Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18838) facan válasza facan (#18641) üzenetére


facan
tag

Nu szóval tegnap délután bejelentettem, ma délelőtt volt a szerelő (ugyanaz mint aki múltkor, csodálkozott, hogy még mindig nem csinálták meg úgy ahogy már áprilisban is jelezte)
Szóval a modemnek semmi baja ( :) ), de a koax valahol az oszlopokon meg van törve/repedve/szakadva/sérülve, így ezért szakadozik a net ,illetve ezért van tele bithibával az alsó frekiken lévő összes adó.
Kérdezgettem mindenféléről, főleg olyan hibákról amiket itt mondtatok páran.
Azt mondta hogy a baromi nagy lassulás az az esetek 99%-ban kábelhiba miatt van. Dicsérte az UBEE modemeket, mert állítólag az első pár darab kivételével jók, stabilak. Az első installálás nagyjából 20-25 perc, de utána már flottul megy a modem miután megkapta a rendes szoftverét. Ez a UBEE a Technicolor továbbfejlesztett változata.
A wifijére ellenben nem mondott semmit de egyértelmű volt :)

Szóval jelen állás szerint hétfő/kedd magasságára kicserélik/megjavítják a hibás kábelszakaszt, utána a tévének is meg kell javulnia illetve nem lesz net szakadozás. (tegnap a modem logban 14 darabot talált, úgy hogy 7 órán keresztül egyáltalán nem is tudott csatlakozni a modem - míg haza nem értem és kihúz, vár, visszadug nem történt meg)
Azért kaptam ismerőstől egy TC 7200-ast tegnap kölcsönbe, de szerencsére a modemem jó (CISCO EPC 3212), különben sincs már égen-földön ilyen modem ilyen modemjük, csak UBEE, illetve pár TC 7200....

Én továbbra is maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Ha kell jönnek, csinálják. Kedvesek az ügyfélszolgálaton. Ez az oszlopcsere jól betett, de ezt valahol sejtettem is annó :D
Az itteni T hálózat/hozzáállás fényévekre van ettől!!!!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.