Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64474) ProdyG válasza pinnacle (#64454) üzenetére


ProdyG
senior tag

Pókereztem lemondással abszolút. Elég keményen kezdtem, hogy én ezt azonnal le akarom mondani, mert nagyon drága és sokkal jobb ajánlatok vannak. A hölgy nem is mondott semmi, csak hogy rendben és elkezdte bekérni az adataimat. Meg is ijedtem, hogy még itt a végén egyből letilt mindent. De aztán csak belekezdett, hogy szeretnének megtartani stb... és mondta az ajánlatokat, amik még jobbak voltak, mint vártam (a jelenlegi 10 ezer ft-os csomagomat innentől 4800 ft-ért adták volna, tehát kevesebb, mint feléért).
Végül a jelenlegitől sokkal jobb csomagot választottam 6500-ért.

500-1000 Mbps-s internetnek szerintem kb az az előnye, hogy gyorsabb a nagy adatmennyiségek letöltése. Nem hiszem, hogy böngészésben/játszásban számítana, de annyira én nem értek hozzá.

@4Grider: Kapni fogok pár napon belül postán egy CB-t. Végigolvastam az írást a hibákról, sajnálatos, de mivel én játszani online nem igazán fogok, szerintem megleszek vele. Nekem a legfontosabb, hogy az 50 gigás BD image-ek minél hamarabb lejöjjenek :D
Itt fel is merült bennem egy kérdés, CB-vel kapcs: masszív letöltésnél elég a wifi kapcsolat vagy inkább kábelesen oldjam meg valahogy a dolgot? Volt korábban olyan rendszerem, aminél wifi kapcsolat esetén a letöltés pár percenként megszakadt, nem tudom mi volt ott a probléma... na de majd tesztelem ezt is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.