Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21186) darvak válasza menyko (#21180) üzenetére


darvak
senior tag

Na még 1 nekifutás akkor a további félreértések elkerülése végett.

Először is én nem tanácsot akartam kérni, csak megfelelő Q&Q forrást keresek, mivel szerintem nincs még 1 olyan kvarcóra gyártó, amelyik a Casio-nál, adott esetben még a Q&Q-nál is olcsóbb, de még elfogadható minőséget képvisel.

Magát a Casio felhozatalt ismerem, forrásból is akad bőven. DE 1 szóval sem mondtam olyat, h olyan órát keresek, ami ne hasonlítson a Casiora. Csak azt, h a Casiokat ismerem annyira, h válasszak közölük, ezért azokat nem kell ajánlani (de nem is kérdeztem rá).

Szóval a háttérgondolat csupán annyi volt, kell 1 óra, amit semmire sem sajnál az ember. Oké akkor veszek 1 Casio-t. Casiok közül annyira egyik sem megnyerő. Ezután elkezdtem vakarni a kis fejemet, h mit lehetne még digi olcsó kvarcban venni? áááh eszembe jutott, Q&Q.

Elkezdtem keresgélni utána. Csak a Q&Q-ból egyszerűen nem találni 1 olyan webáruházat, hol fenn van a teljes kollekció, illetőleg az órák ára is, amik nélkül elég nehéz válogatni.:) Amúgy van 1-2 tetszetős darab, nyilván ezér erőltetem az egész Q&Q mizériát.

Na ezek után jöttem ide, h hátha valaki tud valami megoldást Q&Q webáruházra-boltra-teljes kollekció katalógus letöltésére.

Vagyis kell 1 olcsó digi kvarc, ami nem hinném,h Casio, v Q&Q-n kívül nekem mást jelentene.
DE szívesen megtekinteném a teljes Q&Q kollekciót, mert lehet,h felülírom az olcsóság feltételt, és jóval drágábban veszek órát, ha találok valami jót. Azért, mert pl. ott a Q&Q weathermaster. Barométer, iránytű, hőmérő stb.. . Funkcióban ugyanaz, mint egy Pro tek, csak szó szerint fele annyiért. Ha látok egy jóárú barométeres Q&Q-t, akkor lehet,h kitoldom, s nem a legolcsóbb órát keresem.

Ehhez ismernem kéne a Q&Q kollekciót, vagy 1 jó webáruházban körül kéne tudnom nézni. Enélkül nem fog menni.

Ezért kérdeztem rá #21148-ban. Olvass vissza.

DE kösz a választ, szeVasz

MOD:
(#21183) young78

Én is így gondoltam, de gondoltam ti tutira tudtok valami forrást mondani. Mertem feltételezni, h az egyik legnagyobb tömegmárka elérhető kishazánkban. Citizen leányvállalatként meg pláne.

(#21185) nostromo73

Hello!

Szerintem nincs gond Q&Q-val sem.
NEm egyszerűen vedd meg és le van tudva, nem figyeltél. Pont,h nem találok forrást Q&Q-ra, 1 pdf-et a teljes kollecióval (többet is letöltöttem már), 1 webáruházat, ahol ember tud válogatni, semmi.
Nézz csak utána. Több ezer modelljük van, jó ha 100-at fellelni itthon, abból is max 10% a digitális. Superior steel órákat nem is nagyon láttam, 2012-eset tutira nem. Trackmaster, weathermasternek se híre, se hamva. Szóval a kollekció töredékét lehet elérni itthon. pl.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.