Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #140481 üzenetére
Szar lehet nyáron is autentikusnak lenni.
-
C0RVUS
tag
válasz madarasz92 #140501 üzenetére
-
C0RVUS
tag
válasz Ereshkigal #140502 üzenetére
Nem olyan rossz az... 7000 méteren egy Heinkel-ben.
-
bence0929
tag
válasz vadászcsiga #140464 üzenetére
Van akinek fontos az apróság is, mint például Nekem az is fontos lenne, hogy a szíjaidon szimmetria legyen, mint ahogy van is, ha az a rendelés ettől függetlenül együtt lehet élni vele, ha a korona bármely irányban is áll (koronazár nélkül meg aztán pörög mindenhova a Hamiltonom is pl.), föleg azért, mert jóval kisebb ráhatásunk van, mint mondjuk a handmade szíjakra, hála Neked és a többi jókezű mesternek.
-
Pé
senior tag
válasz phranxinatra #140485 üzenetére
Miskolc, Avas. Esetleg BP. Havanna
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #140421 üzenetére
Nem hinném, hogy fontos körülmény lenne ez. A hátlapnál még ok, de a koronánál előbb-utóbb megkopik a menet, és tömörödik a tömítés, óhatatlanul túlfordul a korábbi pozíción a korona. Ebből következtetni is lehet az elhasználtságra. Rolexnél bizonyos szögelfordulás után szerviznél cserélik a tokcsövet és a koronát. Omegánál nem tudom mi van...
Szerintem kár ezen fennakadni, kicsit olyan kényszeres dolognak érzem, mint az állandó kézmosást.[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Kimmuriel
aktív tag
Ez is egy gyönyörű szíj:
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #140509 üzenetére
De legalább új korában jól állna.
Fura, hogy egyrészről a tökéletességet hajszoljuk, és fontos hogy napi 1 másodperccel többet vagy kevesebbet siet, fontos hogy azonnal váltson dátumot, 904l acélból legyen, bírjon ki 15k gausst, legyen x nap járástartalék, blabla.... Erre meg szarnak, de azért mindig figyelnek hogy fotón tökéletesen álljon, szóval valahol mégiscsak fontos nekik is.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
karesz501
senior tag
válasz alphaville #140471 üzenetére
Hűha! Az a turbinás Markus Bühler nagyon büntet!
Gondolom az arcok is....
Life is no picnic!
-
Kimmuriel
aktív tag
Tutu vagy Central Óra? Gondolom a plusz egy év garancia miatt érdemes lehet a Centrált választani...
-
C0RVUS
tag
válasz Szabikaa20 #140526 üzenetére
Szerintem nem arra gondolt, hogy az óra nem bírná.
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #140525 üzenetére
Úgy pilóta az illető, ahogyan én búvár!
Nem az óra teszi az embert.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Kimmuriel
aktív tag
Egy kis beszámoló a mai óramustráról:
Végre ma volt időm hosszasan elidőzni a kirakatok előtt, ezért célba vettem az Europarkban lévő Újvilág Ékszer Óra üzletet, illetve elcaplattam a Centrál Órába is.
Ami nagyon durván kiverte nálam a biztosítékot, az a Certina DS First Precidrive Lady Ceramic Chronograph fekete számlapos, fekete lünettás változata (C030.217.11.057.00). Eszméletlenül jól néz ki ezzel a bikolor kerámia/fémszíjjal! Méretben sajnos nem jó nekem, meg ez már egyértelműen sportos megjelenésű, én inkább a sportos és az elegáns között elhelyezkedő kinézetre vágyom. No és persze kétszer annyiba kerül, mint amennyit én rászánnék... Mindenesetre nagyon-nagyon tetszett!A másik, amitől letettem a hajam, a sajnos csak férfi változatban készülő Certina DS-1 Automatic, ebből is a sötétbarna bőrszíjas, grafitszürke számlapos verzió. Hű, de durván gyönyörű, elegáns, letisztult! No, ennek kivételesen még a római számokat is megbocsájtom! Botrányosan jól néz ki!
Férfi órák közül nagyon tetszett még a Certina DS-2 kronóból a ződ (C024.447.11.051.02) változat, ez is "dönölű" jószág!
Ami még nagy meglepetés volt, azok a Zeppelin vekkerek! Naggyon jól néznek ki! Nagyon bejön ez a gyöngyházas vintage feeling, iszonyúan tetszenek a hajszálvékonyra húzott indexek, a számok! Egyedül az erősen domború üveggel van bajom.
Szinte csak férfi óráik vannak, még talán a holdfázisosra lehetne ráfogni, hogy női. Mindenesetre nagyon szimpatikus az a stílus, amit képviselnek, mégha most nem is ilyen órára vágyom.Na és hogy áll a saját óra projektem, ha már ennyit csorgattam a nyálam a férfi vekkerek fölött?
Nagyon úgy fest, hogy a Csabulaxi által is javasolt Certina DS Podium női kronó lesz a befutó! Ma megnéztem, kézbe vettem, fölpróbáltam. Jónak tűnik a mérete, még épp nem ormótlan rajtam. A szíja egyébként nem is teljesen fekete, vagy legalábbis a lakkbőrnek van egy nagyon sötét kékbe/zöldbe játszó fénye. (A lakkbőr szerintem amúgy nem illik hozzá.)
Úgyhogy szépen lassan el lehet kezdeni kuporgatni a lóvét rá![ Szerkesztve ]
-
Aske
aktív tag
válasz Kimmuriel #140532 üzenetére
Szia,
egy kérdés. Ha egyszerűen a "férfi" jelzésű órák tetszenek, mi tart vissza, hogy olyat végy?Komolyan nem értem. A nők ugyaúgy hordanak gatyát, nyakkendőt, kinyúlt pólót, még mindent. Az óra gyártók még jószerivel csupa ízléstelen, giccses modellt titulálják nőinek.
Én elengedném a prekoncepciókat és olyat vennék ami tényleg tetszik.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz BAti77 #140541 üzenetére
Most erre mit mondjak? A topiklakó kronográf tulajoknak vajon mennyire van rá szüksége?
Elsősorban esztétikai okok miatt szeretnék kronót, de egyébként lenne egy pár szituáció, amikor valóban hasznát venném.
Az említett topiktársat pedig már nyaggattam árajánlat ügyben!Egyébként automatát nem szeretnék.
-
@mriya@
őstag
válasz alphaville #140543 üzenetére
Szeintem a ds2 precidrive például sehogyan sem néz ki hárommutatósként, viszont kronóként gyönyörű.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest