Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok.
Ha online rendeltem internet szolgáltatást mennyi idő amíg kapcsolatba lépnek velem?Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz studiod1 #110046 üzenetére
1 előfizetés 1 címen lehet. Ez nyilvánvaló. 2 hozzáférési pont kell stb. nem fogják egy szolgáltatás áráért adni. Ezt nem is értem, hogy gondoltad. Mit szeretnél erről pontosabban? ÁSZF és a mellékletek határozzák meg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz TiMoN #110042 üzenetére
Senki sem mondta, hogy technikailag nem működik.
Minden szolgáltatásnak van üzleti és lakossági része, lakosságira TV-ből 3 a maximum ennyi.
Ha koaxon szolgáltat nálad a Telekom, akkor ~30 csatornát tudsz nézni ingyen, összefoglaló GYIK részében ott van a lista Roli jóvoltából.
-
TiMoN
senior tag
válasz DJ. Ru$y #110041 üzenetére
Fizikailag lehetséges egy előfizun 4 box is, igaz a 4. box muteré volt, csak kíváncsiságból át hoztam. Csak a T köti meg, mert persze üzlet, hogy legyen még 1 előfizetésed.
De megoldottuk a 4. tv-n mindig tv van azt kész arra elég amire kell, de azt hiszem a T kábelén is van digitális adás még nem próbáltam.-TiMoN-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz TiMoN #110040 üzenetére
A darabszámon mit változtatna a CI modul? Akkor 3 db kártyát kapnál és kész. Semmi köze hozzá, lakossági korlát a 3 db hozzáférés biztosítása náluk.
Ha akarsz még TV-re STB-ot, akkor kell egy második TV előfizetés, azt hiszem tányért nem tesznek fel újat, csak egy 4-es vagy 5-ös fejet, de akinek ezzel van tapasztalata vagy szerelt ilyet majd megírja.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kacsyx #110037 üzenetére
Nem a sikerül vagy nem sikerül a kérdés. Elhatárolódnak a CI modultól és ennyi. Össze van rendelve a STB a kártyával. Szóval, ha arra vársz, hogy nem kell a STB, akkor ez nem a te szolgáltatásod.
-
Marci112233
addikt
válasz kacsyx #110037 üzenetére
Nekünk SAT TV van, már több mint egy éve és kell a Set Top Box. Max 3 lehet egy beltérin. Ha több kell vagy bekötsz még egy csomagot, vagy TVGO-val nézed a csomagodnak megfelelően elérhető TV-ket.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Sat TV esetén még mindig muszáj set top boxot használni a Telekomnál vagy már nekik is sikerült megoldani a CI modullal tévézést?
-
seger
addikt
Még mindig fenn áll az a hiba, hogy belső hálón nem mindig mennek a dolgok.
Pl. Van egy nas, amin ftp is fut. Belső ip címmel nem tudom elérni. Ha kiiktatom a sagem-et, és másik routert rakok be, gond nélkül megy. Ha a sagem-en keresztül használnám, akkor néha elérem, néha nem... vagy a másik, telefonról a tv-t vezérelni sem lehet mindig!
Ez azóta van, amióta gigás netre váltottam, és kicserélték az eszközt 3890V3-ra!
Valakinek ötlete? -
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz benneleszek #110027 üzenetére
Koaxon nem NAT-ol a Telekom, így biztosan nem ez a probléma. Teko001nél lesz a megoldás.
-
Teko001
őstag
válasz benneleszek #110027 üzenetére
Ez egy "bug", egy technikus be tudja kapcsolni neked, hogy menjen a T oldaláról. Én emailben intéztem, de lehet telefonon is megtudják napközben csinálni ha kapcsolnak egy technikust neked. Illetve egy kedves fórumtárs aki közelebb van a tűzhöz itt felajánlotta, hogy segít, esetleg őt is megpróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz benneleszek #110025 üzenetére
Az ÖF-ben le vn írva hogyan tudod megnézni hogy NAT-olva van-e az ip-d.
Ha igen akkor kérni kell a szolgáltatót hogy adjon publikus ip-t... -
benneleszek
csendes tag
Sziasztok!
Néhány nappal ezelőtt Gigabites csomagra váltás miatt kaptunk egy ilyen modemet: Sagemcom F@st 3890V3Korábban tudtam csatlakozni a céges belső hálózatra VPN-en keresztül, viszont az új modemmel már nem sikerül (és a modemen kívül más nem változott a korábbiakhoz képest).
Tudnátok esetleg segíteni abban, hogy milyen beállítással tudnám újra működőképessé tenni a VPN-hez való csatlakozást, mert a modem beállításai között nem nagyon találtam semmit amivel ezt meg tudnám tenni?Előre is köszi a segítséget!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mokus1 #110022 üzenetére
Az IPTV-hez szükséges protocol. [link]
Ha nem tudja a HGW / ONT mögé kötött eszköz, képes teleszemetelni a hálózatot az eszköz az IPTV forgalommal, megöli a wifi hálózatot, belassítja az egész hálózatot. Az ASUS routerekben nem bonyolítják túl, ott IPTV-ként van feltüntetve a funkció.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz DJ. Ru$y #110019 üzenetére
Kb 30 eszköz megy az asus-ról,azt gondoltam ezzel könnyítek rajta.
És mivel kábelen van a linksys is mehet a telekomosról a linksys.(még annyi hogy a linksys így elég lassú és instabil a wifije,ezért gondoltam hogy egy próbát megér.Esetleg mit nézzek meg a linksysben hogy jobb legyen a wifi jel,mert ugye ezért tettem be a rendszerbe?.)D e akkor így marad ha mondod..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tobias40 #110018 üzenetére
Hiába dugod át, nem lesz rajta internet. Miért kellene az ASUS-t tehermentesíteni? Azok a routerek általában sokkal combosabbak, mint a HGW / ONT, hagyd így ahogy van, ha működik miért akarjátok minden áron szétszedni / átalakítani a hálózatot?
-
tobias40
veterán
Van a rendszeremben még egy router(linksys wrtg 54) ami most az asus alá van betéve a 192.168.1.2 ip-re,azért hogy a földszinten szórja a wifit és vezetéken kapcsolódik az asus-hoz.
Jól fog működni ez a megoldás akkor is ha átdugom a vezetéket a telekom routerébe ami most ugye csak modemként működik?
Ha így nem jó akkor hogyan tudom megoldani?Kicsit tehermentesíteném evvel az asust,vagy nincs értelme?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mokus1 #110013 üzenetére
Nem egy erőmű egyik sem. Társasházas környék? Sok a környező wifi? Wifis topikba, ha beteszel egy képet a HGW / ONT wifi beállításairól, akkor esetleg tudnak tanácsot adni + olvasd el előtte az ottani összefoglalót.
Én mögé kötnék egy combosabb AP-t / routert, ha van IPTV-d, akkor IGMP képes eszközt javasolnék.
-
-
Túzok22
senior tag
-
tobias40
veterán
Ez a tvgo ennyire fos böngészővel?
Ezt a hibát dobálja folyamatosan IE és Chrome alatt is.
"A megadott e-mail cím és/vagy jelszó hibás, vagy nem létezik! Kérjük, ellenőrizd! (M38003)"
Aztán egyszer beenged és telepíteni akarja a lejátszót ami már vagy 10x telepített,engedem neki,újra kiléptet,és nem enged vissza az adatokkal és azt a hibát dobja.Van akinek működik normálisan,és leírá hogyan csinálja?
Droid alól appból is ennyire macerás? -
mokus1
addikt
válasz Lacielvtárs #110011 üzenetére
Tehát csak gyenge a router ehhez?
Mik ezek az elveszett csomagok 2-3%. Körüli értékeket kapok. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
Köszönöm, megnyugtattál... Két hete jöttem át a Upc Direct-től, eddig megelégedéssel használjuk. Csak azért kérdeztem, mert volt régebben hogy olvastam, hogy egy-két STB lassú nagyon... De ezen én ezt nem vettem észre... Nyilván lehetne gyorsabb, de a jelenlegi sebesség is kielégítő.
-
válasz mokus1 #110009 üzenetére
szia, szerintem célszerű lenne ilyen feladatokat egy saját routerre bízni és nem a hálózati eszközt leterhelni ilyen feladatokkal.
persze opcionálisan tudja a HGW is, de ha stabil megbízható belső hálózatot szeretnél, akkor én javaslom a külön rouert.
én is így használom.
a HGW tökéletesem ellátja a feladatát, az IP tv boxokat kiszolgálja és egy lan porton kiszolgálja a roueterem, ami egy combos router"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nite
őstag
válasz Tompika777 #109986 üzenetére
szerintem a legjobb amijuk van, egy hetet "konyorogtem" egy ilyenert
Paid my dues!
-
mokus1
addikt
Remélem jó helyre írok. A T gyári routerjet használom mindenre, néha nagyon rossz a wifije. Az 5g és a 2.4 g is. Az 5gt gyakorlatilag semmi és a 2.4gn is csak kevés más hálózat van tehát nem zavar van.
A probléma az hogy például mobilon az oldalak lassan töltődnek be, xboxon a ping összevissza ugrál tehát jatszhatatlan minden illetve a számítógépről szoktam filmet nézni megvan osztva rajta egy mappa és végig akadozik.
Mi lehet a probléma ezek tudatában? -
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tobias40 #110004 üzenetére
Hogyan tudnád elérni a routered WAN IP-jén? Az a saját routered HGW szerinti belső hálózai IP-je.
Ahol a WAN IP-ket látod, ott látnod kell 2 db "Gateway" IP-t is, a felső lesz a publikus IP-dhez tartozó Gateway IP, míg a másik a HGW IP-je lesz. Na azon fogod elérni.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tobias40 #110000 üzenetére
Azért, mert az ASUS mögül meg tudod nyitni a HGW-t is, gondolom ezért a HGW is ad neki egy IP-t, hogy tudjanak kommunikálni. Ez valamilyen gyári beállítás az ASUS-okban, hogy az előtte lévő routert/HGW-t/modemet el tudd érni és ne kelljen átkötözgetni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest