Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77486) kali


kali
legenda

Hűségünk már régen nincs (közel 2 éve), telefonon megkerestek most - másodszor a "szabad" intervallum alatt -, hogy 1 év hűség, kicsivel gyorsabb net, néhány TV csatornával több, a telefon változatlan marad, de a csomag ára hűséggel is drágább lett volna kicsivel, mint fizetünk most hűség nélkül.
Korrektnek tűnt az ügyintéző, de a betanított fordulatok jöttek azért, például a hűség helyett többségében az hangzik el, hogy addig garantálják a változatlan árakat, meg bepróbálkozott, hogy ha nem írunk alá hűséget, akkor folyamatosan és jelentősen emelkedni fognak az árak.
Mondtam neki, hogy a hatályos jogszabály alapján már nem lehet úgy emelgetni évi több alkalommal és nagyobb mértékben a nem hűséges árakat, mint történt az korábban, hanem csak évi egy alkalommal a fogyasztói árszínvonal változásának megfelelő mértékben - erre már igenezett a telefonban.
Mivel amúgy normális hangnemben beszélt, ezért én is úgy intéztem hozzá a szavaimat, miszerint nem akarom kifogáskezelésbe és érvelésbe kényszeríteni, de az általa adott ajánlat az ár tekintetében nem igazán kecsegtető, ezért nemet kell mondanom az alábbiak miatt:
A bejárati ajtónktól 50 cm távolságra megtalálható másik három szolgáltató kábele is, amik között vannak olyanok, ahol jóval gyorsabb internetes sebességet és mérvadóan több TV csatornát adnak hűség nélkül is olcsóbban, mint amit ő mondott az imént 1 év hűséggel.
Nem nagyon tudott mit mondani, illetve annyit, hogy megérti, megköszönte a beszélgetést és elköszöntünk egymástól.
Ja, az elején megkérdezte még, hogy mennyire vagyunk elégedettek a szolgáltatások minőségével, az internetes sebességgel, a TV szolgáltatással/csatornákkal, mindenre pozitív volt a válaszom, mert a netes sebesség mindig maximumon pörög - sőt, kicsivel felette - és a képminőség...stb. is jó.
Ha nyomnék egy lemondást, biztos adnának jobb ajánlatot, de nem célom, jó ez így, maradunk hűség nélkül, bizonyos egyéb szolgáltatók elérhetősége okán jó itt és így az ár-érték arány, nem mondható drágának a csomag.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.