Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#156010) resool válasza WiZARD (#156007) üzenetére


resool
aktív tag

Az a baj az egésszel, hogy aki ránéz az órára, azt látja, hogy hát oké, kb így néznek ki a Fortisok, semmi gyanúst nem látnak, max nem láttak még ilyen tok/számlap stb. kombinációt.
És mivel ezek az órák, azért nem az óragyártás csúcsai, ezért könnyen reprodukálhatóak (mondjuk szerintem a szóbanforgó Fortisok hátlapjai eléggé kritikán aluliak), egy eredeti szerkezettel máris könnyen eladják magukat. Sajnos ilyen óráknál főleg (persze minden esetben) elkerülhetetlen az internetes kutakodás, hogy minden egyezik-e az adott modellen. Egy szimpla konkrét modell nélküli ismeret esetében a ránézés, még a legnagyobb profiknak sem feltétlen tud árulkodó jelekkel szolgálni. Az meg senkitől nem várható el, hogy minden futottak még kategóriás óra esetében egy szakember minden modellt teljesen ismerjen.
Szóval szerintem a WDL papírja ennyit ér. Ránézésre, kutakodás nélül eredetinek tűnik számukra, ez a papír ezt igazolja, azt viszont, hogy az óra eredeti és a Fortis által volt valaha gyártva azt semennyire nem igazolja szerintem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.