Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34101) Drizzt válasza aprokaroka87 (#34071) üzenetére


Drizzt
nagyúr

USA-ban azert szerencsere mar lassulni latszik a novekedes(jo lassan sajnos, de ez varhato volt). Gondolom eros koze van hozza, hogy nemreg kezdett Trump is enyhulni maszkviseles elfogadasaban nyilvanosan.
Viszont India meg szegeny sajnos 1 honapon belul biztos rekordenek nez ki. Napi uj esetszamban talan most epp vezetnek is mar.

I am having fun staying poor.

(#34102) Csatravi válasza Polllen (#34095) üzenetére


Csatravi
senior tag

Nem láttam még. Köszönöm!

(#34103) Asbee válasza S e t h (#34098) üzenetére


Asbee
veterán

Rengeteg túlzás, félinformáció megy a vírus súlyósabbnak beállítása céljából. Elég jól működik is... Erről is beszélni kellene nem csak a másik oldalról. Kell a bizonytalanság a félelem fenntartása, különben ki fogja majd fél évente évente venni a vakcinát jó pénzért. Akkor jól kilehetett forgatni azt a konvojos dolgot. Most már nem ütne akkorát. Kíváncsi lennék 50 évvel ezelőtt milyen visszhangja lenne egy ilyen járványnak.

(#34104) pw12345 válasza Asbee (#34103) üzenetére


pw12345
aktív tag

50 éve állt a vasfüggöny, lőttek a határon (a migráció elképzelhetetlen volt), nem repkedett boldog boldogtalan, a járatszám is töredéke volt, pláne nem lófráltak világszerte a kínai turisták, ki sem jutottak a faluból, és máshol sem volt ez a csámborgás: nem terjedt volna el ennyire, főleg nem az USÁ-ban.
Amúgy az lett volna, hogy a komcsik biofegyvert vetettek be a szabad világ ellen, DEFCON4/a járvány az imperialisták műve, támadás a marxista-leninista berendezkedés ellen, teljes készültség.
Különben meg tarkón lőnék, az ellenséggel való kollaboráció miatt, aki nem vesz (gáz)maszkot a pofájára, vagy fekete bulin kapják: nem terjedne ennyire. Kb, ez lett volna, tombolt a hidegháború. :U

[ Szerkesztve ]

(#34105) Rive válasza Alex91 (#34096) üzenetére


Rive
veterán

En ugy velem, hogy a hazai es kulfoldi tapasztalatok alapjan joval lassabban terjed, mint amit eddig gondoltak.

R0 2.6 környékére van/volt becsülve a kezdetekben.

Az aktuális R érték függ az évszaktól (a nyár hatását olyan -0.6 környékére becsülték), az intézkedésektől, a bulik és az iskola hiányától, maszkviseléstől, satöbbi. Valahol (sokkal) visszább saccoltam, hogy mi a 'nyitás' után úgy 1.4 - 1.6 környékén járhatunk. Ez úgy az influenza (téli) terjedési sebességének magassága.

A maszkviselés lazulásával meg a házibulik rendszerbe állításával persze R is megy följebb azonnal...

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#34106) pw12345 válasza Rive (#34105) üzenetére


pw12345
aktív tag

R, mint reakciós. :DDD

(#34107) Ricardo válasza S e t h (#34098) üzenetére


Ricardo
félisten

Év elején váratlanul ért mindenkit. Mostanra gondolom szervezettebbé vált a logisztika.

(#34108) Parci válasza S e t h (#34098) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

most van napi ezer új beteg az olaszoknál sokkal több tesztelés mellett, tavasszal mennyi is volt? amerikában is úgy terjed, hogy most már mindenhol terjed, nem "csak" ny-ban meg pár nagyvárosban, amikor hirtelen baromi sokan térdeltek le. a terápia is fejlődhetett.

egyáltalán, mit akarsz sugallni? hogy tavasszal nem is kellett hullákat szállítani? vagy hogy nem is volt az olyan sok? vagy mit? nem értem... azt mondjuk sajnálom, hogy újra és újra bele kell szállni a témába páros lábbal. zárjátok rövidre a fújfúj-média kört és haladjunk.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34109) #75376384 válasza Polllen (#34095) üzenetére


#75376384
törölt tag

hallottam mar rola, de most jutottam el, hogy megnezzek tole egy videot. ez a faszi zsenialis. :D

(#34110) S e t h válasza Parci (#34108) üzenetére


S e t h
nagyúr

Kérdéseim, kételyeim vannak, amibe te szeretsz beleszállni, van tippem, hogy miért teszed.
Engedtessék meg, hogy ne kizárólag csak a saját szájízed szerinti véleménnyel rendelkezők is megszólaljanak, ha azt megfelelő formában teszik, vagy nevezd át a témát.
Mások tudtak érdemben reagálni, ha te nem akarsz, akkor skippeld a véleményeddel össze nem egyeztethető kommenteket.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#34111) idegen lény válasza aprokaroka87 (#34061) üzenetére


idegen lény
őstag

Ezzel most akkor kvázi elismerték, hogy már rég köztünk vannak a koronavírusok, vagy ez eddig is ilyen nyilvánvaló volt? Tudom, hogy nagyon sokféle koronavírus létezik, sokkal kevésbé veszélyesek is, mint az említett náthát okozók, azt is tudom, hogy már nagyon rég felfedezték az első koronavírust, de valahogy én még sosem hallottam ilyesmiről, hogy például nálunk lett volna náthát okozó koronavírus járvány, holott lehetett már sokszor. Valahogy ezt mintha elhallgatták volna előlünk, eddig mindig csak az influenzajárvány volt emlegetve. Ez megerősíti, amiről nemrég írtam, hogy koronavírusok meg mindenféle vírusok mindig is voltak bennünk már évtizedek, évszázadok, évezredek óta. :F

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#34112) Rive válasza idegen lény (#34111) üzenetére


Rive
veterán

link

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#34113) Asbee válasza Parci (#34108) üzenetére


Asbee
veterán

Nem lehetnek kételyek kérdések? A katonás konvoj miértjére is fény derült. Ilyenkor fúj fúj a média, de amikor azt emeli ki bármivel, jajj de csúnya veszélyes korona, vagy lehet nagy arccal konteózni, szidni embereket akkor jó. Na ezen sem ártana változtatni.... Nincs ebben a témában semmi olyan elrugaszkodott. Nem is volt.

[ Szerkesztve ]

(#34114) einstein válasza Asbee (#34103) üzenetére


einstein
senior tag

Ki az, aki e mögött áll, akinek érdeke, hogy fenntartsa a félelmet? A média összejátszik a big pharmaval? Vagy mindkettőt a háttérhatalom irányítja? Ez a legvalószínűbb magyarázat?

Nem lehet hogy ez csak a dolgok természetes menete? A médiában kell a nagy hír, arra hamarabb kattintanak, mint egy tárgyilagos cikkre, ahol bemutatják mindkét oldalát az érmének. Ez nem csak covid-ra igaz, minden így működik, ha 2%-kal esik a tőzsde, akkor már összeomlásról beszélnek, ha a GDP 4% helyett csak 2-vel nő, már katasztrófa és világválság van.

Nem mellesleg márciusban elég csúnya dolgok történtek sok helyen, akkor elég könnyű volt összeszedni a rossz híreket. Senki nem tudhatta, mi lesz ebből.

(#34115) bigdady válasza Asbee (#34113) üzenetére


bigdady
nagyúr

Mi volt a konvoj apropó anno? Lemaradtam

(#34116) radi8tor válasza bigdady (#34115) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Olasz állapotokkal riogatták a népet. Fél világ be is vette. [link]
Itteni cáfolat: [link]

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#34117) Asbee válasza einstein (#34114) üzenetére


Asbee
veterán

Leírtad a lényeget. Egy hatásvadász, eltúlzott cikket többet olvasnak el, beszélnek róla. Az jobban felkelti a figyelmet, hogy katonai konvojokkal kellett szállítani a halottakat annyira elképesztően sok van, és ezzel riogatni, mint az igazság, hogy nem üzemeltek a temetkezési vállalatok, egyszerűen nem volt rendes temetés szállítás, így nem volt más lehetőség.
Nem azt mondom hogy ők irányítanak, de megvannak azok a területek, ahol tudnak hasznosítani a járványból és a bizonytalanság, félelem fenntartásából.

[ Szerkesztve ]

(#34118) Kékes525 válasza Asbee (#34103) üzenetére


Kékes525
félisten

"Kell a bizonytalanság a félelem fenntartása, különben ki fogja majd fél évente évente venni a vakcinát jó pénzért"

Ja, mert a gazdaság vesztesége sokkal kisebb, mint az oltások ára. :DD

Ezt a szöveget az összes betegségre el lehetne mondani. Gondolom, azoknál is ezt mondod, ezt hiszed. Azok is kamuk. Az ember halhatatlan. :DDD

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#34119) radi8tor válasza Kékes525 (#34118) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ezt úgy mondod mintha az összes betegségből ekkora hírverést csinál a média, kormányok, miatyánk a mennyben. :U

⭐ Stella

(#34120) S e t h válasza einstein (#34114) üzenetére


S e t h
nagyúr

Érdeke? A nézettség, látogatás, kattintás számok növelése, ennek érdekében egymásnak ellentmondó szélsőséges cikkek, amelyek alkalmasak a hisztéria növelésére olyankor, amikor csak egyet tudunk, azt, hogy semmit sem tudunk.

Arra az ellentmondásra kerestem a választ, hogy ha rekordok repkednek az új betegszámokat illetően, akkor ez, illetőleg az elhunytak száma miért nem szenzáció már a híroldalakon?
Ebből levonható az a következtetés, hogy vagy a számokkal van probléma, vagy egész egyszerűen ez már nem hír és nem írnak többek között arról sem, ha egy gyerek, vagy krónikus alapbetegségben nem szenvedő hunyt el, mert az elején ez is linkelendő hír volt.

Számomra eléggé lényegi információnak tűnik, hogy milyen magas az új betegek száma, legyen ez a második vagy még az első hullám, de a következmények pl. letalitás mintha nem lenne annyira reflektorfényben.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#34121) #75376384 válasza Asbee (#34117) üzenetére


#75376384
törölt tag

mielott felveszed az aluminium sapkat. valamelyik nap linkeltem egy cikket a kullancs altal okozott agyvelo- agyhartyagyulladas elleni oltas anyagi vonzatarol, amiben leirta, hogy az egesz lakossag beoltasa olcsobb, mint a par kieso ember altal okozott gazdasagi "kar".

ettol fuggetlenul persze a hulye media a sok kattintas vadasz cikkel feszkot es kattintast gerjeszt, de azert a raknepseget nem kene a dolgokba belelatni.

(#34122) Kékes525 válasza radi8tor (#34119) üzenetére


Kékes525
félisten

Nem erről írtam. Ahhoz a válaszodnak nem sok köze van. :U

A válaszom arra, amit felvetettél:

Ez egy új vírus, ami agresszíven terjed és már több mint 700 ezer halottja van 5 hónap alatt. Már így is sokkal több, mint amennyit az egész influenza csinál egész évben, pedig nagyságrendekkel jobban védekezünk ellene, mint az influenza ellen. Nem értem, hogy ezt a vírustagadók miért felejtik el állandóan? Költői kérdés volt...

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#34123) Asbee válasza Kékes525 (#34118) üzenetére


Asbee
veterán

Ne haragudj de nem rég még kötelező oltásról zagyváltál :DD :D :C , na ez nem az a járvány. Az még várat magára. Szóval hagyjuk is. Lehet a gazdaságot sem kellene tönkrevágni emiatt.

(#34124) Asbee válasza #75376384 (#34121) üzenetére


Asbee
veterán

Na erről beszéltem. Aki erről mer beszélni és nem jujjmeghalunk mind mert durvakorona, nyilván nem szó szerint értve, az már alumínium sapka, meg ráknépség. Szerinted a politika, egyes szervezetek nem tudnak egy ilyen járványon nyerni?
Egy gyógyszergyártó, vakcinagyártó sem tud? Ők nem komplett gazdaságban gondolkodnak.... Természetesen ha szükség van ezekre akkor szükség van, nincs mit tenni. De amikor usában már most kisebb vagyonért árulnak kétes hatású gyógyszeres kezelést, akkor na.
Nem azt mondtam ezek irányítanak, de ezeket is figyelembe kell venni.
Ha már sapkázol, meg rákozol, lehet te is kihúzhatnád a fejed a homokból.

(#34125) Kékes525 válasza Asbee (#34123) üzenetére


Kékes525
félisten

Ezért a válaszért kár volt a billentyűhöz nyúlnod. :U

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#34126) Asbee válasza Kékes525 (#34125) üzenetére


Asbee
veterán

Egy témáról beszélgetünk. Ha a szokásos vírusmániás, röhögős ki ha nem én kioktató stílus van csak, meg a vírustagadás és stb, akkor neked sem biztos hogy érdemes volt.

(#34127) syberia


syberia
veterán

Ivermectin treatment is a ‘real killer of coronavirus’: Professor

Szerintem nem mellékes az a tény, hogy megelőző kezelésre is alkalmas az ivermektin, de a folytamban lévő fertőzés is hatékonyan kezelhető vele, főleg gyógyszer-kombinációban alkalmazva.
Mondjuk az érdekes, hogy Ausztráliában csak most kezdenek komolyabban felfigyelni rá, 4 hónappal a Monash University laboratóriumi víruskísérlete után.

https://howbad.info/

(#34128) #75376384 válasza Asbee (#34124) üzenetére


#75376384
törölt tag

Akkor nem olvastad el és csak fújod tovább a mantrád. Innentől beszélgetni is felesleges. Ezen felül a végletekben való gondolkodásod se segíti a helyzetet.

(#34129) Asbee válasza #75376384 (#34128) üzenetére


Asbee
veterán

Nincsen semmi mantra vagy végletekben gondolkodás. Ha szerinted ez nem egy létező jelenség, vagy egy cég nem profiorientált és sajnos ragad meg egy ilyen lehetőséget, akkor tényleg nincs miről beszélni. Nehogy azt hidd, világmegmentő célok hajtják őket....
Természetesen igazad van a gazdasági dologgal kapcsolatban, és el is hiszem így van. Bennem néha az a kérdes merülcs csupán fel, hogy ez a járvány valóban az-e, ami miatt gazdaságokat kell tönkretenni, és várni a vakcinát mint a messiást. Ezeket azért engedtessék már meg. :U Ne érts félre én is beadatnám és beadatom ha azt látom mindenképpen kell. De nem így látom. Tudom ez itt már járványtagadás, és elbagatelizálás.

[ Szerkesztve ]

(#34130) Ispy válasza S e t h (#34120) üzenetére


Ispy
veterán

Talán csak annyi a válasz a kérdésedre, hogy minden csoda 3 napig tart, főleg a mai világban. Jött a hype, meglovagolták, ment a cikkezés 1000-el, aztán persze szép lassan visszakúszott a szenzáció kalapból a hétköznapi probléma n+1. kalapba. Ehhez még hozzájön az is, hogy azért szép lassan mindenki előbb vagy utóbb megtalálja a módját, hogy mit kell ilyenkor csinálni, lehet nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de ezt már így utólag nehéz megmondani, mi lett volna ha....azért így is voltak olyan helyek, ahol szorult a hurok rendesen.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#34131) Parci válasza S e t h (#34120) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

azért, mert most a rekordok az alábbi apró helyekről jönnek összességében: komplett dél-amerika, afrika, amerika. tavasszal meg... olaszország és spanyolország. szerintem elég logikus. :U

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34132) Parci válasza Asbee (#34113) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

hogyne lehetnének :U

csak akkor azok legyenek konkrét kérdések és ne legyen ott a végén, hogy "csak nem a média akarja gerjeszteni a hisztériát?" és ehhez hasonlók, mert akkor az nem kérdés, hanem mantra. ha téged - jogosan - zavar az egyik véglet, akkor ne állj oda a másikhoz, mert sosem lesz vége. főleg úgy nem, hogy aztán, amikor épp nem riposztolsz valakinek, leírod, hogy kb. középen vagy a témát illetően :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34133) Parci válasza S e t h (#34110) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

na, akkor légyszi meséld el, hogy mi a tipped, hogy miért teszem, amit szerinted tenni "szoktam"!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34134) S e t h válasza Parci (#34131) üzenetére


S e t h
nagyúr

Vagyis a média erre nem kapja fel a fejét, mert nem velünk történik, meg amúgy is, a jóléti államokhoz képest ezeken a helyeken jóval alacsonyabb a várható élettartam, ott ez a többlet talán fel sem tűnik annyira, nekünk meg pláne.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#34135) Parci válasza S e t h (#34134) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

figyelj, mi európában élünk és európai médiát olvasunk. tovább megyek: a legtöbben magyar médiát olvasunk. az ottani média hidd el, hogy "felkapja". a vírus ezzel szemben egy globális valami, tehát neki tök mindegy, hogy hol írnak vagy nem írnak róla, "csinálja a dolgát".

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34136) Kékes525 válasza #75376384 (#34128) üzenetére


Kékes525
félisten

+1 Ő kizárólag csak azokat fogadja el, ami átmegy az előre kialakított véleményén. Tovább már nem lát, a tények nem érdeklik. Azt gondolja, hogy a teljes gyógyszeripar nyeresége sokkal nagyobb, mint az általa létrehozott haszon. Pedig ez egy egyszerű számtan, amit a közgazdászszakma többsége elfogad. [the cost of treating diseases and the economic damage caused by diseases]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#34137) Asbee válasza Kékes525 (#34136) üzenetére


Asbee
veterán

Próbáld meg értelmezni az utolsó hozzászólásom ebben. Ha már másnak minősítesz, csúsztatásokkal tele. Persze tőled ez már megszokott. Hazudva, csúsztatva akarsz tényeket alakítani. Sok tényt elfogadok, de az ilyen te féléidet nem mindig.

[ Szerkesztve ]

(#34138) Kékes525 válasza Asbee (#34137) üzenetére


Kékes525
félisten

Te mondod, amikor most sem válaszolsz semmit arra, amit írtam, csak minősítesz.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#34139) radi8tor válasza Kékes525 (#34138) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem volt benne kérdés. ;]

⭐ Stella

(#34140) Kékes525 válasza radi8tor (#34139) üzenetére


Kékes525
félisten

A kifejtésemre sem volt válasz az, amit adott. :P

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#34141) bigdady


bigdady
nagyúr

Ez a kékes525 fórum? :U
Az

[ Szerkesztve ]

(#34142) Drizzt válasza syberia (#34127) üzenetére


Drizzt
nagyúr

[Coronavirus: Fake cures in Latin America’s deadly outbreak]

En nagyon orulnek, ha hatekony lenne barmi, akar az Ivermectin, de egyelore semmilyen megbizhato bizonyitekot nem mutatott senki arrol, hogy mukodne.

I am having fun staying poor.

(#34143) Hieronymus válasza idegen lény (#34111) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

"már nagyon rég felfedezték az első koronavírust, de valahogy én még sosem hallottam ilyesmiről, hogy például nálunk lett volna náthát okozó koronavírus járvány, holott lehetett már sokszor. Valahogy ezt mintha elhallgatták volna előlünk, eddig mindig csak az influenzajárvány volt emlegetve."

Azért nem hallottál korábbi koronavírus járványról, mert az emberi populáció egy jelentős része már részben vagy egészben immunis rá. Észre sem veszi vagy 1-2 napig vannak enyhe tünetei.

Egy egészséges felnőtt évente 1-2 alkalommal találkozik olyan vírussal ami fogást talál rajta. Sokszor nem is a vírus önmagában okoz problémát. Azonos időben kapott baktérium fertőzés estén a baktériumok jobban teljesítenek az ember ellen. Ezért tolták egy korábban az antibiotikumokat eszetlenül minden apró megfázásra.

Az egészséges gyerekek évente 12 alkalommal is lehetnek náthásak, akár a koronavírusoktól is. Ismerkednek a vírusokkal. A nyájimmunitás itt sem működik. Szép idea, csak nem látszik megalapozottnak.

Mivel a nátha nem okoz jelentős problémát és leginkább a gyereken terjed valamint "meghűléses" betegségnek tekintették sokáig, a betegekre hárították át a betegséget. nem vigyázott/figyelt magára ezért meghűlt. Legközelebb jobban kell vigyázni. (A gyerekek sokkolására előszerettel vetették be.)
De ennyi. Nem kell karanténozni a megfázás miatt.

"Ez megerősíti, amiről nemrég írtam, hogy koronavírusok meg mindenféle vírusok mindig is voltak bennünk már évtizedek, évszázadok, évezredek óta."

Mondott valaki mást?
Most egy mutálódott vírus okoz problémát. Többszöri mutálódás után kompatibilis lett az emberrel.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#34144) S e t h válasza Parci (#34135) üzenetére


S e t h
nagyúr

Tehát amikor a vírushelyzet indulásakor folyamatosan kaptam az arcomba, hogy pl. a nem európai Floridában ki milyen egészségügyi állapotban, hány évesen kapta el a vírust és halt bele az vhogy még elérte az ingerküszöbünket, mert hát ugye nem európai hír, de hát na, viszont most hogy "állítólag" csúcsra járatódik a megbetegedések száma, az már nem annyira számít, hogy is írtad, mert mi európai médiát olvasunk?
Szóval ennek semmi köze a szenzációhajhász médiához?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#34145) idegen lény válasza radi8tor (#34081) üzenetére


idegen lény
őstag

Akkor ő miért megy?

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#34146) idegen lény válasza aprokaroka87 (#34089) üzenetére


idegen lény
őstag

Amúgy is azt tennék alapesetben.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#34147) t72killer válasza S e t h (#34144) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Lassan tényleg elő kéne állni egy ésszerű magyarázattal, hogy miért is csökkent kb 2 nagyságrendet a mortalitás Április-Május óta. Lásd pl brit új eset/halálozás arány. Ennyivel nem tesztelnek többet. Nem tudom hányszor "boncolnak vírust" hetente, de rá kéne nézni, h vajon nem mutálódott-e közben érdemileg.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#34148) idegen lény válasza t72killer (#34100) üzenetére


idegen lény
őstag

Lehet, hogy az influenza is így kezdte hajdanán?
"Meglátásom szerint a vírus az új gazdaszervezethez, azaz az emberhez való alkalmazkodás folyamatában alkalmazkodni fog az emberhez, és fokozatosan, egyre veszélytelenebbé válik. Én azok közé tartozom, akik vallják, hogy a járvány második hulláma télen várható, vagy már ősszel, de télen biztosan, de sokkal-sokkal enyhébb lesz mint az első, mert a vírus addigra már sokkal jobban hozzáidomul az emberhez." Francisco Pozo virológus

https://hu.euronews.com/2020/06/09/muholdkepek-mutatjak-hogy-honapokkal-korabban-kitorhetett-a-jarvany-mint-bejelentettek

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#34149) idegen lény válasza pw12345 (#34104) üzenetére


idegen lény
őstag

"feketebuli" :C

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#34150) Parci válasza S e t h (#34144) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

1. induláskor be volt nagyon tojva mindenki és szétkattintotta az ilyen híreket -- a média pénzből él, tehát nyomatta az ilyen híreket (valamint totál ismeretlen volt a vírus és minden szarból próbáltak "olvasni")
2. florida is a "nyugati" kultúra egyik országában van, inkább jut el hír onnan ide, mint afrikából, indiából vagy dél-amerikából
3. most már közel sem olyan "izgalmas" a korona-téma, mint márciusban, meg hát annyi írtak róla mindenhol, hogy kiégtek az emberek tőle -- a média pénzből él, tehát akkor ír másról

de úgy összességében igazából nem tudom, hogy mit akarsz kihozni az egészből. a média nyilván túlfújta, és alapból szenzációhajhász. de azért a felvetett kérdéseidre vannak logikus válaszok, szerintem jórészt ilyeneket adtam is.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.