Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz utgyuru #32353 üzenetére
Számomra nem egészen világos. Bankkártya hozzárendelve a paypal fiókhoz. Fizetésnél beléptél a paypal fiókodba és onnan fizette volna? Mert akkor ez így tökrendben van, ez így működik. Nem "feltölti" a paypal fiókodra az összeget (azt is lehet, banki átutalással, de szerintem az baromság) hanem mintha a bankkártyáddal fizetnél egy üzletben, csak a paypal rendszere szedi le a pénzt közvetlenül a kártyádról.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz utgyuru #32357 üzenetére
Szerintem ebből nem lehet gubanc, ha az order details-nél azt látod, hogy Mark payment as sent, akkor azt fizetettnek jelölte az e-bay.
Gondolom, az eladó akkor megírta, hogy hova kéri a pénzét küldeni, neked pedig ott lesz a bizonyíték a PayPal-ben, hogy fizettél a termékért. -
napocska2
senior tag
válasz utgyuru #32360 üzenetére
Két módszer lehetséges, vagy kérsz tőle egy számlát és kifizeted PayPal-el, vagy elkéred a PayPal-es e-mail címét és elküldöd neki a pénzt.
Egy idevágó hozzászólás a PayPal topicból. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz utgyuru #32430 üzenetére
45 napon belül tudsz reklamálni. Egy szóval nem írta az oldalon, hogy nincs hozzá beépítő keret vagy kiszedő villa.
Gyakorlatilag akár lopott cucc is lehetne ilyen kondíciókkal.Írd meg az eladónak (írhatsz angolul is neki), hogy nem kaptál hozzá beépítő keretet és kiszedő villát, ez neked ennyi EUR-ba kerül megvenni. Kérd meg hogy küldjön neked egy beépítő keretet hozzá vagy fizesse ki a keret árát.
Vissza nem kérheted a pénzed, a rádiót sem küldheted vissza, mert így van a hirdetésben.
⭐ Stella
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #32736 üzenetére
Az még nem a tényleges összeg hanem annyit zároltak , majd pár nap múlva vonódik le a tényleges összeg ami lehet kevesebb is(legalábis nekem így van)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #32893 üzenetére
Töle már többen rendeltünk, én 4db Pendrive-ot, és készülök memória kártyát ist rendelni [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Teejay83
tag
válasz utgyuru #32893 üzenetére
Ezt az eladót én is bátran ajánlom csak tőle vettem eddig adathordozót mindegyik tökéletes,original csomagolásban és nagyon jó áron, nem kell a noname-el foglalkozni
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Teejay83
tag
válasz utgyuru #32913 üzenetére
Nekem annyi a tapasztalatom,hogy kb 4 éve vásárolok tőle és amit magamnak vettem meg haveroknak egyik adathordozóval sincs semmi probléma a mai napig sem. Tehát semmivel nem másabb mint amit itthon veszel, anno összehasonlítottam egy kintről vásárolt kingston pendrive-ot egy itthonival semmi különbség nem volt, hangsúlyozom,hogy csak ettől az eladótól vásároltam!
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #34035 üzenetére
Ragaszkodni ragaszkodhatsz, max nem adja fel és a te idődet rabolva 40nap után simán refundol
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Formula-1
- Politika
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest