Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80601) MasterDeeJay válasza FoxiestFox (#80600) üzenetére

Furmarkról van szó, semmilyen életszerűt nem tudok elképzelni hogy azzal kellene tesztelni. Semmmi értelme sincs. Gyakorlatilag gpu hő és vrm terhelésre jó csak (azaz mára már arra sem) Ott van más teszt amit fentebb is linkeltem. (Opencl, Cuda...) de töltök fel rendes linuxos teszteket is.
Jobb ha valós számításokat végez és ott hibázik mintha egy valamit néznénk amiből nem derül ki hogy hibázik-e a kártya csak annyit hogy koppra ki van fullozva a vrmje. Vramot sem tesztel, számomra nem értékelhető amit csinál.
Atitool ebben jobb volt, ott láttad a hibákat. (Bár az sem egy tökéletes valami de régi kártyakra jó volt.)

Illetve irtam is hogy másfél óra 100 fokos furmark után pont bacsisnak adtam el egy kártyát és vehettem is vissza mert egy óra alatt meg is döglött játék alatt.

Prime95 oké de ott meg az avx miatt bukik meg a dolog, proci eleve nem megy max órajelen miatta. Játékok meg alig használják ki. Nekem a prociban 2db is van magonként avx512 és foggalmam sincs hogyan hajtsam meg valós progikkal.

Lényeg hogy számomra video kari teszt az valamilyen játék vagy ahhoz hasonló benchmark ami fullozza a vramot (pl superposition) vagy ha vram gyanús akkor olyan számításos teszt ami vramot tesztel. Opencl/cuda ha nem hibázik grafikailag látszólag de instabil. (Linux alatt hogy szoftver hibát kizárjam)

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#80602) FoxiestFox válasza MasterDeeJay (#80601) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Az hogy te semmi életszerűt nem tudsz elképzelni, a fantáziád számlájára írom, sajnos nem valid érv. :(

Egy hardvernek minden szoftvert bírnia kell, amit rá lehet uszítani, ismét, az egyetlen kivétel az OC. Nem a tesztszoftver feladata az, hogy tekintettel legyen a hardverre, a hardvernek, az azt szabályozó fw-nek kell tekintettel lennie arra hogy mit bír el a design, meddig engedheti el.

Ez nem a véleményem, ez az iparági alap, amit jelentősen elfarkalt az AMD abban a szériában.
Ma is terveznek hasonlóan hardvert, viszont nem véletlen az, hogy sokkal fejlettebben tudnak skálázódni a terheléshez mind power limit mind hőmérséklet limit szempontjából.
Magyarán nyomhatod a szemét, csak le fog szabályozni. És ez rendben is van, mert a tesztek kihozzák, hogy emiatt adott hw mennyivel lassabb.

Az hogy az AMD ezt elfelejtette / nem akarta megtenni, hát, minden, csak nem garanciát érvénytelenítő tényező.
Továbbra is biztos vagyok benne, hogy emiatt jogilag sem lehetett volna megtenni hogy visszautasítják a cserét. Max dzsunka magyar számtech boltokról tudom elképzelni, ezt egy civilizált országban valaki bejátszaná, ki lenne perelve az üzletéből. :D

Amúgy sosem állítottam hogy a Furmarknak van "értelme", engem sosem mozgatott meg, néha elindítom ha meg akarom nézni hogy mennyire hatékony egy gpu hűtés, de én amúgy se vagyok nagy benchmarkoló (sőt).

[ Szerkesztve ]

(#80603) MasterDeeJay válasza FoxiestFox (#80602) üzenetére

Nekem egy asztali grafikus kártya vigyen játékokat, teszteken úgy is kiderül ha nem megy jól, min fps-eken. Azokon is lehet csalni de kiderül hamar.
Más felhasználásra meg úgysem jatékos kartyat vennék.
Most is inkább a workstation kartyák felé megyek az meg más világ.
Az tény hogy itthoni gari problémás.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#80604) arn válasza MasterDeeJay (#80601) üzenetére


arn
félisten

Amig nem voltak teszt programok, a dolog forditva mukodott… neked kellett megtalalni, hogy min dobta el magat (pl tuningnal). De mindig volt, amire erzekenyebb volt, jatek, demo, stb… kulon muveszet volt megtalalni a 90es evekben, sokan nem is foglalkoztak vele, csak felnyomtak a gepet, aztan remeltek, hogy nem szall el.

Most gyk megtalaltak neked azt az alkalmazast, ami a legjobban megizzasztotta. Ezek a programok, effektek, etc nem azert szulettek, hogy jol beszopassak a hwgyartokat. Csak eszrevettek, hogy ilyet fejlesztettem, es ennel instabilitas lepett fel. Pl a p95 prime szamok keresesere szuletett.

Kb ennyi a stabilitasmerok tortenete, de nincs bennuk semmi nem eletszeru, csak kiragadtak egy korabbi tapasztalatot, es csinaltak ra egy dedikalt programot. Ez a szoros effekt tobb techdemoban is szerepelt a 2000es evek elejen, valoszinuleg az sem volt kimeletesebb.

[ Szerkesztve ]

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#80605) fpeter84


fpeter84
senior tag

PCI és ISA POST debug kártyát árul e valaki itthon, futottatok már bele ilyesmibe? hardverapro, vatera, de akár bolti is jöhetne - amit találtam "webáruházat" az ilyen kínából nevedben rendelős hulladék oldal... csak PCI-ost találtam 1-2 helyen, de ha veszek akkor már ISA-t is tudjon... ebay-ről eu-n belülről se találok...

(#80606) MasterDeeJay

Ha valakinek kellene linuxos GPU és VRAM tesztelő komplett OS image (40gb az image, 80gb-os hdd-re méretezve)
Modern kártyákhoz jó. (GCN, CUDA képesekhez)
Macrium Reflect-es image-be mentettem le, azt vissza lehet állítani akár milyen hdd/ssd-re (80gb-nál nagyobbra lehetőleg) nem kell ssd neki mert karakteres felületen megy. Több particióból áll, lehet a nagyrésze fölösleges de nem értek a linuxhoz hogy tudjam mit törölhetek ki.
Privát torrentként hoztam létre, emlékeim szerint egy telepített debian van benne és abból lehet nyiltni karakteres felületen a szoftvereket. Egy hétig seedelem 24/7 max, céges upc fos net szóval upload gyenge. Nincs benne semmi fizetős szoftver.
https://easyupload.io/aiz5g8
Egyik videókártyákkal foglakozó nagyobb youtubertől kaptam, aki javít kártyákat.
https://www.youtube.com/c/LearnElectronicsRepair

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#80607) Bile Demon válasza MasterDeeJay (#80606) üzenetére


Bile Demon
őstag

Köszi a megosztást, rárepültem. Egyelőre még nem látja a seed-et.

Bruhe

(#80608) MasterDeeJay válasza Bile Demon (#80607) üzenetére

add hozzá kézzel 178.48.20.9:8999
10 éve nem csináltam torrentet lehet elrontottam valamit. (fixip-s a net amúgy nem fog elmászni és a tűzfalon is kiengedtem)

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#80609) Bile Demon válasza MasterDeeJay (#80608) üzenetére


Bile Demon
őstag

így elindult.

Kb. milyen vason érdemes próbálkozni?
C2D 4GB RAM akár jó lehet?

Bruhe

(#80610) MasterDeeJay válasza Bile Demon (#80609) üzenetére

Amd fm2-es konfigon próbáltam de szerintem a felület miatt akár milyen ősi gép elég lehet neki amibe van pcie és pár gb ram.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#80611) frescho válasza MasterDeeJay (#80596) üzenetére


frescho
addikt

Filléres thermal diódát kellett volna eleve betervezni. Akár ha csak lefagyott volna mondjuk 105C-os FET-nél máris túlélte volna a cucc. Már a házi kókány 3D nyomtatómon, a saját kezemmel átgányolt firmware-ben is az első volt, hogy aktiváljam a megfutás és megszakadás védelmet. Az AMD ezt megtanulta a K7 alatt és később még ugyan előfordultak vészesen alulméterezett deszkák mondjuk az FX-hez, de azok is inkább throttlingoltak, mint belehaltak. (Legalábbis rövidtávon, mert hosszabb idő alatt a hőingadozás miatt belepusztultak.)

Bile Demon: Pontosan ahogy írod: Ha már alulméretez, akkor inkább fagyjon le, vagy vegye vissza az órajelet.

arn: Lehetne alkotni. Nem kell annyira túltolni, mint én tettem. Finoman megcsiszolni, benyomódásokat kiglettelni, kis csiszolás, filler, csiszolás és lehet fújni, akár több színűre is. Nem kell polírozni, 1500-as papírral csiszatolni. Lehet kicsit narancsos, csak ne legyen folyás.

https://frescho.hu

(#80612) r0b3r


r0b3r
senior tag

Sziasztok!
Windows 98 Se alatt, videokártya driver telepítése után hardverütközési figyelmeztetés fogad. Gigabyte GA-6BXU alaplap, ami annyira tele van pakolva funkciókkal, hogy már máskor is volt gondom erőforrás hiánnyal. A memóriatartományt nem engedi átírni a VGA és a SCSI vezérlő beállításainál sem. Másik videokártyával működik a gép és a kártya is hibátlan másik alaplapban, de én szeretném ebben használni, ha lehet. Tudnátok javasolni valami megoldást? Bios-ban, vagy a SCSI vezérlő Biosában van erre beállítási lehetőség? A sima Bios-ban csak az IRQ-t állítását találtam, a SCSI vezérlő Biosában meg nem találtam erre lehetőséget. Ha Windows alatt a SCSI vezérlő memóriatartományát átállítom bármi másra, akkor indulás közben fagy a Win, csak csökkentett módban indul el.
Van esély beüzemelni ezt a VGA-t ebben a lapban, vagy engedjem el és használjak másikat?
Köszönöm! :B :R

(#80613) Czo


Czo
őstag

A PnP BIOS reszen mi van? Legujabb BIOS? A BX lapok mar tudnak ACPI-t, igy pl a PnP OS Installed opciot tedd Yes-re nyugodtan. Csak a memoriatartomany utkozik?

(#80614) r0b3r válasza Czo (#80613) üzenetére


r0b3r
senior tag

PNP Bios részt hogy érted, hol keressem?
Igen, a legújabb F2f BIOS verzió van a lapon.
PnP OS-t átírom Yes-re.
Tudtommal csak a memóriatartományt írja hibának, IRQ ütközést nem látok. :B

(#80615) Czo válasza r0b3r (#80614) üzenetére


Czo
őstag

Az a BIOS oldal, ahol a PnP OS Installed opcio van, az hogyan nez ki? Ott mik vannak beallitva?

(#80616) DarthSun válasza r0b3r (#80612) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Ez egy elég jó lapnak néz ki, legalábbis a BIOS alapján. Soros-párhuzamos portokat használod ? Ha nem, akkor tiltsd le. MemBase, DMA, IRQ szabadul fel. BX esetén én alapból tiltom, azon van PS2 mouse csati, mely műkszik DOS alatt is, tehát nem kell a soros golyós egér, mivel a PS2 optikai nyugisabb, pontosabb használatot ad. A PnP OS inst pedig enabledre, ahogy Czo is javasolta.
Látom az UDMA- kat letiltottad, van IDE eszköz ?, ha igen akkor érdemes engedélyezni, erőforrásai nem kavarnak be ezen vas esetén.

(#80617) Czo válasza DarthSun (#80616) üzenetére


Czo
őstag

Ha csak a memoriacimek utkoznek, akkor a sorosportok tiltogatasa nem segit. Ezek a PCI/AGP kartyak nem hasznaljak azokat az alacsony cimeket, amiket a soros/parhuzamos portok.

Minden PCI kartya elvileg tudjatja a PCI configuration registerben a rendszerrel, hogy milyen eroforrasokra van szuksege es melyik eroforrasnal milyen opciokat fogad el. Olyanba futottam bele a multban, hogy ketto kartya, egymassal utkozo memoriatartomanyt fogadott csak el. Ez valami S3 Vision 964 volt talan es egy 3Dfx Voodoo 1.

(#80618) FoxiestFox válasza r0b3r (#80612) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Wow jó kis lap, rápakoltak mindent, ami volt a raktárban. :D
Én is ezért hajtok egy BX133 RAID-et, pedig sok értelme nincs ennek ilyen lapokon. :D
Tiéd mondjuk az SCSI miatt menőbb. Hasonló lappal tudnám használni a jó kis DAT meghajtómat és SCSI CD íróm.

(#80619) Thrawn válasza r0b3r (#80612) üzenetére


Thrawn
félisten

3. képen Assign IRQ For VGA -> Enabled?

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#80620) fatpingvin


fatpingvin
őstag

azigen, pofás kis deszka :D

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#80621) DarthSun válasza Czo (#80617) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Igen, de...ha leugrik IRQ7- re a video, akkor a buffer kezdőcíme is változik, már a BIOS szerint, 98 alatt a driveres is eltolódik(talán kikerül a SCSI tartományából). Sőt IRQ 3/4- en is megy az FX5700 gondolom, mert az 5900XT/6800GT gond nélkül. 3/4- re is leugorhat, de azt az IRQ holder 98 alatt az USB mellé rakja általában, és mennek is együtt, legfeljebb kisebb sebességgel olvas penről pld.

Ilyenekkel tudtam megoldani a Win98EE#1 és #2 gépekben a dual video+dual audio működést, bár ott nincs SCSI, ami hajlamos alaposan bekeverni.

(#80622) Czo válasza DarthSun (#80621) üzenetére


Czo
őstag

Node, le van tiltva az IRQ a VGA-nal, de egyebkent ennek nem kellene osszefuggenie. Marmint, a kartya felkinal egy pakli opciot, amibol a BIOS elvegzi a konfiuguraciot, figyelve, arra, hogy ne tortenjen utkozes.

(#80623) DarthSun válasza Czo (#80622) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Csak hangkártyát programoztam fel eddig, VGA estén a pontos okát nemtom, csak tapasztalatom van a leírt setekkel. Ha belövöm a fenti módszerrel, majd visszateszem a soros-párhuzamos portokat enabledre, akkor bukik a mutatvány - nem fog menni valamelyik hang/video, rosszabb esetben kékhalál vagy leáll hibával, fagyással a 98 betöltése.

(#80624) zotyesz66 válasza Thrawn (#80619) üzenetére


zotyesz66
őstag

Szerintem NV kártyának kötelező IRQ-t adni. Nálam már a Riva128 sem ment, ha ezt nem kapcsoltam be. S3 Trio-k, Voodoo 1-2-k elmentek IRQ nélkül.

(#80625) envagyok


envagyok
veterán

Asus PCI/E-P54NP4 laphoz hol lehet beszerezni extended tápot vagy átalakítót hozzá, esetleg pci portba csücsülő 5v to 3.3v konvertert?

Illetve sikerült az ABIT BP6-ot beröffenteni, igaz nincs 2 egyforma mendocino-m így eggyel próbáltam mindkettő foglalatot.
Szerintetek melyik proci lenne bestbuy, ami felhúzva az fsv-t kimaxolná a sebességet?
Ha jól sejtem ebben a lapban jobban járok 2db 366-ossal amit 100 fsb-vel 550-re húzok, mint ha 533-ast használnék 66-os fsb-vel?
Vagy tudnak ezek 600-at is?

A másik gond a lappal, hogy a 2 tucat hűtőm közül csak egy fért el a kondiktól.
Jó lenne 2 egyforma, mit ajánlanátok?

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#80626) Czo válasza DarthSun (#80623) üzenetére


Czo
őstag

Ha megvaltozik a gep konfiguracioja, akkor minden eroforras ujra ki lesz osztva a nullarol. Tehat nem csak a frissen bekerult kap beallitasokat, hanem elorol kezdodik a jatek.

(#80627) DarthSun válasza Czo (#80626) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Szerintem is.
De a szimmetria működik, mert ha ismételten tiltom a soros-párhuzamost, akkor megint minden ok.

(#80628) frescho


frescho
addikt

Nah most kezdem feladni a ZIP-es file átviteles ötletem. Van USB, 2x párhuzamos és SCSI is belőle az asztalon. Ezek a szemetek a saját lemezeiket hiba nélkül írják, olvassák, de keresztben a legváltozatosabb hibákkal boldogítanak. pedig még a 386 alapú toolokat is befaragtam linux alá, összevadásztam egy chrootba a libeket. Megint a mechanika nem bírja, kicsit erre-arra eltérnek és máris nem működnek együtt. bluescsi lesz ebből meglássátok feleim...

https://frescho.hu

(#80629) r0b3r válasza DarthSun (#80616) üzenetére


r0b3r
senior tag

Amit a képeken láttok, ez az alapbeállítás, Load Bios Defaults után, max egy-két apróságot írhattam át, de azt se biztos. Soros/párhuzamos portokat már letiltogattam, nem segített. Tegnap éjjel 1-ig ezzel a lappal szórakoztam.
IDE eszköz nincs, le is tiltottam, de az eszközkezelőben akkor is megtalálja és sárga felkiáltójelet rak mellé. Hiába törlöm, újraindítás után akkor is visszajön.

#80619 Thrawn
Egy órán belül hazaérek, kipróbálom, és a PnP OS-t is enabledre, ahogy Czo javasolta.

#80618 FoxiestFox
Tényleg nagyon jó kis lap, egyik kedvencem a meglévők közül. Főleg a stabilitása miatt, már ha egyszer sikerül beállítani. :DDD
Utoljára a benne lévő MX300 ütközött a PCI Lan kártyával, azt úgy sikerült megoldanom, hogy raktam bele inkább egy ISA Lan kártyát, ami kézzel jumperolható a szabad IRQ címre. :DDD

(#80630) DarthSun válasza r0b3r (#80629) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Néha jobb a jumperes kártya a PnP- nél. Pld Awe32- ben is jobban kedvelem a jumperest.

(#80631) DarthSun válasza frescho (#80628) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Mint a régi magnóknál, VHS- eknél. Kicsit eltér a fejállás, aztán már gond van.

(#80632) r0b3r


r0b3r
senior tag

PnP OS -> Enabled
Assign IRQ For VGA -> Enabled
A SCSI vezérlő IRQ 15-ön van alapból. Ezt Biosban átkapcsoltam Legacy ISA-ra, ekkor a Windowsban átkerült IRQ 11-re, de a memória ütközés ugyanúgy megmarad. Ha IRQ 11-et kapcsolom ki akkor már el se indul a Win. :U
Úgyhogy egyelőre a helyzet változatlan... :DDD

Ez pedig egy régebbi kép a lapról. :B

(#80633) Czo válasza r0b3r (#80632) üzenetére


Czo
őstag

Az IRQ-t hiaba tekered, az nem oldja meg a memoria utkozest. Ha valamit "Legacy/ISA"-ra raksz, akkor az azt jelenti, hogy azt az eroforrast nem tudja a BIOS/Windows automatan kiosztani senkinek sem. Mas Fx-et nem probaltal? Nincs esetleg BIOS update a cucchoz?

(#80634) FoxiestFox válasza r0b3r (#80629) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Én most áldom az eget hogy nincs ütközésem.
SB16 + MX300 + Live + Gef4 + a lapon a HighPoint RAID vezérlő. :D

(#80635) fatpingvin válasza r0b3r (#80632) üzenetére


fatpingvin
őstag

erősen nyálfolyatós ez a konfig, még így az IRQ molyolással együtt is...

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#80636) DarthSun válasza r0b3r (#80632) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

A SCSI vezérlő IRQ 15-ön van alapból
Az IRQ15- ön van a secondary IDE port is alapból. Az egyik BIOS képen az még enableden van, gondolom letiltottad :U Ha igen, akkor maradhat 15- ön a SCSI, nem fontos 11- re húzni.
Látom 4 RAM modul, mennyi az össz memória ?

(#80637) r0b3r válasza DarthSun (#80636) üzenetére


r0b3r
senior tag

Ez még egy korábbi kép, most 2 modul és 256Mb van benne. A képen látható 4x128Mb most a Dual Slot1-ben dolgozik. :)

(#80638) DarthSun válasza r0b3r (#80637) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Ok, 256MB teljesen megfelel a Win98- nak.

(#80639) frescho válasza DarthSun (#80631) üzenetére


frescho
addikt

Valahogy úgy, de a magnós gépeknél már megszoktam és simán befütyülöm telefonról a programot. Itt ez nem működik.

https://frescho.hu

(#80640) Czo


Czo
őstag

Az nVidia driver mikori, amit feltettel? Esetlegesen megprobalni a BIOS-ban bekapcsolni, a 15-16M memory holet? A cache dolgokat egyebkent siman visszakapcsolhatod, azok ebbe nem tudnak beleszolni.

Illetve, neztel BIOS updatet a VGA-hoz? Mert nekem total "hulyesegnek" tunik, hogy a 00000000-00FFFFFFFF -ot es a 00000000-0FFFFFFFF-et is le akarja maganak foglalni. Nalam 5900XT-n ezek vannak:

(#80641) csabyka666


csabyka666
addikt

Üdv mindenki!

Segítsetek, légyszi. Van egy ilyen MiroSound kártyám, viszont nem plug and play, és driver híján nem tudom életre kelteni. Van egy Win98-as konfigom hozzá.
Neten nem találtam drivert a kártyához.

Köszi a segítséget előre is! :R

szerk.: Ahogy elküldtem, találtam valamit.

[ Szerkesztve ]

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80642) FoxiestFox válasza csabyka666 (#80641) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Micsoda szép kék PCB. :D

(#80643) arn válasza r0b3r (#80632) üzenetére


arn
félisten

A leheto legkevesebb kartyaval probald, a biosban kapcsold ki az osszes felesleges eroforrast (portok, etc), allitsd osre a pnp kezelest, es probald ki a vezerlot tobb slotban, akkor mas eroforrast fog neki adni. Esetleg nezd meg pcios vgaval.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#80644) csabyka666 válasza FoxiestFox (#80642) üzenetére


csabyka666
addikt

Remélem legalább annyira működik, amennyire szép. :DD

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80645) FoxiestFox válasza csabyka666 (#80644) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Youtube-on van fent videó a hangjával, szépen pöcörög rajta az OPL.

(#80646) csabyka666 válasza FoxiestFox (#80645) üzenetére


csabyka666
addikt

Délután beizzítom, bár nem értek hozzá mélységében, egy Winampot megpróbálok valami jobb minőségű zenével.

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80647) FoxiestFox válasza csabyka666 (#80646) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Ez mondjuk nem igazán arra való, hanem gamingelni. :))
Én is az SB16-tal és a tévé hangrendszerével Duke Nukemeztem tegnap éjjel. :D

(#80648) csabyka666 válasza FoxiestFox (#80647) üzenetére


csabyka666
addikt

Hú én Quake II-t toltam Win98-on, Voodoo 1-gyel megtámogatva. :P

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80649) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Egy C64C (fehér vagyis inkább bézs) megviselt dobozzal és táppal mennyit érhet?
Arra gondoltam megszabadulnék az enyémtől, sose használtam, dísznek meg nagy. :DDD

(#80650) DarthSun válasza FoxiestFox (#80647) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Lazán toltad :DDD
(#80649) : ez meg egy burkolt hirdetés. A beárazósba kellett volna tenned, ott Frescho beárazza, bár már mindegy, sztem itt is mondhat rá valamit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.