- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
nekem a szintén említett BTY feliratos másfél napig bírta az egérben. Erős használat mellett - irodai + játék este.
15nap alatt ért ide kínából szintén ettől az embertőlszerk: enyimbe 2db AA volt - gagyibb genius. Billentyűzet 4 egértöltést is bírt (de nem merült még le), aztán a bill-egér kombó gyári hülyesége miatt visszacseréltem a zsinórosra. Nem az elem miatt. Szóval csak az egérrel tudok merülési statot mondani.
-
El Gringo
senior tag
válasz
batagy
üzenetére
miért kallódott volna el biztosan. Attól, mert 1 napon adta fel (másik sok százzal együtt akár), a sok szállítási pontokon miért kéne egyszerre átmennie pont ennek a kettőnek, főleg ha egy másik gyűjtőponton kapott maga mellé még 10.000-et. Nincsenek összedrótozva. Előbb egy üzenet az eladónak, aki vagy várakozásra kér, vagy rögtön visszautal. Ki tudja. 35 nap HK-ból meg semmi. 1-2 hetet még simán várhatsz. Csak ne fuss ki a +30napból.
-
El Gringo
senior tag
nekem jött azóta 2 csomagom is, de biztos nem bontották fel. Úgyhogy felbontani nem bontják őket, max vmivel átvilágítják.
-
El Gringo
senior tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
miután beléptet a paypalba a change methode ablaknál (számlarész jobb oldalt - az utolsó lépésnél) módosítod a kártyádra.
-
El Gringo
senior tag
hali
van ez a régi jól bevált jelzés: Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by 23/02/14.co.uk-n megjelenik, com-on nem. Ott be lehet állítani, vagy ennyire gagyi, hogy az ilyen jó kis jelzéseket ott nem csinálták meg?
-
El Gringo
senior tag
ezt mé' írja ki, amikor meg akarom nézni, milyen átváltás van belőve.
-
El Gringo
senior tag
válasz
norbinator
üzenetére
lényeg, hogy fizess áfát. Ehhez jelentsd be a terméket a NAV-nál
-
El Gringo
senior tag
[eladó] <--- tőlük vettem egy mobilhoz való fényképező állványt (6$). Holnap lejárt volna a határidő, nem jött meg. Pénteken rájuk írtam, és felajánlották, hogy várjak még, aztán kaphatok refundot. Én válaszul azt mondtam, szívesen várok máig, aztán kérnék refundot, mert holnap lejár az idő a case nyitására, ha mégsem jönne meg időközben. Ma rájuk írtam, hogy sehol a termékem, a refund 5perc múlva meg is érkezett. Nagyon barátságosak és készségesek voltak. Feltételezem tényleg fel is adták, persze nem tudhatom. De ajánlom, mivel nem kellett őket a negatívval sem fenyegetni.
15 vásárlásból össze is jött így az első refund, de pozitív tapasztalatként elkönyveltem. -
El Gringo
senior tag
uff! Van egy termék, aminek kértem a törlését, ugyanis nem akartam megvenni, az eladó korrekt volt (ez a sincede.. akárki), és felkínálta a törlést case-ben. Elfogadtam, és le is zárult. A két kék csík jelzi is a törlést.
Jól látom, hogy én honorálhatom egy pozitív visszajelzéssel, anélkül, hogy bármi érdemleges dolog történne utólag ebben a témában?
-
El Gringo
senior tag
válasz
kaliber
üzenetére
tudom, nem is azért mondtam
én is szeretnék megkapni még 3 csomagot. Ha a többi késik, nem baj
mondjuk én rendeltem volna inkább szingapúri postával, de mostanában nem is láttam, hogy felajánlották volna egyáltalán a választás lehetőségét, hogy kínai/hk/sg/svájci/svéd/stb... Régen szerettem őket. Gyorsak voltak. -
El Gringo
senior tag
most a gonosz kismanó szól belőlem

mit sipákoltok?! Most kell vásárolni, így minden termék árát visszakapjátok
ingyen buli 
A fent említett sorokban szarkazmus és túlzás található. A részletek miatt keresse fel jogászát, idegsebészét!
-
El Gringo
senior tag
a régebben említett autós tartóhoz (harapós tartós). Tényleg ráz. DVR-nek nem ajánlom!!!!
-
El Gringo
senior tag
az összeg csomagonként van
-
El Gringo
senior tag
egy baj van ezzel az ebay-jel, hogy vásárlásmániás leszek tőle
lassan minden héten meg kell rendelnem valami szutykot
azok a hangok... 
-
El Gringo
senior tag
válasz
snooze
üzenetére
ha jól emlékszem egy hölgyemény nem ajánlotta, mert szana széjjel remeg. Videóval is illusztrálta. Ugyanakkor azért is rendeltem meg, mert más valaki éppen ajánlotta, mert sokat tesztelt, és eddig ez jött be neki a legjobban. Ugyanakkor hozzáteszem elég silányul volt rátéve a fejét rögzítő menetes "nagycsavar", konkrétan féloldalasan volt rátekerve, le is fényképeztem, hogyha esetleg eltörne a leszereléskor...
de nagynehezen leamputáltam, és visszaraktam, most erősen tart.hupsz, bocs a dupláért
-
El Gringo
senior tag
na vettem egy ilyen [link] nem ajánlott autós tartót, holnap letesztelem. Nekem pl elég "masszívnak" néz ki, meglátjuk mi lesz belőle

-
El Gringo
senior tag
YC123456789
egy ilyen felépítésű trackingem van, ezt hogy...

-
El Gringo
senior tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
lehet, ha az eladó küld neked Tracking Numbert, azzal a nyomkövető felületen (pl posta weboldalán) nyomon lehet követni. Én pl eddig egyiknél sem kaptam.
-
El Gringo
senior tag
[sinceritytrading]-nek az ebay-ről innen is adok egy pirosat
[Toshiba 32GB SD]8nap alatt ideért free postával. Köszi a tippet is, annak, aki beírta
A sebessége is elég jó, bár pontosan nem mértem meg, csak stoppereztem
és nem kamu 1gb-ásat küldött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Honor 200 pro
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest