Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Úgy látszik nem módosították 24 órára IPTV esetén sem az ASZF-et. Akkor 72 óra az is.
undefined
-
MajaG
senior tag
válasz ludsimon #54001 üzenetére
Baszki, nálad türelmetlenebb ember kevés van!
HÉTVÉGE van! Ha én írnám az ÁSZF-et nem is lenne egyéni hibaelhárítás, csak csoportos.
Pár ügyeletes van csak ilyenkor, óriási körzetekkel, ugye a leépítés kezdi éreztetni a hatásait. Szerinted hova mennek előbb, ahol nem megy 10-20-100 efinek, csportoshiba miatt vagy eszközhibára?Egyébként ma reggel felvette egy szerelő a lapodat...nyilván ha van ideje, akkor fel fogja venni a kapcsolatot veletek.
-
ludsimon
veterán
Egyébként miért van ez a leépítés?? Egyik talán legnagyobb bevételű cégről van szó Magyarországon a legnagyobb előfizetői bázissal.
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Heimdallr75 #54008 üzenetére
igen és mennyi is a bevételük? ugyan már! ez zsebpénz!
undefined
-
-
ludsimon
veterán
válasz Heimdallr75 #54010 üzenetére
Nem rólam van szó hanem családos emberekről. Remélem megtapasztalod az életet milyen mikor elbocsájtanak és legalább van 2 gyereked és alig találsz valami állást.
Általában ilyen emberek dolgoznak ilyen multiknál akik esélyt kaptak és most ezt elvesztik.Hol fog állást találni? Magyar gazdaság a 0-n.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
313313
addikt
válasz Heimdallr75 #54008 üzenetére
2 sorral arrébb meg 12 milliárd végkielégítésről írnak, meg "bérek emeléséről" elvileg akkor ugyan ott lesznek, csak a dolgozókat szakítják meg...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dchard
veterán
válasz ludsimon #54007 üzenetére
Azért mert te nem látod az értelmét, attól még így van. Sokadik különadó, elbaszott frekvencia pályázat, irreálisan magas freki díj, az országban a vásárlóerő leépülése, a tény, hogy ebben az országban a munkavállalóval szinte bármit meg lehet tenni, mind tény kérdés. Ehhez hozzájön az, hogy az új integrált rendszerek üzemeltetéséhez valóban jóval kevesebb szakember kell, és ez nem csak a Telekomra, de a többi telkóra is igaz, csak náluk eleve sokkal kisebb volt az üzemeltetői gárda, így az hogy onnan (is) elküldtek 5-10%-ot, nem kerül be a híradóba. Az, hogy egyre több a kontraktor, aki ugyan a telekomnak dolgozik, de nem az ő alkalmazottja, szintén tény kérdés, és szintén iparági történet, nem telekom specifikus.
Megint nem az a baj, hogy tájékozatlan vagy, esetleg nem ismersz egy iparágat, hanem hogy mindezek ellenére kinyilatkoztatsz. De hát ez is tipikus magyar dolog: a 10 millió miniszterelnök, közgazdász, fociedző, és most már a 10 millió távközlési szakértő országa is lettünk.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
ludsimon
veterán
válasz dchard #54013 üzenetére
Teljesen érthető a szakmai oldala, de én a morális kérdésre világítottam rá. Mindegy. Ez egy ilyen ország. Ahol egyre lejjebb süllyed a GDP nem is várok fejlődést. El kell menni aki fejlődő országban akar élni.
Arra meg hogy mindenki mindenhez ért annyit, hogy csak a vak nem látja merre tartunk. Ehhez nem kell orvosi diploma, hogy világosan lásd mi történik gazdaságilag.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
MajaG
senior tag
Az már most látszik, hogy olyan területekről is küldtek el embereket túl sokat, ahonnan nem kellett volna, de sebaj majd jön a minőségi embercsere.
Értsd "nagy fizuval kibąsszuk", éhbérrel felvesszük projekt. Ez se Telekom specifikus, hanem mindenhol jellemző.. A menedzsment meg felvesz egy pár tíz, száz millás jutalékot. Ez minden vállalatra jellemző, és jellemző is marad.
A jelenlegi gazdasági működés, az állandó bövűlés teljesen halálra van ítélve, ahogy az ostoba pénzhígítás is, de sebaj majd indítanak pár háborút...kamu kifogásokkal, ja hogy már elkezdték. Hoppá.
No térjünk át inkább a Telekom valós dolgaira.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
A héten már kérdeztem ezt.
Azóta sikerült más csatornákat is nézni, a HD-k egész sűrűn be-bekockásodnak, azért eddig ez nem volt ilyen...
Lehet ezzel valamit kezdeni, esetleg eszköz hiba? Jelentsem be hibára?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ludsimon
veterán
ennyi vagyunk nekik. és ezt lenyeljük. Vagy mint dchard megmagyarázza miért nem kell annyi ember. (legyen még több munkanélküli, meg közmunkás 22 ezerért!) Mindegy, menjünk onba!
Milyen az az ED3-as Dlink router, hogyha csak csere oldja meg nálam a problémát?
Az is támogatja hardveresen és szoftveresen is a bridge módot?[ Szerkesztve ]
undefined
-
dchard
veterán
válasz ludsimon #54016 üzenetére
Én meg arra próbáltam rávilágítani, hogy ami történik, az nem kizárólag a telekom sara, hanem a saját hülyeségünk, a politikusok hülyeségéé, mondhatni az ország és a társadalom tükre. Mit vársz egy olyan helyen, ahol az adócsalás erény, és az olyan alapvető dolgok, mint az oktatás, az egészségügy, vagy a munkavállalók jogai nagy ívben le vannak szarva? Gondolod, hogy a telekom megtehetné ugyanezt hasonló módszerekkel mondjuk a németeknél? Akkor mi lehet a különbség? Na ezen kellene elgondolkodni.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Teko001
őstag
válasz 313313 #54018 üzenetére
Szerintem igen. Nekem volt, hogy minden SD jó volt, de bizonyos HD adások akadtak, kockásodtak. A net jó volt, meg minden más is. Aztán véletlenül megtaláltam, hogy volt egy hibás kábeldarab a modem előtt. Mindenesetre nem normális jelenség, szóval mindenképp jelentsd be szerintem.
-
313313
addikt
válasz Teko001 #54022 üzenetére
Ez egynek jó, kipróbálom másik kábellal összekötni a beltérit meg a routert, hátha úgy jobb lesz, ha nem megy hibára.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
prisz
aktív tag
válasz Lovi24 #53854 üzenetére
Egy percig se gondolkodj. Egyértelműen Digi!
Amit a T.-nél HD-nek nevezett vacaknak neveznek, az kb megfelel a Diginél egy erős SD csatornának. És ezért még van pofájuk plusz pénzt is kérni.
Ha rögzíteni szeretnél, a legtöbb új tv-n ott van a PVR, ha nincs, veszel egy PVR-es es box-ot és azt használod. Ráadásul nincs tv limit, nincs kódolás.
Egyébként a kérdésed is fura, mert ahol lehet mindenki csak menekül a T-től, ha van más alternatíva. Az IPTV-s borzalmat pedig aki teheti felejtse el, mert a technológia sem ebbe az irányba fejlődik....[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
LOL
Ebben a topicban is ki volt tárgyalva már 1000xer, hogy ez jóval odébb van, semmi nem mutat jelenleg efelé, mert a műsorszolgáltatók nem fognak lemondani a bevételeikről. Amíg tudnak kartelleznek, ha csak az Apple meg nem újítja ezt a piacot is...más nem fogja, mert nincs piaci ereje, tőkéje hozzá.
+ ez szerinted nem ip alapú lenne? Ez pont, hogy az IPTV-re mutat...
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Teko001 #54027 üzenetére
Valami közel 10 éves kb 3-4mm átmérőjű alig 60cm kábellel van a box a routerhez kötve, lehet a kábel a 100MB-t se tudja
Amúgy optikán jön a cucc...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Igen szomszéd is újságolta, hogy ő milyen jól járt a Digivel, és röhögött rajtam, hogy a Telekomot választottam, aztán mikor közöltem, hogy 100 órányit ingyen telefonálok vezetékes és Telekom irányba, hirtelen a szemei is kidülledtek...
Nem csak a netet vagy TV-t kell nézni a Telekomnál, hanem az összes kínálatukat. Az én családomban, mindenkinek van még vezetékes telefonja, és az emberek kb 70-75% T-mobilos (ez kb 40 emberre levetítve...)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
válasz 313313 #54031 üzenetére
Ez egyénenként változik, kinek ez, kinek meg amaz szolgáltató csomag összeállítása fekszik inkább! Van aki csak azért rendel a Telekom-tól is vezetékes telefont, mert úgy olcsóbb az internet és a TV, egyébként meg nincs is készüléke, így nincs is rádugva semmi a modemre...
-
btz
addikt
Nem azt mondtam hogy erre mutat hane, azt hogy erre mutathatna. Engem nem zavar hogy az is IP alapú. A lényeg a lineáris tv közvetítésen van. Semmi értelmét nem látom.
Filmes és zenés minicsomag TV-kre én már elő sem fogok fizetni soha, mert mindent megtalálok a neten. A napi híreket is. Ha nem lenne nyugdíjas a családban aki még ehhez van szokva (nem a letöltögetéshez) akkor már le is mondtam volna a TV szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
MajaG
senior tag
válasz Intruder2k5 #54032 üzenetére
Így van.
Én jobban kijönnék a Digivel, mert családi házban lakom, be van koaxozva, tököm fizet szívesen a kártyaolvasókra, telefonra meg van családon belüli mobilcsomagom. + nekem az upload mindennél fontosabb, nem torrent miatt, melóhoz. (mielőtt valaki megkérdezné, nem a Telekomnál nincs kártyaolvasó, Vidanetes vagyok tv-ben pont emiatt is.)
Anyám férje pl.: imádja az iptv-s boxot.
Őt nem érdekli, hogy mi hogyan van tömörítve, lesz@rja a tv alatt a boxot. Neki kényelmes, meg tudja állítani az adást, felvenni stb. Az emberek nagy része ilyen átlag fogyasztó, nem fog az okos tv-be vinyót dugni, hiába tudná a készüléke.
Panelbe én is elcsodálkozom, hogy sokan nem váltanak át Digi-re, de sokan váltani se mernek, mert hogy milyen nyűggel jár stb. Ami van neki, az működik, s akármennyire szidjátok itt sokan a Telekom hibaelhárítási sebességét, fasorba sincsen a többi szolgáltató, mivel még kevesebb embert foglalkoztatnak. Az alvállalkozók nagy része meg sokszor közös. Oda is az a hülye pék megy...
-
Looserke
őstag
beléptem ma az online ügyfélszolgálatba és meglepődve láttam hogy azt írja nincs hűség kedvezményem Sat TV-re és fel is ajánlotta a lehetőséget "jobb árra a hűség fejében" holott még vagy másfél évig tuti kell lennie hűségnek a TV-n, mert ősszel hosszabbítottam a netet és a SAT TV-t is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én éppen vidanet miatt váltottam
Altanetes voltam, de ők átadták a boltot nekik, nulla tájékoztatás, január 6-án lejárt a hűségem, utána felhívtam másodjára őket, hogy mondjanak már valamit, mennyibe fog kerülni a netem.
54k/év volt a 10-es net altánál, náluk 84 lett volna, köpni-nyelni nem tudtam. -
313313
addikt
válasz Intruder2k5 #54032 üzenetére
Ez megint olyan nem vagyunk egyformák, ismeretségemben sokaknak van Hoppá díjcsomagjuk és ki is használják...
A családon belüli mobilflotta meg olyan, hogy após gimnazista lánya napi szinten tud 2-3 órát lógni a vezetékes telefonon, minidig beszél valakivel osztályon belül, azt meg költséghatékonyabban sehol nem fogod megkapni..HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
btz
addikt
válasz Looserke #54035 üzenetére
Nekem meg azt írja hogy nincs net szolgáltatásom. Pedig van. Felesleges most foglalkozni azzal amit az online rendszer mutat. Nem jó. De a belső rendszerük sem működik. Mert bementem a Trépontba elintézni a hűségidőmet. Lehülyézte a telefonost (akivel előtte próbáltam meghosszabbítatni) hogy az is egy gomb nyomással elintézhette volna, aztán mikor azt hittem hogy a Tpontos elintézte, jött a mail az mtkapcsolatos mailcímről (mert oda is írtam) hogy a Tpontos is csak azthitte hogy neki sikerült, pedig nem. Ő is csak azt hitte, ahogy valószínű a telefonos is hitte.
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
válasz 313313 #54037 üzenetére
"após gimnazista lánya napi szinten tud 2-3 órát lógni a vezetékes telefonon, minidig beszél valakivel osztályon belül, azt meg költséghatékonyabban sehol nem fogod megkapni"
Felénk a fiatalság facebook-on, esetleg skype-on, meg viber-en kommunikál egymással, ami mind "ingyenes", lévén net úgyis van!
-
313313
addikt
válasz Intruder2k5 #54040 üzenetére
Napi 2-3 óra telefonálás mellett megvan a Viber/Skype és egyéb felület is, Facebookon mikor éppen hogy függeszti fel a regisztrációját
-
sarkan
aktív tag
-
Locutus
veterán
válasz ludsimon #54001 üzenetére
Én szombat reggel bementem a t-pontba, hogy bejelentsem az igényemet új boxokra, mert a régiekkel egyre több a gond. A kisasszony elhajtott, hogy neki nincs kedve hibajegyet felvenni, "nekem jobb" ha a 1412-n jelentem be. Na nekem ez annyira jó volt, hogy 22 perc zene után kapcsolták a semmirevaló munkatársat, aki csak továbbkapcsol, majd újabb 17 perc után jutottam el ahhoz, aki tényleg felvette a hibajegyet úgy 5 perc beszélgetés után.
Na erre rá fél óra múlva már hívott is a szerelő, hogy most jönne. Szombaton. Kb 20 perc alatt szakszerűen kicserélte a dobozaimat újra.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
válasz Locutus #54048 üzenetére
A "kedves" kisasszonyt azért csak felnyomtam volna... Nem vagyok feljelentgetős típus, de ez undorító, hogy odamész az ügyfélszolgálatra, kiállod az esetleges várakozási időt, majd egy ribanc közli, hogy ő most lusta erre, mert mondjuk a körmét kell kifestenie, és elhajt a köztudottan túlzsúfolt és alig elérhető ügyfélszolgálatra, aminek a hívása esetleg még pénzbe is kerül, ha nincs T-s telefonod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest