Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
snake1977
őstag
válasz DarthSun #10005 üzenetére
WoW Nekem kimaradt, a 486-os szériából aktív koromban csak inteles procik jutottak, kivéve egy dx4 100-as amd-t, de az csak 1 napig volt meg.
Bacsis a zalman-nak van egy kétkomponensű ragasztója, a hűtőbordákhoz talán azzal? (én rákenten egy adag fehér szilikonzsírt, és a négy kis sarkát lepillanatragasztóztam bevált (k6-2-es volt))
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
bacsis
Közösségépítő
sikerült leszednem a kupakot!
Csodálkoztam hogy a kupak alatt 1 csip van... két magos létére 2-re számítottam, hát ismét tanultam... sajna kitörött egy proci láb, nem, nem én voltam a balfék eléggé meg volt fáradva a proci lába mikor már jött s mikor kiszedtem a lapból a proccot bele szakadt a lapba, szal még kupaktalanítás előtt kijött a láb, szal pótoltatnom kell először....
ha visszajött a proci megnézem így kupak nélkül mennyire zsírul tudom hűteni, lehet vissza sem rakom rá -
-
iday
aktív tag
Ma szerzett új csecsebecsém.
Kenwood true-x cd-rom.
45X sebességű, és 7 pontos olvassa a lemezt, ezáltal lasabb forulatszámon iszonyat gyorsan olvas.
Kenwood[ Szerkesztve ]
3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
-
-
kovy79
őstag
válasz bacsis #10009 üzenetére
Majd valami lesarkazásgátlót ne felejts el fabrikálni!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
zoltanz
nagyúr
Olvastam egy érdekes hirdetést Centrino p4 -es eladó. Érdekes eddig csak notiban p4 -esről és Mobil P4 -esről hallotam.
-
kovy79
őstag
-
kovy79
őstag
válasz zoltanz #10027 üzenetére
Mondjuk ebben teljesen igazad van, mivel a Centrino-hoz csak a "sima" Pentium M-ek (Dothan) társulnak. No meg a Yonah, Merom, de ez már más tészta...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Rive
veterán
válasz Penyus #10026 üzenetére
A karaktereken belül nincsenek hibák, szóval a karakter-ROMot jól eléri: csak nem megfelelő karaktert rak ki, szóval hülye helyekre cimez benne. A RAM-ra fogadok - vagy valami pöpec rövidzárra/szakadásra a nyákon, esetleg IC alatt
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Penyus
senior tag
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
Penyus
senior tag
Asszem most nekiallok feltamogatni a ketprocis szervercsodat. Mert eddig csak egy procit latott hiaba votl benne ketto. Asus CUV4X-D nagy banatomra igy a tua felejtos. Ket ezres rezbanya p3al kinalom meg mert az van keznel egyforma.
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz frescho #10039 üzenetére
nagyon jó ötlet
De bakker már annyi mindent kell forrasztani, hogy mire végzünk a gyerekek elunják az életüket is
Abit ST6 Abit Be6-2, SD+DDR-es ECS lap, meg akkor már ez az EGA kártya... komolyan gondoltad a felajánlást?, mert mint látod, élnék vele
HA jössz, és nem mondanám, akkor most mondom, mert eszembe van! az elektronika tanárom üzeni, hogy NEM ő tanított forrasztani -
-
bacsis
Közösségépítő
bakker úgy tűnik behalt az Asus V6800-as karim, csak azt tudnám mitől
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #10045 üzenetére
jól hitted, nálam, mármint amikor szó szerint nálam van a cucc azaz a kezembe, vagy előttem működésközben, úgy nem is... a szekrényben állásukban viszont annál inkább
És egy jó sztori ebből kifolyólag:
mikor Megvettem a HD3870-es VGA karimat, nem sokáig volt rajta agyári hűtés.. akkor kezdtem vízezni a gépet, így hát az is megkapta... de a blokk lefogató csavaron volt egy iylen kis 1mm vastag gumigyűrű, amit nem vettem észre.. felfogadtam, gép indít, egyből leáll. an mi a fene? na mégegyszer... indítom a gépet, egy pillanatra van kép, megint leáll...
szórakozgatok vele, de ugyanaz.. leveszem a blokkot, vissza rakom, ugyanaz...
ismét leveszem, letörlöm a pasztát, újra pasztázom, vissza rakom, de még mindíg nem jó... mikor 3-jára leszedtem a blokkot, látom ám, hogy a paszta nincs elkenődve, akkor nézem hoyg lehet nem fexik fel a blokk? és lám tényleg.. a gumi gyűrű miatt 1mm-re volt a blokk és a GPU, amit pont nem vettem észre...
de volt olyan is, hogy ráfolyt a víz a NYÁK-ra, minek hála totál szétesett a kép, aszittem ki van száradva, hát nem volt... jahh és állandóan a gyári 775 helyett 930-as órajelen ment a kártya. szal tényleg nem volt kímélve...
Aztán mikor tönkre ment az alatta lévő X48-as lapom, szépen szétszedtem a gépet, és a 3870 szépen ment pihenni a szekrényre 1 hónapig gariba volt a lap, s mikor visszajött a lap újra raktam is össze, és lám, a gép nem indult... tönkre ment a 3870... igen.. 1 hónap állás vágta haza, az én baromkodásom meg simán kibírta végülis azt is cserélték gariba -
Dyingsoul
veterán
Képzeljétek el, nekem még tegnap sikerült átvennem kovytól a No-ból hozott AMD K6 III+ prockót! Hazajöttem (mármint haza haza), de látom nincs itthon egyetlen socket 7-es lap sem. Valaki tud montdani vmi jót amibe érdemes lenne beletekernem, ami méltó hozzá? Mondjuk holnap megyek 9 kartondoboz retro cuccért, azok között talán lesz egy socket 7es működő lap.
Amúgy a békebeli K6-unk egy ACORP 5ALI61 alaplapban csücsült, ismeri vki azt a lapot? Sajna már csak a doboza van meg...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2695v4,2697Av4(áfás számla, 1 év garancia)
- AMD FX-6300 6 magos AM3+ processzor
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- AMD Ryzen 9 3950X 16/32 105W processzor és egy AMD Ryzen 7 3700X processzor hűtővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest