Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#142096) MrFloyd válasza snyper990 (#142092) üzenetére


MrFloyd
újonc

Köszönöm a választ! Természetesen lusta voltam olvasgatni, elnézést kérek. Annyira értek hozzá ,hogy amelyik routert lehet azt át tudom rakni ap-be meg normálba. Szóval kb ennyi. Meg jelszót változtatni. Meg egyszer próbáltam port forwardingot ezer éve. De ha van jó guide az OpenWRT routerekhez akkor lenne önbizalmam megpróbálni, szóval most rákeresek.

Amúgy egy régi netgear router egész jól működik, egy ilyen új 3 antennás (tudom hogy irreleváns adat )asus csoda meg teljesen idegen test volt. Én alapból abban reménykedtem, hogy van olyan készülék ami plugandplay. Azért az 1 modem 2-3 router nem olyan ördögtől való dolog.

A lopáshoz annyi, hogy nyílván úgy értettem, meg gondolom a szerelő is, hogy egy modemre ha sok eszköz rá van kötve akkor az gyanús, hogy az egész utca egy előfizetést használ. Ami végül is nem kellene hogy baj legyen, ahogy mondod is, mert nem csapolják, hanem x sávszélességet osztanak fel többen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.