Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33501) Parci válasza Ispy (#33500) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

jaja, csak a dinoszauruszok összesen 250 millió évig laktak itt. szóval, qrvára nem rólunk szól az egész, magasan fénylettünk egy pillatnyi szemvillanásig. még az sem lesz nagy ügy, hogy a nap ideje lejár, és magába húzza a földet, mert ez is csak business as usual, minden csillaggal előfordul az ilyesmi.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#33502) Ispy válasza Parci (#33501) üzenetére


Ispy
veterán

jaja, lesz majd itt hard time in solar system, szerencsére arról már lemaradok. :D

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#33503) Ispy válasza Ringman (#33495) üzenetére


Ispy
veterán

Őszintén szólva, akkor a tudományellenesek ne adják be maguknak, aztán mehet az orosz rulett. Az oltások így működnek, ez eddig is így volt.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#33504) Parci válasza Ispy (#33503) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

azért nem triviális kérdés ez az oltás téma, mert hosszútávú tapasztalat nincs még a vírussal sem, nem hogy az oltással.

apropó, ha unjátok már a "nyissunk ki!", "zárjunk be!", "ez csak egy nátha!", "megdouglas, ha elkapod!" frontvonalakat, csináljunk másikat, ami legalább olyasmiről szól, ami idővel tényleg eldöntendő lesz: tfh. elkészült az oltás, kapható. eadatod magadnak? mikor?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#33505) lacos001 válasza Kékes525 (#33493) üzenetére


lacos001
senior tag

"Ajánlom a járvány bagatellizálóinak, relativizálóinak, összeesküvés hívőinek. Van itt a topikban is jó néhány."

Én nem tudom hová tartozom, mind a 2 oldalt nézegetem, meghallgatom.
De!
Amig fejetlen "intézkedések", logikátlan megoldások tarkítják a mindennapjainkat, addig csak mosolygok, attól függetlenül, hogy természetesen betartjuk ami elő van irva. a megoldásokon mosolygok...

Ugye itt Németországban 6 éves kor fölött kötelező a maszk viselése mindenhol, kivéve a szabadban és távol egymástól. (felfogják már, úgy gondolják)

Oviban kortól függetlenül nem kell hordani a maszkot vagy bármit, ami takarja az orrukat-szájukat. Az teljesen mindegy, h ő elmúlt 6 éves, oviba nem kell...Érdekes..
Szülőknek, ott dolgozóknak kell hordania a maszkot, ha egymással társalognak.
Gyerekek közelébe nem kell, igy az óvónéni nem hordja nap közben.
Egymás között nekik nincsen maszkkötelezettség a dolgozóknak, mert ők együtt vannak minden nap...Ott, az ovi területén belül. Wtf? :DD Feleségemnek kötelező az irodában, pedig ők is együtt vannak nap, mint nap.
Én sem vagyok maszkhordásra utasitva, ha pl a játékok között bandázunk még 3 gyerekkel, de ha arra téved egy ott dolgozó, akkor gyorsan felkapjuk. Logikus természetesen...

A gyerekünk októberben lesz 7 éves, még ovis, szeptember 3. hetén kezdi a sulit.
A lányom 7:30tól mehet majd iskolába, 12:00ig tanitás, utána opciós időpontokig maradhat ott.
13:30ig, 15:00ig, 16:30ig. Nyitvatartás 7:30-17:00..Volt eddig, de virus van.
Természetesen bármikor elhozható 12:00 után akár 1 perccel is.
Tehát...
Ha mi odavisszük 7:30ra az iskolába, akkor 7:45ig nincsen "felügyelő", a gyerekek egyedül vannak az udvaron, mert a virus miatt csak 7:45re jöhetnek a tanárok. Eddig hamarabb kezdtek, de most nem lehet.
Épületbe nem mehetnek be, ajtók zárva.
Mindegy, h esik az eső vagy, hogy a szülőnek mennie kell dolgoznia, ide-oda, ami halaszthatatlan. Nem, ott áll fázik-ázik a gyerek, mert virus van...
7:45től van ki "vigyázzon" rájuk.
7:45től betehetik a lábukat az épületbe, elfoglalják a helyüket, kicsit még mókáznak 7:55ig.
Na innentől kell a maszk. Előtte nem fontos...Ki érti ezt.
Majd elkezdődik a tanitás, végig maszkban.
Szünetben nem kell, teljesen mind1, hogy kimennek vagy sem... :DDD
Lezajlik a napja, eljön a déli 12:00, tanárok tipliznek, mert virus van és megkezdi tevékenységét az úgynevezett Schulkindbetreuung. iskolai gyermekmegőrzés..
2 felnőtt, aki a tanitási időben nem tartózkodott az épületben...
Ők 12től 16:30ig dolgoznak. Felügyelik a gyerekeket.
Ebben az időszakban kötelező a maszk mindenkinek! Akár a tornateremben játszanak, akár kint az udvaron, akár bent ül a teremben, a helyén mütyizik, kötelező. Szintén WTF helyzet

Megjegyzem, csak az kap ebédet hivatalosan, aki 16:30ig ott marad, mert ez kevés gyerek és igy kevesebbet kell főzni a cégnek, aki szállitja az ennivalót a kölyköknek. Ugye nagyon virus van, vigyázni kell. Ettől függetlenül ki kell fizetni..

Amit eddig leirtam, azt mind a szülőin elmondták. Kb 20szor, mert mindenki csak nézett, hogy mi van?....
Volt aki leiratta, mert nem fogta fel...Na és otthon mond el a gyerekednek ;]

Ezernyi ilyet le tudnék irni.
Na éppen ezért mosolygunk, néha nagyokat kacarászunk ezeken dolgokon.
Pláne mikor majdnem 7 évesen kérdezősködik és logikusan nem tudjuk neki elmagyarázni, hogy mi miért..

És ez még csak az iskola-óvoda.
Más Landkreisokban, tartományokban természetesen ettől eltérő csodálatos szabályokat hoztak. :U

Kérdem én, mi vagyunk a hülyék, hogy mosolygunk ezen az egészen, vagy ez tök normális, elfogadható logikus intézkedés a járvány miatt?? Van egy tippem...

Ha elfogadható, 100%ig logikus magyarázatot ad erre valaki, akár pontokba szedve, na azt lecu@@antom :(((

Szóval teljesen érthető, hogy miért van két tábor.
Ha világjárvány van és annyira veszélyes, akkor egységesen mindenhol, minden országban, minden földrészen legyenek ugyanazon intézkedések.
Miért kell bohócok legyünk, miért kell ilyen nevetséges nyilván nem a covidra gondolok, mint nevetség, pedig megkérdőjelezhető..., logikátlan dolgokat "végrehajtani" minden nap?

(#33506) Alex91 válasza lacos001 (#33505) üzenetére


Alex91
félisten

Nem szoktam, de: +1 :R

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33507) Ezekiell válasza Parci (#33504) üzenetére


Ezekiell
veterán

Ha átment a normal clinical trial folyamaton, es a szakértők (nem a godeny....) szerint biztonságos ÉS hatásos, akkor a járvány aktuális állapotától függően vagy azonnal (ha rohadt nagy szar van), vagy pár hét kesleltetessel beadatom.

A miertre sztem egyértelmű a valasz (és nem az h rettegő vagyok...)

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#33508) Drizzt válasza Parci (#33504) üzenetére


Drizzt
nagyúr

En igen, s minel hamarabb. Ha penzert hamarabb hozza lehet jutni, akkor penzert is. Nyilvan az Ezekiell altal leirt peremfeltetelek eseten.

I am having fun staying poor.

(#33509) Kékes525 válasza lacos001 (#33505) üzenetére


Kékes525
félisten

A szakértők és a hivatalos intézkedések ellentmondásainak okai, nem fontossági sorrendben:

1. A Az új tipusú koronavírust és a COVID-19 betegséget nem ismertük korábban és csak most, menet közben próbáljuk megérteni.

2. A szakértők és a politikusok is emberek, tévedhetnek.

3. A szakértők nem hivatásos kommentátorok és nem média szakértők. Ezért sok hiba, félreértés is kerülhet bele mondanivalójukba. Az őket kérdező riporterek viszont nem szakértők, ezért sokszor félreértik a szakértők mondanivalóját.

4. A koronavírusról és a járványról író újságírókat sokszor csak a hatásvadászat, a minél nagyobb klikkelés érdekli csak.

5. A szakértőkre rendkívül nagy nyomás nehezedik a politika és a közvélemény felől, hogy minél hamarabb találjanak megoldást a járvány megszüntetésére. Ez a nagy nyomás növeli a kutatásba és a kommunikációba kerülő hibákat.

6. A politikusok intézkedéseinek többsége mögött nem elsődlegesen a helyes járványkezelés áll, hanem az újraválasztásuk és a népszerűségük növelése.

7. A lakosság döntő többségének epidemiológiai, infektológiai, virológiai képzettsége nulla. Mindenfélét olvasnak az interneten és az alapképzettségük hiányában nem tudják eldönteni azok igazságtartalmát.

8. Hivatásos trollok egyre nagyobb mértékben megtévesztő, áll információkkal árasztják el az internetet.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Bocs, ha kihagytam valamit. :R

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33510) Alex91 válasza Kékes525 (#33509) üzenetére


Alex91
félisten

Az a baj, hogy egymasnak ellentmondo intezkedesek vannak, meg a jarvany, vagy kovetkezmenyeik kezelesehez semmi koze a hozott intezkedesnek.

Pl. 13. havi nyugdij, diplomahoz nyelvvizsga eltorlese, de kesobb a felvetelihez lehet online nyelvvizsga, ingyenes parkolas, bkv jaratok ritkitasa, korhazbol szures nelkul idosotthonba visszaengedes. Nalunk a fodrasznal nem lehet elkapni a virust, Daniaban meg az utolsok kozott nyithattak a fodraszok... Biztos lehetne sorolni meg, meg ugye amit a forumtars is irt a nemet maszkviselesrol.
Mindenki röktönöz, kolonbozo erdekek menten dont, de maskeppen kommunikal. Jon a tomeges megbetegeds mar napok ota, de azt tudjuk, hogy majus 3-an tetozik...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33511) Kékes525 válasza Alex91 (#33510) üzenetére


Kékes525
félisten

"Az a baj, hogy egymasnak ellentmondo intezkedesek vannak, meg a jarvany, vagy kovetkezmenyeik kezelesehez semmi koze a hozott intezkedesnek."

Igen, de van ami tökéletes? Szerintem a fenti okok megmagyarázzák a miérteket. Azonban ez nem jelenti azt, hogy aki akar és nem lusta utánanézni, az eltud igazodni bennük. Különösen, ha a középiskolai biológiát ismeri.

A politikusok helyett az emberek nem tudnak intézkedni, legfeljebb legközelebb nem választják meg őket, de a helyes védekezést (az egyénre eső részét) viszont nélkülük is meg lehet tenni. És ezzel már nagyon sokat tettük a fertőzés elkerülése érdekében.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33512) Alex91 válasza Kékes525 (#33511) üzenetére


Alex91
félisten

A bkv-st megertem, nem volt utas, kvazi uresen jartak a jarmuvek, bevetel nuki, kiadas meg ugyanannyi mint amikor tele vannak. Ittg azdasagi dontes volt, nem gondoltak at, hogy virus szempontjabol hibas.
De a 13. havi nyugdij, es szerintem az ingyenes parkolas is mas celt szolgat. Mint ahogy a korhazi agyak felszabaditasat se tudom ertelmezni, max. hogy osztalyokat szuntettek meg bizonyos helyeken...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33514) Alex91 válasza #46372352 (#33513) üzenetére


Alex91
félisten

Ott szerintem tenyleg hulyeseget csinaltak, de tobb intezkedesnel volt egy hatso szandek...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33515) Alex91 válasza #46372352 (#33513) üzenetére


Alex91
félisten

Meg azt sulykolom, hogy nem sokara jon az armageddon, uritjuk a korhazakat, leallitjuk az egeszsegugyet, aztan bejelentem, hogy majus 3-an tetozunk kb. 4000 fonel...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33516) Csatravi válasza Ezekiell (#33507) üzenetére


Csatravi
senior tag

".....es a szakértők (nem a godeny....) szerint biztonságos"
Azért azt ne felejtsük el, hogy a hatékonyság sokkal hamarabb kiderülhet mint az, hogy biztonságos-e. A két megállapításhoz nagyon eltérő tesztidő kell.

(#33517) t72killer válasza Ispy (#33500) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Érdekes, hogy az evolúció ilyen rövid távon reagált az emberre pl a multirezisztens bacikkal. Addig jó dolgunk van, amíg a tudomány fejlődik (szvsz egyre kevésbbé).

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#33518) Csatravi válasza Alex91 (#33512) üzenetére


Csatravi
senior tag

"Mint ahogy a korhazi agyak felszabaditasat se tudom ertelmezni, max. hogy osztalyokat szuntettek meg bizonyos helyeken..."
.
A kórházi ágyakat már jó ideje le akarták építeni csak bátorság nem volt a várható nagy ellenállás miatt. Most itt volt az alkalom hogy sunyi módon meg lehessen csinálni.

(#33519) Ezekiell válasza Csatravi (#33516) üzenetére


Ezekiell
veterán

Így van. Ezért írtam nagybetűvel az és-t a mondatban :)

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#33520) Csatravi válasza t72killer (#33489) üzenetére


Csatravi
senior tag

A legnagyobb probléma a túlnépesedés. Az állatvilágban az állatok ha van mit enni, jó a környezet, az élethelyzet akkor több utódot nevelnek. Ha ínség van akkor meg kevesebbet. Na ez az emberi fajnál másképp alakult egy jó ideje. Az éhínség, nincstelenség és legnagyobb nehézségek közepette képes túlszaporodni. És pontosan ott ahol és akiknek nem kellene. Addig míg az állatvilágban a kamatyolás csak a fajfenntartást szolgálja (kivétel 1-2 főemlős fajtát) addig az ember élvezetből teszi annak minden következményével.
Ennyi embert ez a bolygó nem tud normálisan, fenntarthatóan eltartani.

(#33521) lacos001 válasza Kékes525 (#33509) üzenetére


lacos001
senior tag

Vagyis semmi ami arra utalna, hogy mindent elsöprő vmi lenne ez. Kivéve amit naponta hallunk, látunk a médiában... Sose tudjuk meg mi igaz...

Az összes pontod egy halandzsa...
Na nem úgy értem àm, hogy zagyvaságokat írtàl, hanem, mint összefoglalàs, ami folyik a világban... Nyilván máshogyan nem lehetett volna leírni.
Az a halandzsázás.

Én ezt mondom, ő azt mondta...
Úgyis oda lyukadunk ki, hogy két tábor van...
Addig biztos, amíg nincsen egyértelmű kijelentés az egész világon, hogy mi is ez valójában.

Pàran itt naponta nyomjátok, hogy jajjmindmeghalunk, nyilván ne úgy legyen páran, hogy jajjleseszarjuk...
Mint irtam, mind a kettő oldalon ott vagyok, de ez sok. Sok volt a baromságból.
Egyértelmű dolgokat várok, ami felvilágosít, nem a hablatyot.
Ezt eddig nem kaptam meg.
Kivéve, hogy maszk és 2méter. Na és még azt, hogy a mari néni 20centes szappanja megöli ezt a borzalmat.... :U

(#33522) S e t h válasza Csatravi (#33520) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ezért is nagyon halovány, amit eddig a covid művelt, mégis elég szépen sodródtunk egy összeomlás felé.
Egy komolyabb vírus, környezeti katasztrófa esetén pikk-pakk egymást ennénk.
Nagyon törékeny rendszerben élünk, de ezzel a felelős pozícióban ülők nem nagyon foglalkoznak.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#33523) Csatravi válasza S e t h (#33522) üzenetére


Csatravi
senior tag

Szörnyű lenne egy 10-50-100-500 milliós pusztítás de a túlnépesedés szempontjából semmit nem jelentene.
Ez már el van cseszve :(

(#33524) Csatravi


Csatravi
senior tag

Rekordsokan haltak meg 24 óra alatt a járvány miatt Iránban
Augusztus végén felhúzzák a sprintercipőket hogy még gyorsabban menjen a dolog.

(#33525) Kékes525 válasza lacos001 (#33521) üzenetére


Kékes525
félisten

Én magyar nyelven írtam. Légy szíves érthetően írd le MAGYARUL, hogy mit akarsz mondani, persze csak akkor, ha beszélsz magyarul. A szavakat értem, de a mondatokat és főleg az összefüggéseket nem. Pontokban összefoglalva kérted, úgy írtam. Most én kérem azt, hogy pontokban összefoglalva írd le azt, amit mondani akarsz.

Ha hablatynak gondolod, akkor cáfolj konkrétan és ne csak hablatyolj. Cáfold pontról pontra amit írtam, persze csak akkor, ha tudod.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33526) Asbee válasza Kékes525 (#33525) üzenetére


Asbee
veterán

Nem a te írásodat, illette.... Teljesen érthetően fogalmazott. :U

(#33527) Kékes525 válasza Asbee (#33526) üzenetére


Kékes525
félisten

Most aztán jól megmondtad. Látom te sem tudsz tényeket mondani. Ahogy szoktad is. :D

"Nem a te írásodat, illette.."

Hát kiét? Nekem írta, nekem címezte. :U

Kavartok összevissza...

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33528) Sub-S válasza Kékes525 (#33527) üzenetére


Sub-S
senior tag

"Az összes pontod egy halandzsa...
Na nem úgy értem àm, hogy zagyvaságokat írtàl, hanem, mint összefoglalàs, ami folyik a világban... Nyilván máshogyan nem lehetett volna leírni.
Az a halandzsázás. "

Neked válaszolt de ebből nekem az jön le, hogy a hablatyolás/halandzsa az amit csinálnak a politikusok,riporterek, újságírók meg mindenki más... és a hablatyolás összefoglalása az is hablaty lesz. ;) Szerintem csak erre gondolt, és nem az írásodat minősíti. :)

(#33529) Asbee válasza Kékes525 (#33527) üzenetére


Asbee
veterán

Még mindig nem érted :( Nem az összefoglalásodat kritizálta, hanem maga a tartalma, ami a világban zajlik, ami szerinte egy hablaty, nincsenek egységes világos dolgok.
Nem a pontjaidat tartja annak, hanem amit tartalmaz azt. Nem azt hogy te összeszedted. Ennyire nem kell túltolni..... :U
Senki nem kever kavar , cáfol meg jelen esetben.

Szerk: Látod másnak is világos elsőre... Néha magunkba is nézhetünk ám, mint azonnal támadni, személyeskedni.

[ Szerkesztve ]

(#33530) Kékes525 válasza Sub-S (#33528) üzenetére


Kékes525
félisten

+(#33529) Asbee +(#33521) lacos001

"Na nem úgy értem àm, hogy zagyvaságokat írtàl, hanem, mint összefoglalàs, ami folyik a világban...."

Azt hiszem leesett. :R Gyorsan olvastam... :D

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33531) Kékes525


Kékes525
félisten

Egy nagyon érdekes felmérés: [Közvélemény-kutatás: kell a maszk] 2 perces videó.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33532) t72killer válasza Csatravi (#33520) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ezt talán-talán az afrikai és közel-keleti szaporisztánok lassú civilizálódása megoldja apránként. Túlnépesedést rendberakó kórokozót 500éve nem láttunk.

A túlfogyasztás is probléma, és nem 100%-ban függ össze a túlnépesedéssel. Való igaz, hogy a szubszaharai és D-Amerikai mindent letaroló marhahústermelés célja a mk1 éhes gyomrok megtöltése, de az egy évbe egy Bali, egy Bora-Bora és egy D-Afrikai túrát bezsúfoló német környezeti lábnyoma vetekszik egy közepes afrikai faluéval. A covid az utóbbit igen jelentősen megvágta, előbbihez valami jóval ütősebb virnyák kell.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#33533) gergo5991


gergo5991
őstag

Sziasztok, multheten azt olvastam, a koronavirusos esetek a szomszedos orszagban nagyban novekedtek, emiatt mai napon azaz kedden lesz valami szigoritas magyarorszagon, hogy valami bejelentes lesz. Ennek ellenere a neten semmit nem talalok. Szeretnelek titeket megkerdezni, tortent ma valami valtozas, szabalyozas, akarmi?

(#33534) Drizzt válasza gergo5991 (#33533) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Holnap lesz, legalabbis a tomegrendezvenyek letszamkorlatjarol holnapra igertek.

I am having fun staying poor.

(#33535) idegen lény válasza Csatravi (#33520) üzenetére


idegen lény
őstag

Tízszer ennyit is simán el tudna tartani.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#33536) forceberg válasza idegen lény (#33535) üzenetére


forceberg
veterán

Csak nem ilyen minden xart megveszünk, majd 3 havonta lecseréljük, meg megyünk minden nap egyenként autóval, meg évente 8-10-szer messzebbre is hurrá utazunk stílussal!

Exponenciális problémák megoldása biofizikus szemmel (A világ megmentése)(11 évvel ezelőtt csinálta)

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#33537) Sub-S válasza idegen lény (#33535) üzenetére


Sub-S
senior tag

Hogyan, a jelenlegi általános igényeket kielégítve? Mert úgy képtelenség. :N

(#33538) idegen lény válasza forceberg (#33536) üzenetére


idegen lény
őstag

A kajára gondoltam. [link] [link]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#33539) t72killer válasza idegen lény (#33538) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ja, nyilván jókedvükben gyilkolásszák a farmereket a nigériai marhapásztor-népek... Persze, mindenkit hallisztre ráállítva, az utolsó mozgó denevért is felzabálva el tudna vegetálni 100Mrd ember a Földön(?), kérdés minek? Illetve ki jogosít fel minket a többi faj kiirtására csak azért, hogy szárazföldi vagy tengeri húst és gabonaféléket együnk?

A termőföldek többsége durván ki van zsigerelve, műtrágyák gigatonnáival próbálják tartani a termésmennyiséget. Százmilliók esznek ízetlen génmanipulált vízzacskókat zöldség-gyümölcs helyett, és többmilliárdos lehet az a szám, akik életükben nem vettek le egy szárán ÉRETT paradicsomot/barackot/stb.

És nem csak a kaja van, szted mennyit kéne perkálnod egy szürke betonlyukért egy alkalmasint 20milliósra hízott budapesten?

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#33540) perempe


perempe
addikt

A profi klubbokból gócpont lehet[link]. Érdekes, hogy rákeresve a Marlinsra azt találtam az nso.hu-n, hogy már akár szerdán játszhatnak, pedig az ellenfelüknél is elmaradnak meccsek, ill. a többi csapat se kér belőlük. Fauci szerint veszélybe kerülhet a szezon.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#33542) Alex91


Alex91
félisten

[link] , hord a maszkot, de a legjobb, ha otthon maradsz...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33543) aprokaroka87 válasza Lauda (#33541) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Gondolom indoklás az nincs....

(#33545) Kékes525


Kékes525
félisten

Ajánlom mindenki figyelmébe: [Korona­vírus kisokos]

Tartalom:

Terjedés, Védekezés, Fertőtlenítés, Tünetek, Tesztelés, Ápolás, Kezelés

"Impresszum

A Kisokost készítették és szerkesztik:

Kozák Eszter, biológus, Természettudományi Kutatóközpont és ELTE Immunológiai Tanszék.

Mokos Judit, biológus, MTA-ELTE Elméleti Biológiai és Evolúciós Ökológiai Kutatócsoport és ELTE Növényrendszertani, Ökológiai és Elméleti Biológiai Tanszék.

Dr. Zámbó Boglárka, biológus, Department of Translational Medicine and Neurogenetics, Institute of Genetics and Molecular and Cellular Biology (IGBMC), Illkirch, Franciaország.

Az orvosi témájú anyagok szakmai hitelességének ellenőrzését Dr. Somogyi Éva kardiológus, aneszteziológus és Dr. Várdi Katalin pulmonológus biztosította.

A honlap felülete Dr. Mezei Tamás Róbert (matematikus, Rényi Alféd Matematikai Kutatóintézet) munkája és HUGO segítségével, “Hyde” témával, Smashicons ikonjával készült.

A kivitelezésben és megvalósításban nyújtott hasznos tanácsaikért és segítségükért köszönet illeti Tóth István Jánost (közgazdász, Közgazdaságtudományi Intézet) és a CRCB csapatát.

Az oldal fenntartásának technikai hátterét a 3Gteam biztosítja."

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#33546) gergo5991 válasza Drizzt (#33534) üzenetére


gergo5991
őstag

Koszi a valaszt, hany orakkor szokott lenni a bejelentes? 10 lesz 5 perc mulva es meg semmi hir
csak azert erdeklodok, mert munkambol adodoan fesztivalra kellene mennem dolgozni, es mar most tudom hogy minden jegy elkelt, es ahogy nezem se a szekek kozt a 4 hely se a sorok kozott 1 ures sor nem lesz betartva, szoval koszonom szepen.. mindenki baszik ra, emiatt meg majd en szivhatom meg

[ Szerkesztve ]

(#33547) andor80 válasza Lauda (#33541) üzenetére


andor80
senior tag

Ez durva lesz .Elképzelem influ. szezon közepén covid itt van még és a rendelő teli lesz idősekkel, idős orvosokkal...Mire megy ez ki?-----Eddig is zsúfoltak voltak a rendelők de ha most rákényszerítik az eddig telefonon csak gyógyszert írtokat is a személyes megjelenésre annak beláthatatlan következményei lesznek.

[ Szerkesztve ]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#33548) Ispy válasza andor80 (#33547) üzenetére


Ispy
veterán

Faragni kell a nyugdíj kiadásokat...különben is nálunk nem lesz semmi gond, itt mindenki ránk irigykedik Európában, mert annyira faszák vagyunk, hogy csak na. Igaz lófaszt se tesztelnek, szóval kb. fogalmuk sincs a valós számokról, de az mondjuk nem számít.

[ Szerkesztve ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#33549) Alex91 válasza andor80 (#33547) üzenetére


Alex91
félisten

Nem lesz gond, mert maszkban lesz mindenki, az mindent megfog...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#33550) andor80 válasza Alex91 (#33549) üzenetére


andor80
senior tag

Miért írsz ekkora butaságot??Senki soha nem állította ,hogy a maszk mindent megfog...
Ezt a hszed csak trollflame nem ide való!

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.