Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8822) HaPZi


HaPZi
csendes tag

Egy évig minden tökéletes volt, most azonban kb. 3 hónapja küzdök net szakadásokkal és ha megy a net akkor is gyakran blokkosodnak egyes csatornák. Jellemzően az upstream ranging száll el, a modem 51dBmV-vel ordít. már 5 technikus volt kint, házon belül minden rendben ~2.5dB-t esik a jel az utcától a modem-ig. A vonali brigád cserélte a bekötést az első oszlopnál, majd ma délután egy erősítőt a node felé lévő szakaszon amitől a US level lement napközben 49-re de este megint 51 alá be-befigyel. Talán a modem most stabilabban megy de biztosra csak pár nap után merem kijelenteni mert a napközben szokott problémás lenni.

Viszont a TV továbbra is blokkosodik, nem minden adó, csak egyes csatornák pl. 112Mhz-n az RTLKlubHD. Az is csak akkor ha a modemen éppen forgalom van. Ha nincs kommunikáció akkor nincs blokkosodás sem. Sőt ez sem mindig, úgy tűnik főleg akkor amikor még megy de már szakadás közeli állapot van. Talán azért mert a magas US jelszintet nem bírja a modem vagy valami vonali erősítő esetleg a node és torzít, vagy felharmonikusokat generál ami ráül DS frekire ahol a problémás TV adó jön?

Amúgy nem tudja valaki, hogy kell a Cisco EPC3208 diagnosztikai menüjét előhívni?
Firebug-al látom a Javascript kódban, hogy egy rakás .asp kéne elérhető legyen különféle tabokon, de sajnos csak a Docsis_system.asp jön be és csak a "Status>DOCSIS WAN" tab látszódik. Bármelyik másik .asp redirektál ide. Ha üres/üres jelszóval belépek akkor is. Ami ott van az meg nem sok, pl. nem látom melyik frekvenciákra ültek rá a csatornák és a log-ot sem lehet elérni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.