Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz Nagus #102500 üzenetére
Erről van szó egy ideje. Végre meglépik hogy azokból a csatornákból amikből jelenleg van HD és SD is, csak a HD marad. Azaz a régi SD boxon ezek nem lesznek elérhetőek.CoF leírta előttem, csak nem frissült topic mielőtt írtam
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nagus
senior tag
Igen csak scart van a boxon, a tévén van hdmi is. Amúgy a tévé és a box nincs is használva, horizon go-ba nézek néha napján tévét. De ezt nyilván tudják hiszen bejelentkezve ott a dátum is, hogy 2012-ben hozták ki. A rizsa helyett miért nem azt írják, hogy hívjam fel őket és ingyen cserélik? Vagy nem cserélik ingyen? Vagy miért zargatnak ha nincs is változás és használható lesz tovább a box?
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Nagus #102504 üzenetére
Mostanában többen is jelezték itt, hogy hívták őket akinek ilyen régebbi BOX-a van. Úgylátszik téged elfelejtettek.
Amúgy biztos adnak egy KAON BOX-ot vagy egy kártyát a TV-be ha tudja fogadni a CI+-t.
Használhatónak használható lesz, de sok csatorna hiányozni fog, közszolgálatiak, RTL, TV2... ezekből mind van HD. És a SCART-os BOX csak SD-t tud.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cocka
veterán
válasz Livius #102486 üzenetére
A szolgáltatónak az NMMH szerint a kínált sebességre alkalmas hálózatot kell fenntartania számodra, tehát a garantált minimumhoz közeli sebesség a nap 24 órájában az NMHH szerint nem elfogadható.
Nekem a kettő sajnos nem ok-okozat. Attól még, hogy a kínált sebességre alkalmas hálózatot tart fent neked, még simán hivatkozhatnak arra, hogy a hálózat a kínált sebességet elméletileg nálad tudja. Sokkal szigorúbban kéne fogalmaznia akkor az NMHH-nak ahhoz, hogy UPC-ék bebukják a "de hát a garantált megvan" szöveget.
Mondjuk lehetne úgy fogalmazni, hogy a kínált sebességet a tőle elvárható módon biztosítani KÖTELES, amennyiben ezt indokolt esetben (ez gondolom újabb paragrafusban részletes kifejtést igényelne) mégsem tudja teljesíteni, akkor a garantált minimum is elfogadható.
-
cocka
veterán
És mikor lesznek már végre szinkronban a HD csatornák? Folyamatosan késik a kép. Szokásos 125 vagy 250 mses csúszás. Ezt élő adásnál nem lehet utókorrigálni. Asszem egyedül a Kodi tud ilyesmit.
SD-k szinkronban vannak, a HD-k meg nem. Plusz a HD-k még ráadásul túl kontrasztosak is.
SD: https://i.imgur.com/tk7VrYo.png
HD: https://i.imgur.com/MvsBBd7.png -
lm83
őstag
Na megpróbálom még egyszer, meg kicsit vizuálisabban
Szóval aki rendelt decemberben akár ezzel a 25ezer készülék kedvezménnyel valamit (tévé, telo, laptop, akármi...) részletre. Úgy hogy már van meglévő otthoni előfizuja. Ez a részlet befizetés majd külön "számlán" jön?
Illetve annak a készülék havidíjból is leszámol e-pack kedvezményt?
Csak mert meglepődtem, hogy az e-mailben így írja: -
-
félisten
Nézem az amerikai focit (Aréna 4), csak az zavar némiképp', hogy pár percenként 2-3 másodpercre elsötétül a kép.
Más is tapasztalt ilyesmit?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
snyper990
őstag
válasz kezo0 #102512 üzenetére
A képnek a hanggal kéne szinkronban lennie. Én eddig csak a Bécsi Filharmonikusok újévi koncertközvetítésénél vettem észre (Horizon box, nem tudom már melyik HD csatorna), de egyrészt alig nézek TV-t, másrészt szinkronos filmeknél valószínűleg nem annyira feltűnő, úgyhogy nem foglalkoztam vele különösebben. Utána a box beállításai közt valahol leltem olyan lehetőséget, amivel meg lehetett volna oldani, de nem próbáltam ki
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Édesanyámnak is így jött tavaly megrendelés után. Igaz nem decemberben. Szeptemberben lett átvéve a készülék (tv) és az első részlet a novemberi rendes számlában jelent meg. Epack természetesen nincs törlesztőre. Abból csak 1 lehet és mivel összevonják rendes számlával, abban érvényesül.
Gondolom ezen nem változtattak.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
azka79
aktív tag
Sziasztok! Most költözünk, az új lakásban csak a Vodafone az értékelhető szolgáltató. A kérdésem az, hogy én csak internet előfizetést szeretnék, gondolom mindenképpen kapok egy szolgáltatói routert. A szolgáltatói routert lehet bridge modban hasznalni? wifit kikapcsolni?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Használ itt valaki vodafone otthoni netet (connect box bridge-ben) asus blue cave routerrel? Nálam az asus rebootja után nem kapcsolódik vissza a voda netre a router csak ha a connect boxot is újraindítotom utána. (más szolgáltatónál visszakapcsolódik ugyanez a router állítólag)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bigdady #102528 üzenetére
Szerintem router firmware hiba lehet (ez is). Nekem ilyenem nem volt egyik Asus routerrel sem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ProdyG
őstag
válasz kabelmania27 #102441 üzenetére
Ma reggel járt nálam a technikus. Mint kiderült, itt a környéken ez a hiba egy eléggé általános jelenség mostanság és mindenkinek kapcsolják ki az ipv6-ot. nálam is ez történt, azonnal jó lett minden...
Amúgy ez a v6 csak jó volt valamire, nem véletlenül használtuk, mi volt az előnye a gyakorlatban a v4-gyel szemben? Később vissza kéne állítani majd a v6-ot, vagy tökmindegy?
Köszi! -
DarQb
csendes tag
Nálam délelőtt furcsán viselkedett a hálózat, újraindítottam a modemet (connect box modem üzemmódban), azóta zölden villog a dupla nyíl ikon, webes felületen (192.168.100.1) meg "provisioning állapot: kábelmodem IP címének igénylése" pontban megragadt egy ideig, majd "error_translate".
Valakinek hasonló jelenség most Zuglóban??
(állítólag ma nincs karbantartás itt, csak holnap-holnapután van 14. kerre írva bejegyzés)
[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
-
bigdady
nagyúr
válasz snyper990 #102536 üzenetére
LAN/LAN IP-t állítottam át 192.168.50.1-re, mert erre osztotta az előző asus ac65p router anno az ip-t és erre vannak bekalibrálva az eszközök hogy lássák a nas-t stb (egyszerűség miatt írtam csak hármat) (vagyis 192.168.50.2-től kezd ip-t osztani a router egészen 192.168.50.254-ig))
[ Szerkesztve ]
-
hhgygy
senior tag
Üdv, XXII Bartók lakótelepen másnak is haldoklik pár tv-csatorna?
Settop box reset már megvolt.Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Fetyoka0
tag
Sziszatok,
nálatok a horizon go működik? Nálam nem enged bejelentkezni(sem android se böngésző). Azt írja "A bejelentkezés jelenleg nem lehetséges. Kérjük, próbálja meg később.' 2 hete még működött...
-
Topikgazda
-
norbz
tag
válasz Fetyoka0 #102540 üzenetére
Nálunk is megkotlott tegnap az egyik horizon go fiók. Sehol nem enged be, mindenhol ez a próbálja meg később üzenet van.
A másik fiók meg gond nélkül megy...
Holnap megpróbáljuk az ügyfélszolgálatot, hátha...Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
hypno skate
senior tag
válasz ProdyG #102534 üzenetére
Amennyire tudom az IPv6 az érdemi haszna egyebek mellett az, hogy a maximálisan kiosztható IP címek száma nem négymilliárd (plusz a reszli mint z IPv4-nél, hanem ennek a 336 -szorosa.
A problémát a gyakorlatban az okozza, ahogyan a régi infrastuktúra számára emészthető teszik az új protokollt. Valaki - aki ért is hozzá - korábban leírta itt a fórumon, hogy miért okoz gondot az UPC (Vodafone) megoldása, de most nem találom, és hozzáértés hiányában nem is tudom elmagyarázni.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Vynx
tag
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #102437 üzenetére
Kálváriám a mai napon, a Vodafontól kapott emailnek köszönhetően vélhetően véget ért.
"Egyenleged 12901 Ft túlfizetést mutat. A túlfizetett összeget bankszámlára utaljuk, postai úton kikézbesítjük, Kérjük, rendelkezz arról, hogy kinek a számlájára, vagy milyen postacímre kéred az összeget visszaküldeni. Válaszodban jelöld meg ezen ügyintézés iktatószámát."
Remélem nektek egyszerűbb és ügyfélbarátabb lesz az elválás, ha meghozzátok egyszer a döntést...
Robi73
-
Soma01
veterán
Egy 1 éves hűségszerződéssel vállalt csomag ajánlat (TV+HBO+500-as net) esetén, a hűség lejárta után a havidíj emelkedni fog? Mintha lenne valami olyan törvény, hogy nem emelkedhet. Csak fura, hogy a régi csomaghoz képest a havidíj ugyanannyi lesz az új ajánlattal és lesz HBO is, nagyobb a csatorna kínálat és a net is gyorsabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest