Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz CaNNa3IS #32899 üzenetére
Amit árgépen találtam az is 6 ezer felett van, +2e posta.
A másik amit néztem tőle az egy Sandisk cruzer volt, kicsit olcsóbban, azért gondoltam hogy ez jobb lehet, mert usb 3.0-s.
De ha lenne közel hasonló árfekvésű és egyező kapacitású pendrive amit ajánlani tudtok, ne kíméljetek
[ Szerkesztve ]
-
-
albert8
veterán
Üdv!
Itt szerintetek milyen fizetési módszer lehetséges?[link]
Német számlára gondol? Ez lehetséges itthonról esetleg?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Teejay83
tag
válasz utgyuru #32893 üzenetére
Ezt az eladót én is bátran ajánlom csak tőle vettem eddig adathordozót mindegyik tökéletes,original csomagolásban és nagyon jó áron, nem kell a noname-el foglalkozni
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
llaszlo
veterán
Azt vettem észre, hogy vannak termékek amiket megtaláltam az ebay.de és a co.uk oldalon, de a .com-on már nem.
Van valami keresési módszer amivel nem kell külön-külön megnézni ezeket az oldalakat, hanem egy helyen tudok keresni?[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
válasz Teejay83 #32910 üzenetére
Ahogy nézegetem, jók az árai, és soknál látom, hogy lifetime warranty van. Erről van valakinek tapasztalata? Leírásban annyi van, hogy küldd vissza, és cseréli, gondolom az már a te költséged, de amúgy tényleg cserél, ha gond van?
Vagy ez: Please contact local manufacture maintenance center for repair if it stops working. Ilyen van nálunk is?[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
válasz utgyuru #32913 üzenetére
Nekem annyi a tapasztalatom,hogy kb 4 éve vásárolok tőle és amit magamnak vettem meg haveroknak egyik adathordozóval sincs semmi probléma a mai napig sem. Tehát semmivel nem másabb mint amit itthon veszel, anno összehasonlítottam egy kintről vásárolt kingston pendrive-ot egy itthonival semmi különbség nem volt, hangsúlyozom,hogy csak ettől az eladótól vásároltam!
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Teejay83
tag
válasz Balázs1986 #32916 üzenetére
Nem lesz probléma
amúgy mostanában azt vettem észre,hogy ha vásárolok valamit jön az sms (OTP) és csak annyit ír,hogy xy $-t vontak le,régebben mindig forintban küldték ez csak nálam valami beállítás vagy másnak is így van?
-
Balázs1986
addikt
válasz Teejay83 #32917 üzenetére
Bízom benne. Csak ebben az elmúlt 1 hónapban van már 40 negatívja, de néztem, hogy milyenek és ááá... "8Gb az nem 7.2Gb", "xy termék nem Pro verzió" (nem is volt hozzá odaírva, hogy az lenne). Nem értem, ezekre miért nem reagál.
Én a KH-nál vagyok. Ott előzetes közelítést az árfolyam-kalkulátoron tudok csinálni (rendelési_valuta->EUR->Ft váltásokkal), utána meg az eBank-ban látom a függő tételeknél, mennyit vontak le. Ha megvolt az átutalás, akkor pedig már a tranzakciós listán is szerepel.[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Kereséskor választható valahol, hogy milyen országokban keressen? EU-n belülre gondolok itt legfőképpen vagy termékenként kell megnézni, hogy honnan származik?
PSNID: Tomy83PS
-
Talib
tag
Friss ebay tapasztalat: posta Hong Kong-ból. Csomag feladva 06.14. Csomag elhagyta a kiinduló országot 07.03.
-
utgyuru
aktív tag
válasz Teejay83 #32915 üzenetére
Pendrive-os topikban is pont kérdeztem a garanciát. Nekem pendrive-om még nem ment tönkre, bár mostanában nem vettem, a legújabb pendrive-om egy 16-os 2.0-s. Nem tudom, az újabbakkal mi a helyzet. A garit azért kérdeztem, itt többen is írták, hogy tőle vásárolnak, hátha van ilyen tapasztalat is.
-
htc07
addikt
Akkor lehet együtt jön az én csomagommal, az enyém is harmadikán fordult meg az ottani reptéren Mondjuk azt elsején regisztrálták először és pár nappal előtte vettem.
Kicsit off:
Van valami magyar blog, ami az ilyen párezres ebayes kütyükkel foglalkozik? Én még nem találtam, lehet nem lenne rossz csinálni egyet
[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
Pozitív eBay-es tapasztalat:
Még június legvégén rendeltem a holland eBay-ről egy cuccot, postával együtt 45 euro volt az ára. Leütöttem, aztán észrevettem, hogy nincs elég pénz a PP-n (nem kötöttem hozzá a bankkártyámat, csak átutalok mindig a PP-re, ezért néha elfogy a pénz). Írtam az eladónak, hogy egy pár nap és fizetek. Válaszolt is rögtön, hogy rendben van, semmi gond. Hozzáteszem, akármikor küldtem neki levelet, fél óra alatt jött a válasz, vagy még annyi sem kellett. Nem tudom ezt hogy csinálta.
Tettem pénzt a PP-ra és július 2-án kifizettem a batyut. Másnap már írta is az eladó, hogy postán a pakk. Ez egy szerdai nap volt. Ma hétfő van és itt van a kezemben a rendelt termék. Kicsit először féltem, hogy majd bajok lesznek, mert az eladónak csak 20 értékelése volt (bár az mind pozitív), meg attól is tartottam, hogy a jó magyar posta majd szemet vet a nagy és értékesnek tűnő csomagomra. Szerencsére egyik félelmem sem következett be. A csomag olyan állapotban van, amilyennek az eladó leírta. Nagyon korrekt emberkének tartom. Ráadásul a postával sem manipulált, egy nagyon kevéssel került kevesebbe a postaköltség, mint amennyit a terméknél feltüntetett.Tanulság. Nem minden eladó csaló, akinek kevés az értékelése és nem feltétlenül csak a co.uk-n kell keresgélni, ha valami nagyon kell az embernek. Tapasztalataim alapján egyre drágább lesz az angol eBay, érdemes más EU országokban is nézelődni.
-
totyak
aktív tag
válasz somnia #32930 üzenetére
MI a probléma, nem értem? Ha kifejtenéd, közelebb kerülnék hozzá, hogy megértsem a kérdésedet.
Egyszerű eBay-es tapasztalatot és személyes élményt szerettem volna megosztani. Ha szúrja a szemed, lépj tovább! Ha más a gond, akkor meg ne kérdéssel reagálj az írásomra, hanem írd le konkrétan a bajodat!
-
somnia
őstag
válasz totyak #32931 üzenetére
akármikor küldtem neki levelet, fél óra alatt jött a válasz, vagy még annyi sem kellett. Nem tudom ezt hogy csinálta.
Így a XXI. században ezen valószínűleg csak te csodálkozol.
Mi többiek azon csodálkoznánk, ha nem így lenne.
Tudod, PC, okostelefon stb.Ez egy szerdai nap volt. Ma hétfő van és itt van a kezemben a rendelt termék.
Igen, EU-n belül ennyi.
Kicsit először féltem, hogy majd bajok lesznek, mert az eladónak csak 20 értékelése volt
Akár hiszed, akár nem, mindenki úgy kezdte, hogy először csak egy, majd egyre több értékelése lett.meg attól is tartottam, hogy a jó magyar posta majd szemet vet a nagy és értékesnek tűnő csomagomra.
Ne aggódj, a magyar postán sem tűnik el több csomag, mint más országokban, sőt...
Ráadásul a postával sem manipulált, egy nagyon kevéssel került kevesebbe a postaköltség, mint amennyit a terméknél feltüntetett.
Tényleg szép tőle.
Szerinted hogy manipulálhatott volna, ha egyszer leírta, hogy annyi?nem feltétlenül csak a co.uk-n kell keresgélni, ha valami nagyon kell az embernek.
Ez is frappáns.
Mondta valaki, hogy csak ott kell keresgélni.érdemes más EU országokban is nézelődni.
Igen, erre van a .com.
Így hirtelen ennyi.
[ Módosította: radi8tor ]
-
totyak
aktív tag
válasz somnia #32932 üzenetére
Most te ezek miatt tényleg képes vagy belekötni a másikba? Azt hittem valami főben járó vétséget követtem el, erre ilyen dolgokat írsz le nekem! Én csak örültem és gondoltam megosztom másokkal is a tapasztalatokat, meg az örömömet. Mintha mások nem csinálnák ugyanezt itt a fórumban. Most itt szépen kulturáltan le is zárom az írásomat, de nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne írjak neked csúnyákat,
[ Módosította: radi8tor ]
-
Balázs1986
addikt
Szerinted hogy manipulálhatott volna, ha egyszer leírta, hogy annyi?
Úgy, hogy elkér postaköltségre 2000Ft-nak megfelelő összeget, és elpostázza 500Ft-nak megfelelő összegért. Például.totyak: Mivel a topic címe eBay tapasztalatok, nyilván nem csináltál semmi rosszat...szerintem. Aztán úgy is járnak errefelé ilyenekben illetékesek, majd úgyis ezeket.
Szerk.: már meg is előztek.
[ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz Balázs1986 #32938 üzenetére
Nagyon mellélőttél, mert a postaköltségre mindenki annyit kér amennyit akar és nem kérheted számon, hogy miért annyi az annyi?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz somnia #32939 üzenetére
Pontosan, eBay-en nem lehet alkudozni, meg személyes átvételt kérni egy HK-i cuccra.
Ha nem tetszik a postaköltség díja, akkor máshol kell megvenni. Nálam is nem egyszer dupla annyit kérnek a postáért, mint amit látok a dobozon. Vaterán jól lepontozzák az embert, ha 30Ft-al drágábban adja. Pedig az is idő, hogy elvidd a cuccot Postára. Az idő meg pénz.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SUPREME7
addikt
válasz somnia #32945 üzenetére
Szerintem nem az volt a lényeg, hogy elfogadja-e és úgy veszi meg, egyértelmű, hogy akkor veszi meg az ember ha postaköltséggel együtt is megéri, de totyak csak annyit mondott, hogy nem írt többet postaköltségre az eladó mint amennyi. Sok eladó úgy árulja a cuccot, hogy a postaköltségre teszi a hasznot, hogy olcsónak tűnjön. Sokan lehet egyből lecsapnak rá és nem figyelik a postaköltséget és kopppannak. De nem is értem miért kötsz bele, leírta a tapasztalatát, örömét. Nem mindenki sírni jár ide, lehet valakinek hasznos lesz egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem ma rossz napod volt
A többieknek:
A shipping cost az nem csak az amit a posta vagy a szállító cég elkér szerintem.
Én beleszámolom a csomagolást a benzint a drága időmet is
Ha leütöd akkor ahogy somnia írja elfogadod a pk-t. És a csomagon nem mindig van rajta a díj.[ Szerkesztve ]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Balázs1986
addikt
válasz CaNNa3IS #32947 üzenetére
Normál esetben (ősi vállgazd emlékekre hagyatkozva) ezeket a termék eladási árába számoljuk bele, a többi költséggel, meg haszonkulccsal, stb. A postaköltség a postázás tényleges költségét jelentené, amit a vevőnek feltüntetsz, mutatva, hogy a szállítás díja ennyi, és ezt ő legyen szíves állni. A gyakorlatban persze, az általad írottakat bele lehet számolni a postaköltségbe, csinálják is sokan.
Talán erőltetett példa, de szemléltetésnek esetleg megteszi: magyar webshop-ból rendelsz valamit tök jó, akciós áron. Ott van, hogy y Ft, plusz postaköltség ab szállító esetén 4000 Ft. Ha te ismered ab szállítót, és tudod, hogy 1000Ft-ért hozza el azt a tömeget / méretet, amit rendeltél, a webshop-on meg 4000Ft szerepel szállítási díjként, nyilván felhördülsz.
Totyak arra célzott, hogy emberünk ezt reális, ésszerű keretek között tette, nem pedig irreálisan magas postaköltséggel nyomott hasznot az amúgy igen kedvezően árult termékre. Ilyen egyszerű a sztori.
Nem a postaköltség elfogadásán volt a lényeg, ezt kellene megérteni. Nyilván elfogadta, ha egyszer megrendelte. Az volt a lényeg, hogy a postaköltség, és a szállítás költsége között elfogadható differencia volt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Balázs1986 #32948 üzenetére
Nem Totyak postjára reagáltam. Az ő története rendben van.
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
utgyuru
aktív tag
A délután linkelt kínai termékes blogban találtam ezt. Ilyet vett már valaki? Ahogy látom, van szórás az árakban. Jó a 7 dolláros, vagy inkább a 20-asat szeressem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest