Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102437) Robi_73 válasza woodworm (#102435) üzenetére


Robi_73
őstag

Nekem is csoportos beszedés van, volt beállítva csak mivel bankot váltottam nemrég, és a T hozta az optikát tudtam, hogy váltani fogok ezért nem lett beállítva az átutalás, és fizettem inkább bankkártyával. A legnagyobb probléma az, hogy nem kapsz számlát és úgy fizettetik be az összeget az ügyfelekkel. Rendszeres számlakiállítóként, a számviteli rendet ismerve botrányosnak tartom a dolgot, nem is értem miért nem ugrott még rájuk a NAV.

Az én esetemben az is érdekessé teszi a dolgot, hogy december 11.-én felmondtam a szolgáltatást, amit ki is kapcsoltak 14.-én, most pedig "kaptam" egy 2911 Ft-os számlát, úgy, hogy ők tartoznak nekem félhavi előfizetés jóváírásával. A héten hétfőn felhívtam őket, az ügyintéző hölgy hebegett, habogott és visszahívást ígért. Próbáltam vele elküldetni az általam még nem látott számlát, de úgy nyilatkozott, hogy azt ő nem teheti meg. Tegnap kaptam egy emailt, hogy háromszor próbáltak telefonon elérni, és ezért emailban válaszoltak.Természetesen nem volt egyetlen egy nem fogadott hívásom se, és hívásértesítő sms-t sem kaptam. Az emailben azt írták, hogy 2911Ft tartozásom áll fent továbbra is. Tegnap ismét felhívtam őket. Szerencsére egy értelmes hölgyhöz kerültem és elmondta, elismerte a rendszerhibát (a kollégák dolgoznak rajta), elnézést kért, és közölte a TV előfizetést számlázták ki nekem a januári hónapra. Kérte, hogy utaljam el az összeget és február elején hívjam őket ismét, majd akkor állítják ki a zárószámlát, és visszakapom a ténylegesen nekem visszajáró összeget. És a legszebb a dologban az, nem látja a rendszerben, hogy beérkezett volna az általam leadott, szolgáltatótól kapott eszközöket, amiket december 14.-én feladtam postán, és a biztonság kedvéért szkenneljem már be a postai bizonylatot, és küldjem el nekik a weboldalukon keresztül.

Óriási katyvasz lehet náluk a rendszerben, örülök ha egyszer végleg megszabadulok tőlük. Pedig a szolgáltatásaikkal viszonylag elégedett voltam, csak hát jött a Voda... :W

Előzmények: [link] [link]

[ Szerkesztve ]

Robi73

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.