Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz bence0929 #190484 üzenetére
Úgy féltek a Sellitától,mint Ördög a tömjénfüsttől! Nem értem! Nekem volt (igaz, csak egyszer) de napi 1-1,5 mp-n belül járt.
(#190485) g0n21
Értem én, hogy üzlet, meg limitáció, meg blah blah blah, de szerintem ez nagyon gáz! .....mármint az AC/DC. Hogy is mondta Esterházy Péter? „Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz bence0929 #187886 üzenetére
Nekem az automata Dive Master volt egy ideig. Ha nem lett volna funky színű a számlapja és elhagyták volna róla a gunmetal bevonatot talán meg ma is meglenne. Korrekt darab.
Ezt a svájci melléütősdit nem tudom hova tenni. Nagyon megtetszett a Certina Action kvarc amit Vadászcsiga linkelt nemrég. Megnéztem róla 2-3 videót. Annak az mp mutatója is eltalál mindent csak az indexeket nem. A Chronometer felirat pedig csak tovább rontja az egészet. Mert ha már kronométerkedünk akkor most fél másodpercet siet vagy késik a cucc? Gondolom egyszer így egyszer úgy. Kiábrándító.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz bence0929 #187886 üzenetére
Én is az INOX felé hajlok, de a Citizen számomra olyan mint egy fiatalkori barátnő, aki anno valamiért nem volt meg, de évekkel később úgy alakul, hogy egy szobában kell töltenetek az éjszakát kettesben. Szóval, nagy a kisértés.....
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Nekton
aktív tag
válasz bence0929 #186878 üzenetére
bence0929!
Itt nem a telefon kontra óra, mint időmérő eszközök hasonlatáról, hanem az extra funkciókról volt szó, amit a telefon igazából jobban tud.
A sivatagba amúgy biztos vinnék napelemes töltőt a telefonhoz, hiszen a G-Shock sem ad értelmes útmutatást a telefon nélkül.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz bence0929 #185782 üzenetére
Én nem értettem félre. Ha valaki vesz egy új TAG Heuert, akkor nem a műszaki tartalmat fizeti meg, hanem a Red Bull F1 autón lévő feliratot és a DiCaprio csuklóján lévő órát, amivel újabb vevőket szerez a márkának és együtt örülnek, hogy milyen menők.
A gyártó pedig a lehető legolcsóbb, műszakilag az elvárható minimumot nyújtó werkeket rakja bele, mert megteheti.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
titán
-
titán
válasz bence0929 #185752 üzenetére
benzines vagy diesel
Itt is tudod, hogy automata, vagy kvarc.mi Caliber 5-nek hívjuk
Autónál csak hiszed, hogy tudod, hogy milyen motort kapsz. Gyakran van, hogy egyik márka másiknak dolgozik be. Egyik Peugeotnak hívja, másik Fordnak ugyanazt a motort. Aztán jön egy évjáratváltás, és ugyanaz 2000ccm Ford motor egyszer csak saját gyártású lesz. Autót adnak el, a motort bízd rájuk.Ha már autós hasonlatoknál járunk.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
squir
aktív tag
-
WiZARD
addikt
válasz bence0929 #148936 üzenetére
A varrónő ma kapott mintát, hogy gyakoroljon, kitalálja mi kell.
A lyukasztásnak, vágásnak (lézerrel) és a körítésnek(cimke, doboz, stb) jövőhéten tudok nekifogni, kedden államvizsgázok, utána meló után minden időm erre fordítom...Nagyon remélem, hogy még júliusban sikerül elindítani az árusítást, de majd meglátjuk.
(a bond csíkossal nem tudom mi legyen, nem olyan amilyet akarok, így az lehet késni fog, nem tudom van-e értelme ezt a kemény szart árulni (najó, átlag kínai gagyi szíjnál azért talán jobb), akár más néven, más áron)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ronin s8
senior tag
válasz bence0929 #143204 üzenetére
Ezek a szerkezetek úgy vannak tervezve, hogy megfelelő karbantartás mellett nincs kopás. Ez egy ETÁ-nál praktikusan 5-6 év. Utána sem történik semmi katasztrofális dolog (kb, úgy, mintha az autódba elfelejtenél olajat cserélni ), de pl. a járástartalék drasztikusan lecsökken, mert az egyik típushibájuk a kilincskerekek tönkremenetele, és ezért nem húzza fel az automatika az órát. Pár hétig pörgesd, utána meglátod, mit tud, csak ezután szabályoztasd (ha kell...).
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
válasz bence0929 #143200 üzenetére
Nem igazán kopik ott semmi, ilyen rövid idő alatt. Az olaj eloszlása egy ETÁ-nál eltart vagy két-három napig, utána csak összehangolódtok a szerkezettel.
Ha ez vígasztal, egy rolinál picit tovább tart. Pontosabbak az illesztések, szorosabbak a csapok.[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Deskdiver
senior tag
válasz bence0929 #143046 üzenetére
Még beszerezhető. Olyan 70-80k között mérik. Néha azért lehet szerencsésebb eset is.
(#143048) squir Szerintem is jó úton halad a márka ,hogy ismét populáris "hétköznapi" brand legyen. A múltban azért leraktak egy-két dolgot az asztalra amiből most bőven újjá lehet éleszteni. A Citizen teljesen függetlenül kezeli és odafigyel a részletekre, exkluzív szerkezetek, központi iroda az Empire State Building-ben stb. és persze egy kis meglepetés a tokon belül az Accutron II-ben. Ez a Moonview hátlapja belülről. Nem mintha bármi baj lenne a Japán tokokkal ,de azért mégis jólesik.
[ Szerkesztve ]
-
C0RVUS
tag
válasz bence0929 #143041 üzenetére
Mondjuk ha megkarcolódna az AK-m, attól talán még nem kapnék sikítófrászt.
És most lehet, hogy durva leszek (azért remélem nem bannol a gazda): nekem kifejezetten tetszik, hogy a vosztokamfíbiám lünettája szélein már néhol előtűnik a króm alól a réz, sőt karcolás is van rajta .[ Szerkesztve ]
-
-
BAti77
aktív tag
válasz bence0929 #140751 üzenetére
Az minden esetre dícséretes, hogy egy újabb gyártó hozta ki egy vintage szépség modern változatát...
Szulita28
Ez is egy szép darab...volt szerencsém felpróbálni, de nálam az LLD kifinomultabbsága győzött anno..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
krionius
csendes tag
válasz bence0929 #140710 üzenetére
Ahogy írod, csukló forma se mindegy. Nekem nem lapos, hanem keskeny, még ha kb ekkora is keruletre, így a 42mm is határeset, 40mm az ideális, 42 csak ha lefelé ível. Mindenkinél más néz ki jól..
mondjuk a nagy orakkal még az is lehet baj, hogy nehezek, s lelognak a csukló szélére ha húzza a súlya, na meg az se mindegy hogy a teljes karhoz képest is lehet fura a tulmeret.. de ez is ízlés kérdésemost épp ezért egy 38mm-es búvár van nálam folyamatban. Nem gyakori, nem kurrens, nem divatos méret, de képeket nézve más hasonló csuklon is ez néz ki saját szubjektivitasomnak esztetikusan.
-
WiZARD
addikt
válasz bence0929 #140403 üzenetére
Omegákon és Rolexeken se áll "pontosan" a korona. (Vagy ha igen az csak mázli)
(Szerintem igénytelen mind a kettőtől.)Persze fotóhoz be lehet állítani, de ilyenkor nincs teljesen becsavarva általában...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Deskdiver
senior tag
válasz bence0929 #140414 üzenetére
Nem kell hozzá mesternek lenni: [Polywatch]
-
teratti
senior tag
válasz bence0929 #140383 üzenetére
Kerámia lünetta van rajta még nem volt ilyen órám így sajnos azt sem tudom megmondani mennyire állja a sarat de minden mozdulatomra odafigyelek amit bal kézzel csinálok.... Ennek szerencsére 22-es a tokfüle, könnyebb dolgom van/volt mint Neked a kistesó 21-es méretével szemben.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
teratti
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz bence0929 #110343 üzenetére
Ez is szebb: Rolex Daytona white gold
Vagy itt van rózsa arany kivitelben: [link]Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ZiD
tag
válasz bence0929 #109483 üzenetére
Egyébként a gyári fém szíj után(ami 22-esre szélesedik) elsőre furcsa, de hamar hozzászokott a szemem. Vastag, de nagyon hajlékony, + vagányul néz ki
A szaga minden, csak nem vanília, bár én a sokak által égett gumi szagot sem érezrtem. 2 napig benne állt tusfürdős vízbe, most - szinte - csak ennek az illatát lehet érezni. Árát megéri.[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz bence0929 #109086 üzenetére
Köszi! Mondjuk ez faternak lesz, de elgondolkodtam, hogy licitálok egyre magamnak. Aztán most szerencsére van 1000 más kiadás (motorépítés, Angliai út, nyaralások), szóval majd...
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bence0929 #108879 üzenetére
Köszi, kölcsönösen előnyös csere volt - Alphaville csuklójára illik M-Force, az enyémre ez. Öltönyhöz még nem vagyok elég érett, Pierre Cardin nem tetszik a színe miatt...
Fagyasztóban levő kaják nem veszik át a bőr szagát? - Harry szíjat hord még valaki rajtam kívül? Véleményre lennék kíváncsi, nehogy azt gondolja bárki, érdekelt vagyok és azért dicsérem. Óccó, jó.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
condy
senior tag
-
resool
aktív tag
válasz bence0929 #108655 üzenetére
Igazából nagyobb keretem volt most, mint amennyiért választottam. De nem egy konkrét kategória körül keresgéltem, hanem a bakancslistáról választottam egyet.
Így most 3 közül lett az LLD.
Omega PO
Longines Legend Diver
Longines Heritage Flagship (barna változat).condy: köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz bence0929 #108585 üzenetére
http://www.poljot24.de Sajnos nem olcsók.
Na meg ebay és társai.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest