Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
Akkor bizonyára csakis a személyes varázsomnak köszönhetem, hogy személyesen mindig többet értem el, mint telefonon.
Igaz, sosem füllentettem azt, hogy le akarom mondani, amikor valójában nem akartam.
(Nem most vannak a „Vodafone-os idők”?)NoOne1976: mondom, sok függ attól, hogy milyen ügyintézőt fogsz ki. És ha tényleg szándékodban áll lemondani, ha nem kapsz engedményt, akkor ezzel valóban nyugodtan érvelhetsz a 1270 megfelelő menüpontjában. Ha viszont ez csak egy tárgyalási taktika, akkor eléggé kockázatos, mert simán azt is mondhatják, hogy jó, akkor mondd le. Volt már rá példa.
-
pdr755
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
És mi a teendő ha most van aktív Telekom szolgáltatás a címünkön?
Le kell előtte mondani mint régen az ADSL-nél és utána 1-2 hétig egyik sincs? Vagy majd elég ha utána lemondjuk a telekomot, amikor a vodát már felszerelték?A díjakat illetően ami árat a honlap kiír (Internet L vario + TV HD Plus vario) az nekem oké.
Ami nem világos h ír valami online kedvezményről amit csak online megrendelés esetén ad, ez vajon telefonon keresztül is elérhető?
Meg a plusz STB bérleti díja Telekom területen 790 Ft/hó, a honlap viszont 1000-et ír hozzá.
Ez a minimum amit érvényesíteni akarok, h annyiba kerüljön a plusz STB mint amennyit a PDF díjszabásuk ír. -
-
patrikcoc
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Optikára nekem Kaon PG241N-t adtak… Bekötés nálam úgy ment meglévő T-s előfizetéssel, hogy elkérték az AD számot, ezzel indították el a folyamatot. Csak egy T-s szerelő jött, ő hozta a vodás eszközöket és vitte a T HGW+boxokat.
Nem éppen szimpatikus ez az ONT, nincs PPPoE Passthrough, se IPv6, nem lehet kikapcsolni az 5GHz Wi-Fi-t. Habár T hálózat, traceroute teljesen más útvonalakat mutat, mint T esetében. VTV időnként megakad, pl. pár napja TV2 HD-n szerverhibát írt, más meg ment. Ezek miatt inkább le is mondtam… -
tuto558
aktív tag
-
tuto558
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy TV-vel a Vodánál mi a helyzet? Mert jelenleg most UTP megy a HGW-től a TV-ig, viszont belefutottam most egy 2020-as Vodás youtube videóba a beüzemelésről és ott a koax ketté van osztva, egyik megy a HGW-be, másik meg a TV-s boxba. Ez azt jelenti, hogy ha TV-t is szeretnék a Vodától, mindenképpen át kell kábeleznem? Vagy van lehetőség a meglevő UTP kábellel is?
-
tuto558
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Valószínűleg bemegyek majd személyesen és ott megérdeklődöm, hogy milyen netet tudnak adni és milyen eszközzel.
Igazából elég stabil netem van most a T-s eszközzel + spec kedvezmény miatt az ár is elfogadható, ami miatt mégis gondolkodok a váltáson az az, hogy a cégnél ahol vagyok van Vodás mobil flotta, és a Voda oldalán láttam hirdetni, hogy még a flottás havidíjakból is engednek meg adnak + netet, ha Voda Home otthoni csomagom van.
-
ngi
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni, azonban számomra ez most így néz ki.
500 as net + TV volt x ft
1000 es net +TV ára szintén x ft
Valójában 2-300 nál sose használok többet.
És a leírásuk alapján az 1000 el se érhető.
Ergo egy üzleti terv excelben kell az előfizetésem, hogy elmondhassák, hogy már az előfizetők y%-a 1000es neten van.Nem érzem hogy többet kapnék valójában. Ez az én mondandóm lényege. De lehet nem jól látok valami részletet.
-
ngi
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezt értem, viszont akkor ne 1000 ként hirdesse. Én a 200-500 al is el vagyok. Tényleg csak munkára használom, videó hívás, build, YouTube, stb. Feleslegesen mennek bele ebbe a mbit marketingbe. Számomra sokkal jobban hangznana hogy 300mbit garantált net, minthogy minthogy 1000es net aminél sokkal alacsonyabb a garantált...
-
Diopapa
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
"Ez a német mintára bevezetett törvényi szöveg. Eddig lehetett a garantálttal takarózni, most viszont a "rendes körülmények között elérhető"-t kell vállalni helyette. Nekem pl. a telekomnál van 1000-es csomagom, amiből "rendes körülmények között" 800/800-at vállalnak, de attól még ugyanúgy jön a gigabit, ahogy eddig is, amíg kevésbé volt szigorú a szabályozás."
Kb mint amikor a Vodafoneos ügyfélszolgálatos röhögve magyarázta, hogy a törvényben előrít 5 perces kapcsolási idő rájuk nem vonatkozik, mert bemondják előre, hogy nagyobb a terhelés a szokásosnál..
-
inf3rno
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
Nem tudom, de elég szakadozós a net. Állítólag nem is erre tervezték az itteni koaxos rendszert, hanem jóval alacsonyabb sávszélességre, úgyhogy nem csodálkozom. Elvileg jönni fog ide a T optikával, de már ígérik 2 éve, és még semmi nem történt. Működni végülis ez is működik, úgyhogy nem életbevágó a másik szolgáltató.
-
-
gduck
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
A mostani gigabites csomaghoz (az használ ugye 3.1-et is) is hálózatátépítés szükséges. Ha ez nem biztosítja a 3.1 fel lehetőséget, akkor ez egy baromi nagy öngól. Bár mostanában divat a gibabit a szolgáltatóknál, amolyan státusz szimbólum meg előfizető vakítás, főleg így hogy felfelé meg egy helyben topogás van

-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Garantált sebesség miatt kell(ene) az a gigabit, legalábbis Budapesten ezt tapasztaltam. 300-as csomag volt az előző helyen meg most is (digi elérhetőség hiányában), sokszor súrolta azt a minimum értéket (60mbit), ami már lakótársammal elég kevés. Gigabitesben legalább garantálnának egy 200 mbitet

/Rant?
Egyébként nem tudom kérlek írjatok már valami tapasztalatot, csak szerintem teljesen gyér amit a Vodafone nyújt, vagy csak én vagyok szerencsétlen? Kétszer kötöttem eddig ugye a 300-as csomagot, előző helyen csoda volt ha 200 fölé ment a sebesség, nagyrészt 100 körüli értékeket tartott, csúcsidőben 100 alatt. Többször is jeleztem nekik hogy ez így nem annyira jó, 300-ért fizetek, de mindig elküldtek hogy a szerződésben foglalt minimum megvan, nem csináltak semmit.
Most költözés után megint erre esett a választás opció hiányában, most szépen jön a 250-300bit, viszont olyan szintű packet loss van (15% körül), hogy pl. a cloud PC-m használhatatlan, bármi ami streaming az hajlamos így meg úgy szakadozni. Ügyfélszolgálat megint elküldött hogy ez van, ők nem vállalnak csomagvesztésre, pingre, jitterre semmilyen minimumot.
Gondolom azért kezeltek le így, mert előző és mostani helyemen sincs konkurenciájuk, a szerződésben foglaltakat pedig hát tartják... Elkényeztetett vidéken a gigabites digi, mind sebességben, mint stabilitásában úgy érzem.
/Rant off
-
cocka
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Elvégre a bittorrenttel mégsem kampányolhatnak.
Az egyedüli internetes szolgáltatás, ahol ténylegesen kihasználható az 1 gigabit, ha a szolgáltató is méltóztatik biztosítani.Különben tényleg nem tudom mire jó még az 1 gigabit, de a 150-es netemmel sok szerverről ennek is töredéke a sebesség. Szóval kérdem én... a net felől hány szerver képes stabilan szolgáltatni 1 gigabiten? Mert ha két kezeden meg tudod számolni, akkor felesleges az 1 gigabitre gyúrni.
Na most amivel szintén nem kampányolnak: ha már így belementünk.. ha mondjuk szeretnél szervert üzemeltetni otthon. Hát 40 megabit az semmi! Évekkel ezelőtt a Telenor már tudott 4G-n kb. 37 megabitet fel irányba. Na oda kéne az 1 gigabit, nem a le irányba. Játékszerver, fájlszerver stb.. nem is használom a router szerver funkcióját (mondjuk az hagyján, hogy szar az usbje, csak ha nem bírja a proci, minek tesznek rá USB3-at, ezt se értem... a papíron 5 gigabites port 16 megbájt/seckel másol gigabites LAN-ban.
), hogy havernak vagy rokonnak osszak meg valamit, mert 10 megabittel senki nem fog szórakozni. -
jeni
félisten
válasz
viktorhu
üzenetére
szerintem ez függ attól is,hogy mennyire voltál komoly fizetős előfizető?
mert ugyebár az ügyfélmegtartó nem fog annyira harcolni olyan ügyfeléért aki 3-4 vagy esetleg havi 5000Ft fizetett.
azért inkább fog úgy mond küzdeni aki havi 15000Ft fizetett az UPC vagy a Vodafonnak. -
cocka
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Akkor elmondom mi volt legutóbb:
le akarod mondani az előfizetést.
Szóval nem mondtam, hogy le akarom mondani az előfizetést.
ki kell mondanom a varázsszót, hogy kapcsolhassa az ügyfélmegtartót
Ha jól emlékszem végig egyetlen emberrel beszéltem.
csak kevesebb kedvezményt tudnak adni.
2531 Ft kedvezmény az kevés? Nem mondtam ki a varázsszót.
-
-
-
Katicza
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Nem fogok kötekedni veled, én kérek elnézést, hogy felvetettem egyáltalán. Te vagy az okosabb, elismerem. De majd légy szíves erősítsd meg ugyanezeket pár év múlva. Gondolom te imádod a kábelerdőt, szeretsz kötözgetni, imádod a kötöttségeket. Biztos nem használsz vezeték nélküli egeret sem billentyűzetet. Wifi előnyeivel sem élsz
Én azért 10-15 éve is elcsodálkoztam merre tart az akkori csúcs. Nem véletlen az antenna hungária fejlesztése, az évenkénti több milliárdos kiadások, plusz a sok külföldi tanulmány, konferencia amiről szaklapokban olvasni, világosan kirajzolja a jövőt. Nem célja a cégeknek olyan technikusi gárda fenntartása akik járják a kuncsaftokat, a jövő, hogy ne kelljen kimenni. Iszonyat pénz a kábelrendszer fenntartása, fejlesztése is. Tv-t kik is szolgáltatnak? A mindig tv-n kívül olyanok akik mobilszolgáltatást is. Amikor 5G és már 6G is lesz, szépen lassan ki lesz vezetve a vezetékes net. Sim kártyás routereket viszel haza a boltból. Persze a pc-det csatlakoztathatod a routerhez kábellel is, de már nem lesz releváns. Én a koaxos tv-nek még 20 évet jósolok. Aztán kivezetik. Lehet sokat is mondtam. A minőségi tv nézéshez pedig semmi köze az általam leírtakhoz. Egy film megnézése mondjuk a mozi+ csatornán egy ugyanolyan okostévén semmivel sem különbözik ha a vodafone kábelhálózatán vagy a mindig tv vezeték nélküli rendszerén nézem.
Te pedig maradj csak meg a Szülejmán vonaladnál, ha ennyire leragadtál nála
Én mindenesetre még vodafone ügyfél vagyok és figyelem a fejlődés irányait, ha van újdonság szívesen kipróbálom. Munkahelyemen (kórház) mindig tv van és semmi probléma vele. Olyan tv-k vannak a falakon amelyek már tudják a szabványt, és minden kórterembe aktív antennák vannak, pici, nem zavaró és semmi panasz, jön az adás. VIP kórterem és főorvosi szoba pedig el van látva mediacard-al. Nincs körbekábelezve még ezzel is a kórház. -
Katicza
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Pedig a jövő amiről beszélek. Amiről te beszélsz, mármint a mobilitás, az a tablet, a mobil, és azokon netes tv alkalmazások. Az rendben. A fogod a tv-t és viszed félreérthető volt, nem azt értettem alatta, hogy folyton a készüléket mozgatom, azzal utazom. Hanem szabadon a lakásban vagy nyaralóba levíve leteszem ahová szeretném. Amúgy nem nézek sorozatokat és retek klub szintű kanálisokat. Max sport, film, természet, ismeretterjesztő vagy zene. Picit utána nézve rájöttem amiről én beszélek ahhoz a mindig tv áll a legközelebb. Az már majdnem amire gondoltam. Ott ha a jövőben az adó oldal további fejlesztéseken megy keresztül, nagyobb a térerő, jobb a lefedettség a csatornák számának növelése, akkor ott van, hogy 60-80-100 vagy akár 120 csatornát sugározva egy földi hálózaton beteríti az országot. A tv-k fejlődése eljut oda, hogy alap benne a dvb-t2 és a hevc lehetőség, így nem kell külön dekóder. A tv-be simán lehet beépíteni aktív dvb antennát ahogy a tabletbe, vagy mobilba pl. Akár aktív antennát is, a tápot simán kapja. A kódolt csomagokhoz ott a mediacard. Nem sok híja van. Akkor elég a tv-t hazavinni a boltból, leteszem ahová szeretném, kap áramot, bele a mediacard, behangolom és nézem. Ha költözöm akkor átviszem és megy tovább. Nincs mindenféle bejelent, lemond, beköttet dolog, nincs kábelezés, box és távirányító dömping. Ennyi, nem kell többet mögé látni és ósdi kábelerdő ami a múlt
A jövőt én más irányokban látom. Zsebrádiós szövegre nem vagyok vevő, mert közel sem arról beszéltem. -
cocka
veterán
-
ztsoft
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezt szépen össze foglaltad. Nálam is az első helyen van a Youtube, ha keresek valamit, meg követek pár csatornát.
A sport nálam kimerül az F1-el.Már nincs TV előfizetésem (~ fél éve), nem is hiányzik.
#104451 sixpak
Sajnos én is meg vagyok lőve, konkurencia hiányában, már rég leléptem volna tőlük.
#104466 vargalex
Már nem használják a No TV szűrőt, sőt, ki is veszik, [link].
-
Marky18
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
A 4-5 relevans sportcsatornan kivul nem is nezek mast, heti 5-6 ora meccsnezesert huznak le olyan csatornak dijaival, amiktol a hanyinger kap el.... arrol nem is beszelve, hogy nemelyik csatorna a 720p-t is szarratomoritve kuldi, egyedul az alacsony streaming framerate miatt nem eri meg az online meccsnezes.
-
cocka
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Jó, de akkor miért nem kerítenek egy nettó 2-3 órás műsort, aminél talán még a "pisiszünet" miatt én is követelném a több reklámszünetet. (de ott még nem tartok, hogy 15-20 percenként kelljen pisilnem vagy mást csinálnom, ha úgy döntök, hogy végignézek vmit) Talán egy háromórás műsornál elfogadható lenne, hogy négyszer beletrollkodnak. De 66 perc erre nagyon kevés.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Téves. Régebben több csomag volt diginél is (területenként változott),digi közszolgálati, digi mini és digi családi volt nálunk pl. Aztán egyszer csak elhagyták, és kódolatlan lett minden, csak a prémiumhoz (digi now, hbo, filmbox, felnőtt) kell kártya/box. Illetve akinek nincs dvb-c tuner tv-ben az is kérhet boxot ha nem analógot szeretne nézni. Szóval technikailag adott lenne a több csomag és a kötelező box/kártya, szimplán nem akarják felhasználókat szivatni.
-
pjen
félisten
válasz
viktorhu
üzenetére
Értem én.Akkor a DIGI filmhez, HBO hoz miért is adnak kártyát?Egyszerűen nem akarják megnehezíten az életed.Boxuk is van de nem azon akarnak meggazdagodni.Ennyi erővel a voda mint uj belépő szintén mondhatta volna:nincs meg a technikai lehetőség és nem ķódol.Csak hát a pènz.
-
-
cocka
veterán
-
Robi_73
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Értem, köszi szépen! Viszont mindenki aki nem kapcsolja ki a nem használt sávokat, legalább két jelet sugároz így is 2.4 és 5Ghz-en. Én amelyiket nem használom azt lekapcsolom mindig. Sok idős a házban nem is használ netet, csak mivel csomagban jóval kedvezőbb az előfizetési díj, beköttette azt is.
Most szólt a fiam, hogy már kétszer megszakadt 2.4Ghz-en a net a gépén. Szóval megyünk vissza 5Ghz-re, pedig a sebesség még mindig jobb mint korábban, a pingről nem is beszélve.
#ish4d0w
Köszi neked is! Ahogy látom egyformán gondolkodunk a wifi használatáról...

-
-
MadMancs
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Persze ez jogos bár míg az emberek túlnyomó többsége le van ragadva 2,4 N nél AC is tökéletesen megfelelő ugyanígy. Itt ahol lakok 17 2,4 es, 2 B és 1 G háló érhető el, és sajátommal együtt összesen 2db AC háló. Jó persze következő routerem nekem is AX lesz, de hogy az most 5Ghz vagy 6, teljesen mindegy. Jelenlegi háló lakás legtávolabbi pontján is átviszi 500mbitet, amit az életben nem fogok kihaszálni. Routerem egy TP-Link C6 AC1200. Lakás túlvégén egy TP-Link C20 AC750 van Range Extender módban, az is csak azért hogy a leendő VTV Boxnak legyen net kábelen. Wifin az is hoz 250 körül AC hálót fogadva és AC továbbadva, LAN pontjai csak FE, de gondolom VTV se GE.
Szóval AC val is kiépíthető teljesen korrekt minden igényt kielégítő hálózat, AX ezen igaz tovább dob, de 6E nek tényleg nem látom értelmét.
peter303, Nincs még AX routerem, csak a telóm az.
-
tothmatee
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Sziasztok!
Már jó pár napja eléggé rossz a vodás netem((Debrecen) olvastam, hogy valakinél több napja nincs is net a városba) jött ki a vodafone-tól szerelő is megnézni viszont ő nem talált hibát és azt mondta, hogy valószínűleg zajosodás volt a koax kábelben és az okozhatta... sajnos én akkor nem voltam otthon így nem tudtam tesztelni a netet, de amint hazaértem teszteltem és egy fokkal tűrhetőbb lett, de közel sem olyan mint amilyennek lennie kéne..
Igazából az a problémám, hogy egy 500 megás csomagban vagyok és speedtesten ha tesztelem a szerverek 95%-ban 2-15 megáig megy fel a letöltési sebesség (Ezelőtt kb. minden szerveren megvolt a 450-500MB/s) viszont ami a voda oldalán van "Sebességmérő" ott eléri az 500MB/s-et és ami érdekes, hogy a speedtest által teszteli a netet a vodás oldal alul jelzi, hogy "Budapest Vodafone Magyarország" szerverén futtatja a tesztet, viszont ha én ezen a szerveren lefuttatom a speedtest oldalán ott szörnyű eredményeket kapok..
A feltöltésem és a pingem az változatlan (olyan mint amilyen ezelőtt is volt mikor még rendesen működött) viszont a letöltés elég sok helyen rossz.. Oldalak betöltésén is tapasztalom pl a google gyorsan bejön meg 1-2 oldal viszont van ami katasztrófa (többség) és több percet igénybe vesz amíg történik vele valami.. Böngészőn belüli letöltésnél vagy Steam-ről ha töltök valamit akkor egyszer tölti 50MB-al egyszer pedig 200kb-al
Játékok alatt pedig iszonyú nagy pocket lossom van ahol kiesik a hang sokszor stb..
Valami gond van a vodánál amit még ők sem tudnak, hogy mi lehet az vagy csak szimplán rossz a szolgáltatás? Esetleg valami megoldást vagy tanácsot ha tudna valaki adni azt megköszönném!
-
-
cocka
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Nálam a POP3-as sztori ott hasalt el azonnal, hogy az alapértelmezett beállítás az volt, hogy a levelek letöltése csak bejövőből lehetséges, majd miután letöltötte az összeset, automatikusan törölte is őket a szerverről. Na mondom jó, akkor ennyit a POP3-ról. Rögvest váltottam IMAP-ra.
Exchange meg gondolom valami újhullámos cucc, főleg ha az MS felirat is ott van előtte. Thunderbird tuti nem támogatja.
-
maykee27
friss újonc
válasz
viktorhu
üzenetére
A szerződés szerint kiszámoltam a listaárak alapján és úgy jött ki 31.000 Ft. Ez még okés is lenne, de a legszomorúbb hogy az ügyfélszolgála elérhetetlen a srác meg az üzletben nem volt hajlandó levezetni hogy pontosan mit miért kell, azt mondta majd a számlán látom. Szerintem holnap visszamegyek reklamálni a szerződéssel.
Nyilván ilyenkor számít az ember arra hogy fel kell mondania a hűséget, akkor persze fizetni kell de 1 hónapért egy ilyen horribilis összeg pofátlanság. Plusz valóban az 500-as internet így 3500 Ft körül van a listaár pedig 20.000...
Még arról is szó volt, hogy a bekötési díj így nem 1500 Ft hanem több, viszont megnéztem és a szerződésben ennek a költségnek nincs listaára, hanem ez ennyi. Mindenesetre a vodafone-al soha többet semmit!

nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Azt esetleg nem tudjátok hogy Óbudán szolgáltatnak? Mert oda költözöm, csak erről infót nem találtam a neten, úgy mint pl. a telekomnál vagy diginél.
-
válasz
viktorhu
üzenetére
1985 novemberében szabadult ki a videomagnó a vámáruraktárból. (Akkoriban ez volt az eljárás, a vámolás 3-4 hónapig tartott. Azon imádkoztunk, hogy karácsonyra legyen meg.) Miután meglett, azon voltunk egy kicsit kiakadva, hogy csak 16 csatornás volt a tunere, és egy csomó kábelcsatorna nem fért el rajta.
Kábeltévé szerintem egyébként 1985 nyarától volt nálunk, amire abból következtetek, hogy szeptemberben vettük a Videoton Infra Color tévét a 16 csatornahelye miatt (tévéből ez volt a maximum elérhető). Előtte Color Star volt, 4 programhellyel, amit a kábeltévé miatt hangoltattunk át PAL-ra.
Azt nem tudom, hogy máshol milyen volt a kábeltévéhelyzet, de a gimnáziumban 1985-ben már elég sokan nézték a nyugati adókat (Sky Channel, Super Channel, EuroSport, MTV, ORF, Sat1, PRO7, stb.), amire dátumhoz kapcsolódó konkrét emlékeim vannak. Ment a felvételek csereberéje ezerrel...
Azt egyébként tényleg tudom, hogy nálunk a szomszéd csókos társasház miatt volt kábel, de errefelé ez nem volt ritkaság.
MaCS
-
válasz
viktorhu
üzenetére
1985-ben 24 adó jött kábeltévén.
A szovjet adó egyébként nem a szovjet hadsereg miatt jött. Érdekesség: a Budapest Szálló tetejéről nyomatták 20 wattal. Amúgy tényleg néztem, időnként mentek nézhető műsorok is.
A gondom nem a felhőbe mentéssel van, illetve csak részben. A fő gondom az, hogy egy csomó, számomra fontos műsornál le van tiltva a felvétel lehetősége, ráadásul idővel törlik a felvételeket.
A VHS videomagnóim sajnos nem DVB-C-sek, így nehéz lenne felvenni velük.
De az STB megfontolandó, csak egy megfelelő típust kéne találni.
MaCS
-
ITcr0wd
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ha nem állítok be IP címet a számítógépen és azt központilag kapom , most éppen 78.139.*.*, a DNS meg 213.46.246.54 és 53 akkor is elérem az admin felületet (192.16.100.1). De sok opció nincs a Modem mode-on kívűl.
Kommunikáció van, pl a DNStől kapok vissza IP-t, de más nem működik.
Aktív témák
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Medence topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igaz, sosem füllentettem azt, hogy le akarom mondani, amikor valójában nem akartam.

Ha nem veszem at, akkor ervenytelen a szerzodes remelem?
Az egyedüli internetes szolgáltatás, ahol ténylegesen kihasználható az 1 gigabit, ha a szolgáltató is méltóztatik biztosítani.
), hogy havernak vagy rokonnak osszak meg valamit, mert 10 megabittel senki nem fog szórakozni.
A jövőt én más irányokban látom. Zsebrádiós szövegre nem vagyok vevő, mert közel sem arról beszéltem.