Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8401) szallasi007


szallasi007
őstag

Sziasztok,

képzeljétek megszerelték a netem :D Megkapták a feljelentésemet az nmhh-tól és olyan szintű seggnyalást kaptám, hogy az elképesztő (tényleg mindent megnéztek és javítottak, házba be, házba lévő elosztó, lakásba bejövő, lakáson belül) :P Köszönöm a két szerelőnek, hogy megszakértette a helyzetet (ha esetleg olvassa a fórumot).
Állítólag nem csak nálam volt a hiba, állítólag egy másik lakás okozott mindössze pár embernek hasonló hibát (kb. 600 ez a pár :DDD). Sok az állítólag, de az adott lakást most lekötötték mert a tulajdonos nem engedte kicserélni a rossz vezetéket ami a zajt okozza és állítólag több mint egy hónapja kérik, hogy ingyé és bérmentve megcsinálják nála az egészet - messziről jött ember azt mond.... de én hittem nekik. de ő nem engedte. Ki érti ezt? :(

Szóval köszönöm nektek a segítséget és az ötleteket :R

ui.:kár hogy fel kellett őket nyomnom, hogy végre történjen valami

(#8402) glaci


glaci
őstag

Sziasztok!

Tuti azt mondta, hogy benne van az árban, semmi + költség, csak kapom és kész.(+ 100 HUF csak az, hogy emelik a netet a duplájára, más nincs.) (Egyébként néztem a weboldalukat, most új 50/5 vagy felfele módosítás esetén ingyenes, más esetben díjköteles.)
Hát, ha tuti semmi különbség, akkor a + funkciók miatt a kombó csak jobb lenne. (Ha más előnyöm nem is származik belőle, csak az, hogy egy fogyasztóval kevesebb és + eladhatom a routerem, már jobban jártam.)
Akkor azt hiszem kontaktolok az ügyfélszolgálattal.
Hogy érdemes próbálkozni? (Személyes, telefon, Skype, e-mail?)

Köszi az eddigi segítséget!
Üdv.: Laci

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#8403) glaci


glaci
őstag

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a jel szerencsére tökéletes, így extrém jelszintekre nem kell számítani.

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 8.1 dBmV 41.0 dB
Channel 2: 8.9 dBmV 41.5 dB
Channel 3: 9.3 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 8.8 dBmV 41.5 dB
Channel 5: 9.2 dBmV 41.4 dB
Channel 6: 9.3 dBmV 41.9 dB
Channel 7: 9.2 dBmV 42.1 dB
Channel 8: 8.1 dBmV 41.9 dB

Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 44.5 dBmV
Channel 2: 43.1 dBmV
Channel 3: 42.5 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV

Ezért az nem mérvadó. Jó tudni, hogy most már nincs gond a kombókkal, mint régen.

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#8404) Beladon


Beladon
aktív tag

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom. Tegnap új net csomagot váltottam. (upc fiberpower 50) Viszont a net sebességtesztek nem mérnek wifin csak 30-40Mb/s-ot. Etherneten gond nélkül jön az 50Mb/s valamint másik laptopon wifin és asztali gépen wifin is jön az 50. Tehát nem a router a probléma okozója. A méréseket rendre úgy mértem, hogy minden egyéb más ki volt kapcsolva. Kérdésem egyszerű. Miért nem jön ezen a gépen wifin az 50Mb/sec? 3 drivert is kipróbáltam azóta és egyikkel se lett jobb. A gépemben boradcom wifi modul van. Amennyiben a kérdést rossz helyen teszem fel úgy kérem elnézéseteket és kérnék átirányítást másik fórumra. A laptopom fórumán nem sokra jutottam eddig.
Válaszokat előre is köszönöm.

(#8405) blakey válasza Beladon (#8404) üzenetére


blakey
titán

Ez nem upc hiba. A gépedben lévő wifi modul N-es? Ha nem akkor a 40Mb/s jónak mondható. Valószínűleg a laptopodban lévő wifi ennyit tud.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8406) Beladon válasza blakey (#8405) üzenetére


Beladon
aktív tag

"N"-es igen. A router is "N" only-ra van állíítva. Előtte 25Mb/sec-os netem volt azzal semmi gond nem volt. A wifi modulnak tudnia kellene az 50Mb/sec-ot.

(#8407) club1 válasza Beladon (#8406) üzenetére


club1
veterán

Sőt a 150/300/450/600 Mbps-ot is tudniuk kellene elméletben 10 cm távolságra. Csak gyakorlatban nem tudják, mert nem olyan helyeken használjuk a wlan-t ahol rádiócsend van, meg nem 10 cm távolságra.

(#8408) Beladon válasza club1 (#8407) üzenetére


Beladon
aktív tag

Pedig direkt a router mellett teszteltem kb 30 cm-re. Nyilván normális esetben máshol van a gép, egyébként a többi gép az mind jóval távolabb volt a mérés ideje alatt és azoknál nem volt ilyen jellegű probléma. Értem én, hogy ez nem UPC probléma azt is tudom, hogy valami az én gépemmel nincs rendben és azon belül is a wifi modul vagy drivere a ludas. Vagy estleg egy rossz protokoll beállítás :F Auto. IP címere van állítva. A kérdés az mit lehet átállítani, hogy jó legyen? Vagy milyen driver lenne javasolt (ha van ilyen)?

(#8409) club1 válasza Beladon (#8408) üzenetére


club1
veterán

Mondjuk kezd azzal, hogy lelövöd a környékbeli digitális tv átjátszót, mobiltelefon cellákat és hasonló zavaró tényezőket. Ha ez sikerült, mérd fel hogy hányan dolgoznak a környékeden WLAN-al, ezek közül hányan a te csatornád közelében (őket is lődd ki, vagy tedd át a saját wifi csatornádat tőlük távolabbira).

(#8410) Beladon válasza club1 (#8409) üzenetére


Beladon
aktív tag

Lent vagyok mindig a 13-as csatornán. A többiek meg 1-6 között szoktak mozogni. És elég gyengécskén érzékelhetőek nálam (-100 - -90dB) Telefonok kikapcsolva. Digitális tv nincs. A helyzet változatlan.

(#8411) blakey válasza Beladon (#8406) üzenetére


blakey
titán

Miért N only-ra van állítva? Csak kérdezem. Ha a többi gépen megy "rendesen" akkor a gépedbe épített modul drivere lehet a hibás esetleg korlátozva van. Milyen gép?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8412) Beladon válasza blakey (#8411) üzenetére


Beladon
aktív tag

Azért mert így lett beállítva. Hátrány ez a b.g.n mixed-hez képest? A driver "hivatalosan" is n-es kompatibilis. A gépem: Lenovo g580 i5 3210m nvidia GT635m 2Gb 4Gb ddr3 1600Mhz. Egyéb info kellene?

(#8413) blakey válasza Beladon (#8412) üzenetére


blakey
titán

Talán annyi hátrány, hogy a g-s gépek nem tudnak csatlakozni, szerintem próbáld meg a mixed beállítást. Elképzelhető, hogy valamit nem szeret a gép.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8414) Intruder2k5 válasza szallasi007 (#8401) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A lényeg, hogy végre megmozdultak!

(#8415) kaszaf válasza Beladon (#8412) üzenetére


kaszaf
aktív tag

WPA2 legyen és aes titkosítás a wifi-nél. Ez nálam régebben nem így volt és sebesség csökkenést okozott.

(#8416) Beladon válasza kaszaf (#8415) üzenetére


Beladon
aktív tag

Köszi mindenkinek a tanácsokat. Kipróbáltam szerintem minden létező alternatívát, de a helyzet változatlan. Holnap hozok hozzá kipróbálásra egy usb-s wifi modult megnézem azzal. Ha azzal nincs ez a gond akkor hívom a szervizt mivel van garancia cseréljék csak ki azt a modult ami nem alkalmas arra amire hirdetve van.

(#8417) glaci


glaci
őstag

Sziasztok!

Felhívtam az UPC -t és elmondtam, hogy nem jó modemet kaptam, hölgy kedves volt, mondta, hogy menjek be az ügyfélszolgálatra, és ha van modemjük, akkor kicserélik.
Így is tettem. Bementem, és végül tényleg kicserélték. (Csak annyi probléma volt, hogy a rendszerük még nem látta, hogy a postás meghozta, de mivel látták, hogy ott van nálam, megoldották ügyesen.)
Meglepetésemre a dobozt kibontva nem Cisco modem volt benne, hanem valami új típus: Technicolor TC7200.U
Itt van hozzá User Manual is: http://www.upc.ro/pdf/Technicolor_tc7200_user_manual.pdf
A mellékelt CD -n pedig ugyanez magyarul is megvolt.
Gyorsan átolvastam és nagyon kellemes meglepetés ért. Gyorsan arra jutottam, hogy ez egy nagyon jó eszköz lesz! Ízelítő a kínálatból: Szülői felügyelet webhelyszűréssel és időpontszűréssel, párhuzamos 2,4 + 5 GHz 2 + 2 antennával, USB aljzat DLNA, NAS, FTP funkciókkal (FTP természetesen WAN oldalról is).
Csettintettem is egyet a levegőben, hogy ez igen, végre egy igazán jó eszköz.
Gyorsan beüzemeltem, lefrissítette magát az UPC szervereiről, izzítottam a szolgáltatást (pcreg), NEt, telefon, minden működik. Na, akkor mondom gyerünk, nézzük meg jobban a kicsikét.
Első elérésnél megkérdezi az országot, és a nyelvet. Beszél magyarul is! Aztán belépés:
Hááááát ..... Sajnos mégsem kellett pozitívat csalódnom az UPC -ben !!!
Sajnos rendesen ledegradálták az eszközt. Ráadásul pont a legérdekesebb funkciókat irtották ki belőle.
Az USB funkciókat pl. totál kigyomlálták, még a helye sem látszik.
A WiFi is csak vagy a 2,4 GHz -es része, vagy az 5 GHz -es része működik. Ha bekapcsolom az egyiket, a másik kikapcsolódik, és fordítva. Ráadásul hiába állítom át, hogy 40 MHz -es sávban adjon, továbbra is 20 MHz marad ténylegesen. (WiFi Analyzer -el és inSSIDer -el ellenőriztem.)
A szülői felügyelet viszont megvan. :)
Hát, amennyire örültem a könyv elolvasása után, olyan csalódott voltam a beüzemelés után.
Remélem az UPC később elérhetővé teszi ezeket a funkciókat is, vagy lesz majd rá valami okosság, ami előhozza. Most ugyan is úgy érzem, hogy a szop@táson kívül semmi logikus magyarázat nincs arra, hogy ezeket a funkciókat miért tiltották le. (Több adatot forgalmaznék, ha benne lenne az FTP szerver, nem hiszem, meg egyébként is, ha túlforgalmazok lelassítanak, aztán kész. Passz ...)

Tényleg: Másnál van már ilyen cucc? Mi a tapasztalat?

Egyelőre ennyi volt az élménybeszámoló, most megyek kidühöngöm magamat, aztán alvás, mert 4:30 -kor kelnem kell!

Üdv.: Laci

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#8418) Intruder2k5 válasza glaci (#8417) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Sajnos rendesen ledegradálták az eszközt.
Ez már csak így szokás minden szolgáltatónál! Nem azért adják a modemet, hogy ne kelljen médialejátszót venned otthonra!

Remélem az UPC később elérhetővé teszi ezeket a funkciókat is,
Ne reménykedj, nem fogják!

Szerintem jobban jártál volna a régi CISCO-val!

[ Szerkesztve ]

(#8419) pjen válasza Intruder2k5 (#8418) üzenetére


pjen
félisten

Szia.Sajnos a CISCO ugyanígy le van butitva. :((Legalábbis nálam.

[ Szerkesztve ]

(#8420) TeeJay válasza glaci (#8417) üzenetére


TeeJay
félisten

sima DOCSIS3 modem mellé meg olyan router amit veszel magadnak
még mindig ez a legjobb megoldás :R

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#8421) blakey válasza glaci (#8417) üzenetére


blakey
titán

Ezt elhamarkodtad. Nem olvastad figyelmesen, hogy miket írogatunk. Elég lett volna megérdeklődnöd, hogy mit kellett volna kapnod. Elképzelhető, hogy jól jártál de az előző sem volt rossz. Ilyen "Technicolor" cucca szerintem még senkinek nincs, te lehetsz az első. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8422) Intruder2k5 válasza pjen (#8419) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én ezt nagyon jól tudom, mindegyik csak a célnak megfelelő képességekkel rendelkezik, de akkor is az egyik CISCO, a másik meg Technicolor (vagy mi)! Azért van némi különbség...

[ Szerkesztve ]

(#8423) pjen válasza Intruder2k5 (#8422) üzenetére


pjen
félisten

Szia.Nekem semmi bajom a CISCO val.Az egész házban van net ,sőt még az udvar nagy részén is.

(#8424) Intruder2k5 válasza pjen (#8423) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én nem azt mondtam, hogy senkinél sem jó, hanem, hogy sok rá a panasz a jelerősség miatt!

(#8425) szelidorzo válasza TeeJay (#8420) üzenetére


szelidorzo
aktív tag

Én is ezt preferálom!!

UPC adja a modemet. és pont.

A 120 gíga miatt pedig igény szerint beszereztem dual frekis, gigaportos, N-es routert, melynek van printerportja, képes vinyót fogadni, mely távolról elérhető. kis okoskodással megy rajta gép nélkül a torrent, DLNA képességgel bír, így szinte megspórolásra került egy Nash.

Olyan fw-t teszek rá amilyet szeretnék (ha találok)

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

(#8426) szelidorzo válasza szallasi007 (#8401) üzenetére


szelidorzo
aktív tag

Pedig ha a kedves TV tulaj mondjuk kissé régebbi készülékeket használ és mivel "ért" a műszaki dolgokhoz, csodákra képes.
Mondjuk a lakásban felfűz 3 hulladékot a kábelre, esetleg használ valami igen kóser erősítőt az osztónál, melynek egyik csatlakozója nem kerül lezárásra egy 75 Ohmos impedanciával, valamint a csatlakozók testelése olyan amilyen (vagy érintkezik, vagy nem, stb) a melegponthoz hozáér egy szál a testkábelből, esetleg a 75 Ohmos koax helyett, mivel 50 Ohmosat sikerült lopnia, olyanból csinált toldást két helyiség között, az bizony a környéken sok sok felhasználó életét keseríti meg.

A paraszt ráadásul abban hitben él, hogy a részéről minden ocseny fasza, a csöves TV-jén analóg szellemképes adáshoz képest jó a kép (a szeme meg sose volt egészséges a napi fél liter rum után)

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

(#8427) aram01


aram01
nagyúr

srácok régi atlanta modemet még hoznak ki cserére? mert az enyém forr mint a disznó,hátha adnának már egy újabbat

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#8428) Intruder2k5 válasza szelidorzo (#8425) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Csak egy kis helyesbítés... :)

120 gíga = 120Mbit/sec
dual frekis = Dual Band-es
Nash = NAS

De egyébként regyetértünk, a szolgáltató adja csak a modemet, a routert meg majd én megveszem! Ennyi erővel a kombó eszközzel már lehet hozzáfér a LAN-hoz is, ki tudja mi van abban a UPC-s CISCO firmware-ben! Na meg ott volt az a nem régi WiFi titkosítós botrányuk...

[ Szerkesztve ]

(#8429) flav


flav
csendes tag

Lejárt az előfizetésem a UPC-nél,Fiber Power 120 volt!
Mondom meghosszabbítom az előfizetésem,de minek nekem a 120/10Mbps,elég lesz bőven a Fiber Power 50 is.
Felmentem az oldalukra és ott próbáltam megrendelni mint meglévő előfizető az eggyel kisebb csomagot,de nem sikerült!
Felhívtam a 1221-et és elmondtam a hölgynek mit szeretnék és azt mondta a Fiber Power 50
8000 pár száz forint lesz,megkérdeztem miért ennyi hiszen eddig a 120-as 6100Ft volt,erre azt mondta eddig nagyon kedvezményesen kaptam a csomagot mert a 120-as 10000 valamennyibe kerül!
Megkérdeztem akkor honlapon miért van a fiber 50-nél 4590Ft a fiber120-nál meg 6190Ft az új előfizetőknek,de már nem emlékszem pontosan mit mondott,mert addigra elég mérges lettem és elöntötte a szar az agyam,annyira hogy le is mondtam a netett!

(#8430) blakey válasza flav (#8429) üzenetére


blakey
titán

Jól tetted, amint lemondtad mint új előfízető fizess elő. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8431) szallasi007 válasza szelidorzo (#8426) üzenetére


szallasi007
őstag

Na most jót röhögtem, de nagyon igaz :D De a szerelők is pont ez mondták, csak persze virágnyelven :DDD

(#8432) Intruder2k5 válasza blakey (#8430) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Persze, csak itt is szokott lenni egy határidő - van ahol három, van ahol hat hónap - amíg ugyanaz a személy, ugyanazon a címen nem fog új előfizetőnek számítani! Esetleg úgy van esély, hogy ha a párja lánykori néven fut, vagy szülő nevére, vagy és max megmondja, hogy albérlőként köttetné be! Szóval simán ez sem megy, valamit okoskodni kell...

(#8433) F_Zolee válasza aram01 (#8427) üzenetére


F_Zolee
veterán

Ha csak nem módosítasz 50esre addig marad az Atlanta. Az alatt ilyeneket dobálnak.

(#8434) aram01 válasza F_Zolee (#8433) üzenetére


aram01
nagyúr

érdekes hogy 25-ösöm van, de 30-al jön :F
kíváncsi lennék hogy most végül is mennyi, mert a modem 30-ig bír

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#8435) F_Zolee válasza aram01 (#8434) üzenetére


F_Zolee
veterán

Ne aggódj a melegedés miatt, max hamarabb kipurcan aztán cseréltetheted. ;]

(#8436) aram01 válasza F_Zolee (#8435) üzenetére


aram01
nagyúr

elvagyok még így vele, csak az lenne az indok hogy forr mint a dög és megszakad a net, szerinted beveszik?

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#8437) Intruder2k5 válasza aram01 (#8436) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Gondolod, hogy náluk nincsenek logok, és nem látják, hogy mikor, mitől és mennyit szakad a neted?

(#8438) F_Zolee válasza aram01 (#8436) üzenetére


F_Zolee
veterán

Ha az értékeket lesik az alapján nem hiszem, de ha kitartóan dörömbölsz akkor valószínűleg cserélik.

(#8439) Intruder2k5 válasza F_Zolee (#8438) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Aztán kap helyette egy ilyen Technicolor csodát! De akkor már legalább ketten lennének, akiknek ilyen modemük van! :)

[ Szerkesztve ]

(#8440) F_Zolee válasza Intruder2k5 (#8439) üzenetére


F_Zolee
veterán

Neked is 25ös neted van?

(#8441) Gubek-Einste válasza Intruder2k5 (#8439) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Szívesen szemügyre vennék egy ilyet, hogy milyen is valójában. A használata már más tészta lenne de ha valahol lenne lehetőségem egy rövidke tesztre akkor nem hagynám ki.
Modem helyett modemet adnak, ha az illetőnek HGW-je van akkor van csak meg a lehetősége annak, hogy egy ilyet kap. Ha nekem akartak volna egy ilyet adni akkor én biza visszautasítom, nekem csak Cisco kell.

#8440 F_Zolee Neki FP50 van Cisco EPC3208 modemmel és Asus N66U router-rel.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#8442) Intruder2k5 válasza Gubek-Einste (#8441) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

"Neki FP50 van Cisco EPC3208 modemmel és Asus N66U router-rel."
Így van!

"Modem helyett modemet adnak, ha az illetőnek HGW-je van akkor van csak meg a lehetősége annak, hogy egy ilyet kap."
Lehet van csak modem verziója is! :)

(#8443) aram01 válasza F_Zolee (#8438) üzenetére


aram01
nagyúr

szerintem beviszem hogy szar, lesz ami lesz

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#8444) Gubek-Einste válasza Intruder2k5 (#8442) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

"Modem helyett modemet adnak, ha az illetőnek HGW-je van akkor van csak meg a lehetősége annak, hogy egy ilyet kap."
Lehet van csak modem verziója is!

Az viszont nem gond mivel csak egy modem, átmegy rajta minden. A Cisco EPC3925-nek is van modem verziója: a EPC3208 és EPC3212.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#8445) glaci


glaci
őstag

A kezelőfelületen a menüben át lehet állítani bridge üzemmódba, vagy onnan vissza router üzemmódba.
Persze gondolom gyártanak eleve nem routeres verziót is belőle, a kérdés, hogy az UPC is használja-e.
Nénike egyébként azt mondta, hogy ezen a héten már mindenhova ilyet vittek. Cisco -t (Scientific Atlanta) pedig már csak az üzleti ügyfeleknek. (Ez utóbbi azért jelenthet valamit ...)

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#8446) glaci válasza glaci (#8445) üzenetére


glaci
őstag

Képzeljétek!
Közben tegnap küldött privát üzenetet az UPC on-line, elkérték az adataimat, és azt írták, hogy küldenek másik modemet.
Válaszoltam Nekik.
Megírtam, hogy közben nagyjából sikerült elrendeznem a dolgot. Megkérdeztem tőlük, hogy ők melyik modemet ajánlják: Cisco 3925 vagy ezt az újat, ill. azt is, hogy van-e rá lehetőség, hogy újra üzemeljen az USB, mert akkor számomra ez tökéletes lenne.
Kíváncsian várom a válaszukat.

[ Szerkesztve ]

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#8447) TeeJay válasza Intruder2k5 (#8439) üzenetére


TeeJay
félisten

szerintem aki 10-25megás csomagban van és nem vált nagyobbra még mindig ED2-es modemet kap csak nem EPX2203-at hanem a jobbik fajta EPC2203-at
EPX nálunk is dobálta a kapcsolatot egy idő után, bejelentettem rájöttek hogy tényleg hibás kaptunk 2011-ben EPC-t azzal sose volt baj, most meg 50/5-höz EPC3212 vagy mit és ez is tökéletes :R

akinek még a régi Scientific Atlanta modem van és szakad annak célszerű bejelenteni hibára

és kap ilyet 10-25megás csomagban

én pl nem értettem hogy akinél EPC2203 modem van miért nem kérik vissza ED3-ra váltáskor mikor az egy tök jó modem és sok helyen még ki lehetne vele váltani a régebbi EPX modemeket amik gázabbak
pl aki csak egy 10megás netet vagy VOIP telót rendel annak felesleges a jóval drágább ED3 modemet adni
oda még új bekötésnél is simán mehetne EPC modem
pl az enyém még mindig itt van a dobozban az új modem mellett, szívesen elpasszolnám másnak aki szív az EPX modemmel, nem értem miért nem teszik lehetővé hogy az előfizető az amúgy is támogatott modemek között válogathasson... sajnálom kidobni a 2éves EPC-t de azt mondtátok itt hogy más helyen nem lehet üzembe helyezni sajnos (vagy mégis?)

[ Szerkesztve ]

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#8448) aram01 válasza TeeJay (#8447) üzenetére


aram01
nagyúr

nekem az alsó van, egy hulladék :(((

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#8449) F_Zolee válasza aram01 (#8448) üzenetére


F_Zolee
veterán

Nálam is ilyen van de nincs gondom vele. Ha meleg akkor legyen az...mondjuk én állítva tartom és nem mondanám forrónak.

(#8450) aram01 válasza F_Zolee (#8449) üzenetére


aram01
nagyúr

nekem fekve van, de kipróbálom állítva hátha jobb lesz

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.