom az ebay lépéseit követni, mivel az eladó nem küldött labelt, pedig fel lett rá szólítva. Amit tettek, nem a kérésemre tették. Az ebay sehol sem írta, hogy te címezgesd a dobozt, hanem jelezte az eladónak, hogy rendelje meg a szolgáltatást, és küldje a labelt.

Lehet, hogy saját kontójukra dönthetnek, de itt és most az eladó kontójára döntöttek, hiszen az ő mailcíméről jött vissza a full refund a payalon keresztül.

Nyilván különbség van aközött, hogy veszel egy terméket ami bármilyen okból meghibásodik, vagy pedig vétel előtt megkérdezed, genuine-e a termék, a válasz yes, majd kapsz egy counterfeit product-ot, ahol pl a lyuk kiosztás és a lyukszám sem egyezik, ami egy laptop billentyűzetnél problémás is lehet, ott nem kérdés, hogy veled viccelnek, és a lehúzásra megy a dolog, ott teljesen más a szitu...

Ha meg van beszélve az eladóval: Ha az eladó az ebay felszólítására küldi a visszaküldésre szolgáló címet, nem sok beszélgetnivaló van erről...

Én csak azt tudom, hogy ugyanez az eladó már másoknak is hazudozott, hogy így- úgy javíttasd meg, kifizetjük, de sose fizették ki, másoknak adják vissza a partial refundot, persze, küldjük, mikor a vevő belement, hetekig húzták, hogy intézik, aztán az volt a mese, hogy nem tudják visszaküldeni valami pénzügyi rendszer béli probléma miatt, aztán mikor az ebay ügyig eljutott a dolog, SOHA egyetlen egyszer sem válaszoltak semmire, csak hogy teljen az idő, majd végül nem vették át a csomagot.

Szóval van a dolgoknak másik oldala is, minden mondatom csak és kizárólag a tapasztalatomra, és a megtörtént eseményekre épül, nincs benne fikció,m túlképzelés..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.