Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raga
senior tag
Üdv.
Nézegetve a Sat Tv családi csomagjának csatornakínálatát valamin megakadt a szemem.
A National Geographic Channel angol nyelvűre van írva.
Ez valóban így van?
Mert ugye mindenhol máshol magyarul megy a NGC. -
Pilács
senior tag
SAT-TV-nél más is bejön mint az UPC-nél? Tehát nem csak az előfizetett csatornák, hanem a más kódolatlan adások... (mindig te válaszolsz ezért címeztem neked )
Sokan hangot adnak annak, hogy sok idő eltellt és még mindig nincs bekötve a szolgáltatás. Kicsit visszatekintenék a múltba amikor még a telefonvonalra is féléveket, sőt éveket kellett várni, és nem azért mert sokan igényelték a szolgáltatás. Szal szerintem türelem, és ez talán nem rossz irányba minősíti a szolgáltatót, hogy előrukkolt valamivel ami sok embernek kellene. Az előfizető kér egy valamit, amit a szolgáltató megpróbál teljesíteni, ha ez nem megy akkor fel lehet mondani a szerződést, és lehet kocogni a másik szolgáltatóhoz. Sajnos az embereknek a türelelmből van már a legkevesebb, mindenki mindent azonnal akar a pénzéért, nem jó irányba haladunk szerintem . De a hiba a rendszerben van
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
petne
őstag
Nem jön be más, esetleg az ukrán, román, orosz adók érdekelnek?
Sajnos a jelenlegi időjárási körülmények se kedveznek a sat szerelésnek, a koax kábelek egyszerűen megtörnek ebben a hidegben és nem lehet normálisan dolgozni vele. Ez miatt sajnos a szerelők sokkal lassabban haladnak... és sajnos előfordulhat, hogy a 30 napból kicsúsznak.
[ Szerkesztve ]
-
Pilács
senior tag
-
Pilács
senior tag
Érdekes lesz ha át állnak másik műhódra, lehet tekergetni az antennákat?
Másrészt én is erősen várom a szerelőket, mert addig nem merem lemondani a kábeltv-t amíg ki nem derül, hogy lesz e rálátás a műholdra, és mivel határozatlan szerződésre billent a kábeltv, sajnos többet kell fizetni. Szal senki se várhatja jobban mint én
-
petne
őstag
Hát igen, addig nem is szabad lemondani a korábbi szolgáltatást, ameddig nem biztos a rálátás.
Én is pontosan hasonló ok miatt váltottam, mint Te. Pontosabban a szüleim szolgáltatását, a lényeg, hogy természetesen január 1-től ismételten emelték az analóg kábel díját (családi csomag 6500), az újaknak 4500, ha jól emlékszem. Én nem lehetek már új, csak úgy, ha lemondom 2 hónapra és újra bekötöm. Ezután mondtam, hogy elég és váltottunk... Nem bántam meg azóta se. Sokkal szebb és hangminőséget kapok, több csatornát, műsorújságot, választható hangot némely csatornán stb. -
Pilács
senior tag
Vajon mit lehet ez alatt állítani, ha sikerül belépned? Nagyon jó lenne arra megoldást találni, hogy a csatornákat lehessen rendezni Ezt egyébbként lehet vmilyen beltérivel? Már mint ki lehet válltani a beltérit másikkkal amit lehet hangolgatni? Ja és jut eszembe ehhez is van rögzítős beltéri?
-
Pilács
senior tag
Nálunk 4900 lenne az analóg és ugyan annyi a digitális (itt még rájönne még 1 beltéri bérleti díj) de én láttam, hogy a digitális beltérin is ugyan olyan rossz a csatornák minősége mint az analógon, kikockásodnak a gyorsan mozgó képek, szal nem értem miért kell digitálisra váltani, max az lenne az előnye, lehet még csatornát mellé rendelni. Én ezért váltanék, mert olcsóbb lesz a SAT TV két beltérivel, meg még egy minicsomag is belefér, és ahogy itt olvasom minőségibb adást biztosítanak.
-
TeeJay
félisten
digitálisra azért váltanak mert egy analóg SD csatorna helyére ha jól tudom 4-5 digitális fér.
tehát ha 50csatornát adnak digitálisan akkor egy csomó frekvencia felszabadul a kábelen amit lehet internetre fordítani meg hasonlók.
a digitális műsorszórás gazdaságosabbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
Ez való igaz, viszont némely szolgáltató a digitális tömörítést szereti túlzásba vinni, hogy még több minden férjen el ;( . Ez az egyik oldal, a másik oldal a tartalomszolgáltatói oldal, ugyanis némely magyar csatorna olyan gagyi minőségben adja az adását, hogy a műsorszolgáltató hiába csinálna bármit, akkor sem tud egy rossz minőségű forrásból jót csinálni és így nem csoda, hogy ez lesz a végtermék.
-
hucsikoi
senior tag
válasz redaizoltan #4020 üzenetére
Nem értek veled egyet. Én pont azért váltottam, mert olcsóbban jövök ki a T-vel. Jelenleg Datanates adsl( 1,7M/256. 6000Ft) + telefon (2300FT) ill digi tv (2700Ft) van. Ezért rendeltem tegnap a T-től egy 8megás netet, telefont és sat-tv-t összesen 10700 pénzért.
-
JR Veriga
csendes tag
válasz redaizoltan #4020 üzenetére
HI!!! Szerintem nem is olyan nagyon drága, mert amit most megrendelsz máshol olcsón,azt veszed észre 3 hónap múlva, hogy sokkal többet fizetsz érte és ráadásul egy megbízhatatlan rendszerért./kollegáimtól/ Az elején voltak problémák de aki melózik az tudja hogy máshol is így van ha valami új beindul, pl a melóhelyén!
Közszájon forognak különféle rémhírek, hogy milyen komplikált a csomag váltás.... én nem értem nekem vagy szerencsém volt többször is de sikerült mindig zökkenőmentesen.
Tudjátok mi a röhej a XIV. Nagy Lajoson lakunk és egyedül a T állt szóba velünk anno![ Módosította: Racecam ]
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek van valami hírközlés hogy az iptvnél a pro7 csatorna helyén poén csatrone lett?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #4031 üzenetére
2009. január 1-től a következőképpen módosult az IPTV csatornakiosztása:
Alap csomag:
- kikerül a Sat1, helyére a Relfektor TV kerül,
- kikerül a Pro7, helyére a Poén csatorna kerül,
- bekerül a családi csomagból a TV6 és a TV Deko.Családi és Extra csomag
- a fentieken kívül nincs változás.Egyéb csomagokban nincs változás.
-
shev7
veterán
válasz lakatosturbo #4033 üzenetére
es ez miben mond ellent a fenti hozzaszolasnak?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
lakatosturbo
aktív tag
Az én wifikártyám régi d-linkes darab és csak wep-es titkosítást tud wpa-n már behal kérdés hogy a wep-es titkosításnál miben különbözik a 64 és a 128bit-es wep mode. Pirelli Routerről van szó.
vagy van a routerben ugyanitt a wepes résznél static-nál van olyan hogy key1 key2 key3 key4 én mondjuk mindenhova beírtam hogy bebede2008 ez most a jelszóm de mire jó a key1 key2 stb?
a keyek alatt van olyan hogy Default Key ID pl eztse tudom miez.
alatta meg van hogy Passphrase ezekről tud nekem mondani valamit?[ Szerkesztve ]
-
alit
tag
válasz lakatosturbo #4037 üzenetére
Nem kaptál hozzá egy cd-t? Azon van használati és jól le van írva.
-
Sanyix
őstag
Hogyan lehetne rábírni a tcomot, hogy egy adsl hozzáférésnél adsl2+-t kapcsoljon? Mivel a vonal olyan 7 mbites linksebességet bír, 2+-al meg talán ki lehetne csikarni belőle valamennyit.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
alit
tag
válasz lakatosturbo #4040 üzenetére
Küldtem emailt.
-
lakatosturbo
aktív tag
hát ebből a kérdéseimre nem nagyon kaptam választ pl SSID-nél nem vágom miaz a channel 6?
-
alit
tag
válasz lakatosturbo #4043 üzenetére
A wifi által használt frekvencia sáv, fel van osztva csatornákra, Na ezek közül ő alapértelmezetten a 6-ost használja. Ezt neked nem kell elállítani, csak ha a környezetedbe sokan használják ezt a csatornát és már nagyon zajos lesz.
-
Gausz
aktív tag
Hello, egy már-már klasszikus problémával jönnek, melynek online bejelentésére magentáék már lassan 1 hónapja nem válaszolnak.
Szóval történt, hogy az eddigi 1024/96 csomagot leváltottuk 2048/192 DSL Classic Happyre. Viszont én nem lettem happy, ugyanis amint terhelés éri pl, 3megás levél küldése, skypeon hang esetleg video beszélgetés, akkor vagy teljesen ledob a net, vagy a kapcsolat megmarad, viszont 5-10mp-ig nem történik semmi (SM50B progi mindenhova 0-t ír ki ilyenkor, röviden újraszinkronizál).
D-Link DSL-360R modem van, a rajta mért adatok a képen, a letöltésen levő csillapítás +/-1dB-t ugrál, SNR is leesik néha 7dB-re.
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-01/10/1277_dkc0amwd6ffx0zxg_dsl.pngÉrdemes próbálkozni a szolgáltatónál? Vagy törődjek bele, hogy ez így fog maradni? Modemcsere megoldaná? Gondolok itt arra, hogy egy erősebbnél talán növelhető a transmit power.
Kösz,
Gausz[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
A csillapításod nagyon magas (54 db), 4-5 km-re lehetsz a központtól. Érdemes lenne egy vonalvizsgálatot kérni, hogy mégis mennyit bír a vonalad maximum.
Egyébként előfordulhat, hogy egy erősebb modem jobbat hozna ki, tehát annyira, hogy ne szakadjon meg a szinkron, de ez nem garantált, ezért nem mondom azt, hogy vegyél (D-Link 360T vagy 380T-re gondolok). Ha esetleg valamelyik ismerősnél van ilyen, meg kéne próbálni vele vagy akár egy másik tipussal.
-
-
Raga
senior tag
Szia petne!
8 megás ADSL csomagom van.
Hely Kiskunhalas.
ADSL modem: Dialcom ADSL Bridge 1600 (ADSL Modem)
Mérési eredményem:
[link]Véleményed?
Egyáltalán ez a régi, de legmegbízhatóbb ADSL modem bír 8 megát?
Nem kéne kicseréltetnem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest