Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprika
aktív tag
Közben kifutottam a Limitből. Tehát a kép. 5 megás a net( jelenleg) 1-2 napon belül megyek fel 15 megára. Eddig teljesen stbail volt soha nem szakadt. [link] Ez a vonal mit bír el max sávszélre?
-
paprika
aktív tag
-
-
alit
tag
válasz ps.clint #13999 üzenetére
Szia!
Előre bocsájtom én még soha nem csináltam, de korábbi fórum bejegyzésekből van egy kis gyűjteményem. Torrent, DDNS és port beállítások mappámban a következőket találtam. Remélem sikerül valahogy megoldanod.
1,
"1. router menüjében megadni a DDNS adatokat (szolgáltató, hostname, username, pw )
2. dyndns.org-on belépve beállítani a helyes ip címet
3. routert áramtalanítani, majd újra bekapcsolni
4. várni...
ezek után nálam szépen működik a dolog."2,
A Public IP Address-hez 1 darab csillagot rakjál, így működni fog3,
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pirelli/DRG-A225G/Echolink.htm4,
Itt a Nat ---> Virtual server a "pipa" után az Add gombot is le kell nyomni...
Public IP Address : ide raksz egy csillagot (*)
LAN IP Address: A hálózatból a te géped IP-je. Pl. 192.168.1.45
Protocol Type : TCP és UDP
LAN Port és a Public Port -ra beírod azt az értéket amit az Utorrent-be beállítottál.
Enable pipa. -
paprika
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek . (#14012) hackeeeee - (#14010) alit
Legközelebb már csak akkor jelentkezek ha bent lesz az új modem
[ Szerkesztve ]
-
Dávid78
tag
VDSL netnél hogyan tudok uj ip cimet kérni?
-
paprika
aktív tag
válasz ufocsalad #14017 üzenetére
Ahha akkor ettől nem is várhatok többet ? Szomszédnak még kipróbáljuk a modemét mert az enyém már brutál régi. Púpos kondik stb. Igazából most töltök le 1.6Mb/s folyamatosan + van még böngészés közben is. Ez az érték jó? Feltöltés valamiért nem megy normálisan napok óta. Pont mondta a szomszéd hogy nála sem megy nagyon az UP. Lehet Trékom szórakozik valamit?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
10 megás csomagom van a gts-nél. Viszont annyi gondom van, hogy a garantált sebességet nem tudom elérni letöltés közben (ha értitek mire gondolok ). A T-Com tesztszervere viszont hozza az elvárható sebességet. Mi lehet a gond? Az én készülékemben van? (csak modemet használok, routert nem) W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
villamos
őstag
Van ez a marha hosszú típusnevű, fehér, nagydarab Pirelli csoda. Az lenne a kérdésem, hogyan kellene beállítanom, hogy tudjam használni a torrentet felfelé is. Lefelé lehúz mindent, de miután lejött, nem seedeli tovább. UPnP engedélyezve van. Mást is be kellene állítani?
Más:
A webes felületen az ADSL, VOIP, Qos menüpontok lehívása esetén 404 -es oldal jön fel. Ez normális?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
acsaa
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje a pingtest.net -en elég rossz eredményeket kapok, ami természetesen online játékoknál is észrevehető.
A T-Home ügyfélszolgálata szerint minden rendben sőtt igencsak rendben van minden a szolgáltatással amit kapok.Valakinek valami ötlete?
Köszi
-
acsaa
csendes tag
válasz Criton #14030 üzenetére
Békéscsaba
Korábban 3-4 hete még A minősítésű volt a kapcsolat 0 elveszett csomag.
Egy IP tv is csatlakozik a hálózatra ahol viszont nincs probléma szaggatás mentes hibátlan a kép kb 99%-ban, de ugye ez QoS-el némileg szabályozható a szolgáltató részéről.
Sw és Hw változás nem volt a rendszerben vezetéken és wifin is tapasztalom a csomagvesztést 2 teljesen eltérő gépen /Pc és laptop/ más védelmi programokSzámomra érthetetlen és elfogadhatalan ez az érték.
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes, ma elég gyors a net (és még nem szakadt )
15/1-es csomag DSL:
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Melorin
addikt
Hello!
Néhány napja van IPTV-m, 2 TV-re, ami elég sokat vacakol. Alig lehet megnézni egy filmet, mert megáll a kép van hogy 1 percig, be-be szaggat. Lehet ezzel valamit csinálni, vagy egyszerűen lassú hozzá a netem? Állítólag 1 hónapon belül vissza lehet mondani az egészet díjmentesen, amin erőteljesen gondolkodok, de hátha lehet valamit tenni ellene.
Mit próbáljak ki szerintetek?
-
rii
nagyúr
10 mp után megállt a kép és hang, mint egy pause
stb ki- majd bekapcs
ezután is pause
majd router is ki- majd bekapcs
és még mindig pause-ol 10 mp utánmi baja? (város ... persze)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
nem a 192.168.1.1 a router ip-je?
nem érem el :-/
speedtest.net:
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
A pirelli csoda ip -je 192.168.1.254
A webes felületen az ADSL, VOIP, Qos menüpontok lehívása esetén nekem 404 -es oldal jön fel. Ez normális?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
rii
nagyúr
egy fehér pirelli drg a225g b-410-200-4-11 lenne
a 192.168.0.1 sem jön be ...
(OFF)a tv meg estére megjavult(/OFF)
áhhh ... google haver volt ... aszittem a gépemben van a hiba
IP: 192.168.1.254ja most látom villamos 14047 post-ját bocsesz
még kva korán van (:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest