Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Bozek
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #94003 üzenetére
Ha a Google-ba beírod, hogy "t-online prohardver", akkor ez lesz az első találat. Igaz, hogy ott is ott van, hogy Telekom, de sokakban még a T-Online maradt meg. Persze ha átírnád az URL-címet, akkor meg a mentett könyvjelzőkkel lenne gond.
Egyébként csak arra akartam célozni, hogy nem kell valakit leb*szni, mert T-Online-t ír.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Pontosan tudom, hogy mit írt, és pont ezért írtam, hogy nem lehet megváltoztatni.
Bozek
Senki nem baszott le senkit szerintem, btz csak szólt, ha nem is babuzsgatva, hogy már nem T-online ennyi.És mostantól kérek mindenkit fejezze be az ezzel kapcsolatos OFF-ot, mert törölve lesznek.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
félisten
Tegnap leadtam a megrendelésem a netbekötésre. Mennyivel előtte fognak hívni? Kb egy óra kell, hogy haza tudjak érni, ha azonnal elindulok munkából, szóval jó lenne, ha tudnék előre egyeztetni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz FoxiestFox #94008 üzenetére
Elvileg időpont egyeztetés van előtte, hogy mikor tudnak jönni, azért ne várd őket holnap délelőtt.
-
Soulfly842
addikt
válasz FoxiestFox #94008 üzenetére
Hol adtad le? Online, telefonos ügyfélszolgálat, stb..?
Online több napot tolódik, mivel manuálisan xy nap múlva ránéznek, rögzítik, ill. egyeztetnek veled. Ha így tettél, akkor én lehet inkább ehelyett felhívnám a 1414-et
Időpontot fognak egyeztetni előtte majd megrendelést követően pár napon belül és két órás időintervallumokat adnak meg előre, ami közül választhatsz (telefonon utólag hívnak majd ez ügyben)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Soulfly842 #94010 üzenetére
Tegnap este adtam le neten. Nekem nem sürgős, szóval nem zargatom őket telón. A lényeg, hogy hívnak majd, és egyeztetünk, király.
Kösz a válaszokat. -
Azie
őstag
válasz FoxiestFox #94011 üzenetére
most nem sürgős neked, de amikor majd az lesz már, nekik még akkor sem.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet 2 router 1xre a HGW-n? Vagyis a fő routerem csatlakozik pppoe kapcsolaton és szeretném kikerülni a fő routert ezért a hgw 2-es portján szeretnék netet és azt nem tudom, hogy ilyenkor a másik routeren mit kell beállítani már ha lehetséges.
-
Azie
őstag
dobtak be szórólapot meg kaparós kupont, amivel be kell sétálnom pilisvörösvári boltba valami beváltható ajándékért. valaki tud erről valamit - mert egy kulcstartóért nem szopatnám magam potyára.
tippre minden kupon nyer - marketing bullshitre gyanakszok
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz cyber86 #94014 üzenetére
Mivel a PPPoE-t nem a HGW építi fel, így ott nem lesz net. Amit ki lehetne próbálni, de nem 100%. A fő router-ből kellene egy kábel vissza a HGW-be így ő switch-é válik, aztán a HGW LAN2-re mehet a másik router egyik LAN portja.
Viszont a HGW-ben ki kell kapcsolni a DHCP-t, így IPTV esetén jó kérdés, hogy működik-e a hálózat.
Ez már a nagyon tuning kategória. a HGW-nek kellene a PPPoE-t felépíteni, ha minden áron 2 router-t akarsz.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Valaki tudna nekem informacióval szolgálni az alábbival kapcsolatban?
Agglomeráció, kis település, családi házas övezet.
Az utcánkban együdül csak nálunk nem érhető el a Telekom kábelnetje és IP tv-je az utca (körben összes szomszéd) és a keresztutcák mindegyikében igen.
Érdeklődtem a Telekomnál, hogy most mi a fene van.
Több napi utanajárás után azt sikerült kideríteniük, hogy a kábeles lefedettség technikailag nem megoldott nálam.Ami azért fura, mert jelenleg kábelnet van a Kalásznettől (Telekom leányvállalat, Telekomos átjárókat használnak..stb.).
Összes szomszédnál is ez a szolgáltató van és hozzájuk lehet a Telekomos csomagot rendelni, IPTV-vel.Ez most hogy lehet?
Egyszerűen csak lusták a címegyeztetést vagy bámit megcsinálni?Segítségeteket köszönöm
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
Az már megvolt, azután mondták, hogy nem lehet, amit végképp nem értek.
Ugyanazt a hálózatot használjuk az egész utcában.
Egyedül csak hozzám nem lehet rendelni, neten is kiírj, hogy az én címemre nem lehet, de az összes többire igen, még a mellettünk lévő üres telekre is lehet[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Janusz001
őstag
500 -as koaxról van valami infó, mikor teszik szélesebb körben is elérhetővé?
-
lukxy1
csendes tag
Sziasztok!
Vhol lehet érdeklődni, hogyha egy településen már befejezték az optika kiépítését, akkor mikortól lehet majd rendelni? Online oldalon még nem jelzi, pedig pár hete elvonultak és már akkor mondta az oszlopon a szerelő, hogy előttünk már működhetne.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Janusz001 #94026 üzenetére
Hiába kérdezed meg minden hónapban, a bővített település lista mindig bekerül ide, ha bővül, ha nem találod benne, amit keresel, akkor nincs benne.
Az 500-as koax nagyon szegmens függő, gyanítom elég nagy monitorozás lehet egy-egy szegmens terhelésén mielőtt kiengedik rá. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az 500-as csomag sosem lesz globális csomag, pont a nagy szegmensek miatt.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lukxy1 #94027 üzenetére
Nem szoktak és szerintem neked sem fognak erről információt kiadni, 1414-en próbálkozhatsz, vagy e-mail-ben.
Az, hogy a szerelő mit mond, és, hogy a hálózat át van-e adva, engedélyek a helyén stb, az nem egy és ugyanaz, akár hónapok is eltelhetnek, mire ott szolgáltatás lesz, de meg szoktak jelenni a Telekomos szóróanyagok a postaládákban, de akár üzletkötők is járhatják a települést.
-
DJ. Ru$y
félisten
Szeretném felhívni a figyelmeteket a Téma tudnivalókban írtakra:
"Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS."
Ennek fényében ezt a szálat törölnöm kellett.
-
félisten
válasz Soulfly842 #93992 üzenetére
Na, hívtak is ma 11-kor, mikor dolgoztam, és nem tudtam felvenni.
Most hazaértem, visszahívtam a számot, amiről csörögtek, a robotrendszerben kértem egy ügyintézőt, aki tájékoztatott, hogy az első elérési kísérletük sikertelen volt, és egyébként sem az a házszám, amit én mondok (előttem volt a visszaigazoló mail, amit küldtek, tehát nem értem, hogy sikerült rosszul rögzíteniük).
Tájékoztatott arról is, hogy valami 20k előleg kell majd a bekötésnél, merthogy hitelképesség-vizsgálat szükséges, hisz nincs más szolgáltatásom náluk (a kiküldött e-mailben 5100 Ft belépési díjról, és az 5300 Ft-os havidíjról volt szó, ami szintén lol, de mondom okk, legyen, csak kössék be).
Kicsit le voltam nyűgözve, majd tájékoztattam az ügyintézőt, hogy akkor ebben az esetben nem is lesz szolgáltatásom náluk.Inkább leülök tárgyalni a főbérlőmmel, hogy a Digi féle tulajdonosit írja alá. Ekkora egy hitvány, félrevezető, már az első lépésben elvérző brandet még nem csesztem, pedig volt Voda mobilnetem még a szappantartó alakú Huawei 3G modemek idejében, azok is megértek egy misét.
-
Soulfly842
addikt
válasz FoxiestFox #94046 üzenetére
Egy emberi erő megoldaná a rögzítésre
1, ha egy év hűség idő van akkor nincs létesítési díj, ha időközben felmondott, akkor csak időarányos kötbért kell fizetned, ergo azt a különbözetet, amivel hűség idő nélkül többet fizetsz...
2, a korlátozott hitelképesség nem csak miattad, hanem korâbbi előfizető miatt is lehetett, aki elfelejtett számlát fizetni (cím)Ez nem a branden múlik. Máshol vagy hasonlóképpen, de inkább még szigorúbban kezelik az ilyet.
-
Tanisz
senior tag
válasz mbalint987 #94043 üzenetére
Köszi
Lehet megteszem, szerinted telekomos emailcímről hatásosabb?(#94024) Azie
Tanulságos volt, köszi Erről eszembe jutott, hogy a velünk szemben lévő üres telekre megrendelem a szolgaltatást (mert oda lehet ugyebár), úgyis előtte van az oszlop, amin mennek a vezetékek, max ha jönnek megmondom, hogy nem oda, hanem azzal szembe szolgáltassanak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest